Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Fikirleriniz? Konu hem aileyle hem elbiseyle ilgili
Alemsiniz cidden. Elbise mi kalmadı da eltinizin alıp giydiği şeyi gidip eltinizin düğününde giyeceksiniz. Bu elbisedeki ısrarınız ne anlamadım. Normal bir insan hımm o giydi ben de gidip aynısını giymeyeyim der, siz bir de sorduğunuza göre hala ciddi ciddi düşünüyorsunuz alıp giymeyi.
Ben anormal bir insan oldugumu idda etmedim...bu yüzden sizin normal bir insanin yaptigi seyi yazmaniz bi kere cok mantiksik...demekki o elbiseyi ben cok begendim cok uzun süre hayalini kurdum ki bu soruyu sordum...size sacma gelmis olabilir...birdahakine eger birsey sacma geliyorsa ya görmezden gelin yada saygili cevaplar yazin...
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ben anormal bir insan oldugumu idda etmedim...bu yüzden sizin normal bir insanin yaptigi seyi yazmaniz bi kere cok mantiksik...demekki o elbiseyi ben cok begendim cok uzun süre hayalini kurdum ki bu soruyu sordum...size sacma gelmis olabilir...birdahakine eger birsey sacma geliyorsa ya görmezden gelin yada saygili cevaplar yazin...
Sacma geldigini belirtebilirsiniz tabiki burda haklardan söz etmiyorum ben suanda... ama eger edersem o zaman burdaki herkesinde saygi görmeye hakki var ve sizin yazdiginiz saygisizca birseydi... dedigim gibi ya saygin bi dille yazin yada görmeyin
Sacma geldigini belirtebilirsiniz tabiki burda haklardan söz etmiyorum ben suanda... ama eger edersem o zaman burdaki herkesinde saygi görmeye hakki var ve sizin yazdiginiz saygisizca birseydi... dedigim gibi ya saygin bi dille yazin yada görmeyin
Eltinize söyleyip modeli gösterdiğiniz halde diktirmiş olsaydı tamam alınabilirdiniz ama kimsenin modelini bilmediği bir şey giydi diye alınmanız yersiz. O kıyafeti de o eltinizin düğününde giyecekmişsiniz. Elti olacak kişi derken geçmiş olaylardan öyle dedim diyorsunuz daha evlenmemiş bile kaynınla hemen ne sorun yaşadınız da kinayeli konuşuyorsun. Diktirirsin başka elbise ne var yani.