Olsa olsa en fazla tanışma / flörtleşme aşamasında etkiler, yoksa taraflar beğenmiş sevmiş durumu varsa kimse kot ceket uyumunu sallamaz, sallıyorsa da bi problem vardır bence.[/QUOTE oyle de zamanla alısınca bı rahatlık gelıyo salıyosun o zaman da sıradanlaşmıyor mu ilişki
Yaa ne güzel Beni de annem ergenliğimden beri Boyun kısa kızım zaten topuklu giy zarif ol dedi alıştırdıtopuklu gıymemı cok ıstıyor ama beceremıyorum dıkkat edıyorum ama bazende ben cok dıkkat ettıgım anda o dıkkat etmemıs oluyor bu da cok komık oluyor
Yaa ne güzel Beni de annem ergenliğimden beri Boyun kısa kızım zaten topuklu giy zarif ol dedi alıştırdısevgilim topuklu giydirmiyor düz taban giyince bacak kaslarım çekşliyor giyemiyom ya [/QUO
keske bende gıyebılsem yaaYaa ne güzel Beni de annem ergenliğimden beri Boyun kısa kızım zaten topuklu giy zarif ol dedi alıştırdısevgilim topuklu giydirmiyor düz taban giyince bacak kaslarım çekşliyor giyemiyom ya
temiz olması şık olmasından her zaman bir adım öndedir benim için.
adam takım elbise parfüm bocası eder tırnaklarının içi kirdir, burun kılları çıkmıştır,ense traşı uzamıştır.
direkt tiksinme sebebi benim için.
Bacım ben daha İtalyan kesimi göremedim, sen yakışmayanından bahsediyorsunCok cok dogru pis adam parfumu boca ediyo kiyafeti cekiyo ama burnundan kulagindan kil fiskiriyo tirnaklar les gibi, bakinca sadece midem bulaniyo.
Bi de vucuduna bakmali insan. Bir hastaligi yoksa kilolu insan mesela kiyafete yatirim yapacagina vucuduna emek verse hem daha guzel gorunur hem saglikli olur. Koca gobegiyle italyan kesim takima sigmaya calisan adam gorunce huzurum kalmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?