fıkırlerınız lazım

nurdanxx

yengec kadını
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2015
23
8
1
35
bır ılıskıde kıyafet ve sıklık ne derece onemlı her gorusmede kendımıze dıkkat edemıyoruz tabı pekı bu zamanla ılıskıyı ne derece etkıler dusuncelerınız neler kızlar

oyl

ben şık olduğum zaman özgüvenli hissediyorum kendimi bu o günkü saçtığım enerjime de yansıyor...sonra da yol su elektrik olarak geri dönüyor : )

Beni her halimle beğenir diyerek kendimi salmam mesela.
Karşımdaki kişininde güzel giyimli ve bakımlı olması gereklidir diye düşünüyorum.
Sonuçta topluma giriyoruz hepimiz.

ıste bende oleyım zaten ben sallamayınca otomotık karsı tarafta sallamıyo sonra rahatlıktan paspal oluyosun

Dışı adam değil, içi adam olsun. .
Temiz olduktan sonra önemli değil. .

Insanın ilişkiden çok kendine saygısı Olmalı, mesela ter kokmamalı, Saçı başı düzgün toplanmış olmalı, tırnakları dilleri temiz Olmalı vb.
bunun dışında, insan daima iki dirhem bir çekirdek olamıyor ki.
Bakımlı olmak ayrı şey, daima full makyaj ve moda dergilerinden çıkmış görüntü taşımak ayrı şey.

topuklu gıymemı cok ıstıyor ama beceremıyorum dıkkat edıyorum ama bazende ben cok dıkkat ettıgım anda o dıkkat etmemıs oluyor bu da cok komık oluyor

temiz olması şık olmasından her zaman bir adım öndedir benim için.

adam takım elbise parfüm bocası eder tırnaklarının içi kirdir, burun kılları çıkmıştır,ense traşı uzamıştır.
direkt tiksinme sebebi benim için.

Ya tabi insanın özensiz halleri olabilir ama temiz olmalı insan Onun haricinde gösterilen özen insanın kendisine saygısındandır, ama özensiz halleri de seven bi adamı etkilememeli bence :)

Kimse icin degil kendim icin giyiniyorum, keyfim nasi istiyosa genelde oyle giyiniyorum, cok da verim aliyorum

topuklu gıymemı cok ıstıyor ama beceremıyorum dıkkat edıyorum ama bazende ben cok dıkkat ettıgım anda o dıkkat etmemıs oluyor bu da cok komık oluyor
Yaa ne güzel Beni de annem ergenliğimden beri Boyun kısa kızım zaten topuklu giy zarif ol dedi alıştırdı sevgilim topuklu giydirmiyor düz taban giyince bacak kaslarım çekşliyor giyemiyom ya

Nerede ne giyeceğini bilmek önemli. Gerisi teferruat.

Pikniğe giderken topukluyla gelen, konsere gelirken düğüne gider gibi giyinen, düğüne ise pikniğe gider gibi gelen bir sürü kadın gördüm. Erkek için de aynı şey geçerli. Mesela hafta sonu özel bir durum yoksa takım elbise giyilmez, düğüne de gömleksiz gidilmez.

Bu tip detaylar dışında çok sıkıntı olmaz bence. İnsan sevgilisinin yanına eşofmanı çekip de gidebilmeli zaman zaman. Her zaman iki dirhem bi çekirdek olunmaz.

keske bende gıyebılsem yaaa heh

Cok cok dogru pis adam parfumu boca ediyo kiyafeti cekiyo ama burnundan kulagindan kil fiskiriyo tirnaklar les gibi, bakinca sadece midem bulaniyo.

Bi de vucuduna bakmali insan. Bir hastaligi yoksa kilolu insan mesela kiyafete yatirim yapacagina vucuduna emek verse hem daha guzel gorunur hem saglikli olur. Koca gobegiyle italyan kesim takima sigmaya calisan adam gorunce huzurum kalmiyor

Sonuçta evlenince her halde görüyosun kasmaya gerek yok

Valla ben şekilci insanım. Spor salonuna giderken bile fönlü saçla giden bir kadın olarak, karşı cinsten de aynı özeni bekliyorum. Çok farklı bir durum yoksa benim için hazırlanmasını beni önemsemesine yorarım. Hem kendini hem de beni seviyor derim, cillop gibi karşıma çıkan erkek için İster 1 ay ister 1 yıl farketmez benim için valla, aynı özeni beklerim yine.
Sevgilim olmayan bir erkekle bile buluşmaya giderken, saçımı başımı şekle sokar, makyaj yapar, güzel kokarım Ki zaten sokağa tek çıkarken bile şöyle bir çeki düzen veririm kendime
Görüntü her şey olmasa da çok şeydir benim için

Bacım ben daha İtalyan kesimi göremedim, sen yakışmayanından bahsediyorsun benim gördüklerim folyo model ışılak kare kesim takımlar hala O kollar hep elinin ucunda, pantolon paçaları soba borusundan kalın, vatkalar can alıcı
Pantolon beli asla göbeğin üzerine çıkamıyor, çünkü göbek balkon gibi, otomatik düşük bel oluyor bu sebeple. Bacak kısmı ise aksine aşırı bol oluyor, iki bacak sığar mübarek, onun da ütüsü bozulup arka kısmı kırış kırış oluyor, sarkık sarkık. Ayakkabılara hiç geçmeyeyim düşer bayılırsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…