fikirleriniz önemli

Benim size tavsiyem: Gitmeyin. Esinede söyle, bir müddet gönlüne tas bassin, ama ortalik daha sakinlesmedi, su an kesinlikle gitmeyin. Daha olaylarin üstünden zaman gecmedi, insanlar sakinlesmedi, daha hersey kabak gibi ortadayken gerek yok böyle samimi yaklasmaya. Esin aramis iste, konusmuslar. Yeter. Artik karsi taraftan birseyler beklesin.
Annesidir babasidir, tabiiki atamaz. Ama sadece biraz ara verecek.
Yok yinede durmazsa yerinde sen karisma, acsin konussun madem öyle, ama havadan sudan. Kapansin bu konu artik.
Ziyaret olayinida sen erteleyeceksin, esine diyeceksin, nekadar gitmeseniz kar´dir simdilik.

Son düzenleme:
bence tam tersi araya ne kadar zaman girerse o kadar soğukluk girer. kaynına olmasa bile kayınvalidene gitmemek olmaz ayrıca da yaşananlar yeterince ayıpken kendini haklı çıkarır gibi gitmezse daha da yanlış davranmış olur

bana sorarsan eşini de alıp gitmelisin. eşin böyle ailesi olmadan mutsuzken olmaz. en azından eşinin gönlünü alırsın o da mutlu olur. gider arayı düzeltirsiniz mesafeli davranırsın. bu zor zamanda eşine destek ol

olaylarınızı bilmiyorum ne yaşandı bilmiyorum ama eğer eşin ailesi ile görüşmeyi çok istiyorsa sorun çıkarma git ama mesafeli ol:31:

yorum yapan herkese çok teşekkürler.
dün eşimin ananesindeydik .anaanne tasınacakmıs haber vermek için kızlarını arıyor.kayınvalidemi aramış ulaşamamış neyse esimin telefonundan aradı anaanne kayınvalideyi.k.valide sizdelermi falan dedi evet dedi anaanne.k.valide telefona esimi istemedi slm sabhta yok hc bişe yok.eşimin en son onları aradığı günden bu yana aramıyolarda hala.
beni aramsınlar umrumda değil daha çok memnun bile olurum ama kendi oğullarına bunu nasıl reva görüyorlar bilmiyorum.bıktım enayi yerine koymalarından ayrımcılık yapmalarından.kaynım ve eltim bize hakaret ettiğinde onları bildiğiniz yaglayıp balladılar.bize gelince böyle.çok sinirliyim.delirtecekler beni o olacak

bak kaç yaşındasın bilmiyorum ama yüzsüzle yüzsüz olucan tamam haklısınız ama
eşinide al git kayınvalidene hiç birşey olmamış gibi
bak eminim kaynın ve eşi çoktan gitmiştir
sen git 2 gülücük hiçbirşey olmamış gibi eşinde mutlu olur kaynın ve eşi orda yokken gidin boşver sen küçüksün onlar haklıda haksızda olsa anne baba
ayrım yapıyorlar diyorsun ya ne yapıcan insanları değiştiremezsin
herzaman kayınvalidenle kayınpederinle iyi geçin yarın birgün çocuğun olacak sende anne olucan
insanları olduğu gibi kabul edersen ve ne kadar az beklenti o kadar iyi psikolojisine sahip olursan mutlu olursun

bak kaç yaşındasın bilmiyorum ama yüzsüzle yüzsüz olucan tamam haklısınız ama
eşinide al git kayınvalidene hiç birşey olmamış gibi
bak eminim kaynın ve eşi çoktan gitmiştir
sen git 2 gülücük hiçbirşey olmamış gibi eşinde mutlu olur kaynın ve eşi orda yokken gidin boşver sen küçüksün onlar haklıda haksızda olsa anne baba
ayrım yapıyorlar diyorsun ya ne yapıcan insanları değiştiremezsin
herzaman kayınvalidenle kayınpederinle iyi geçin yarın birgün çocuğun olacak sende anne olucan
insanları olduğu gibi kabul edersen ve ne kadar az beklenti o kadar iyi psikolojisine sahip olursan mutlu olursun

yediremiyorum hem herseyi yapıp hem haklı gibi arayıp sormamalrını triplerini.ya ben bu insanların nazını cekmek keyflerne gör kullanılmak içinmi evlendim kafam allak bullak

amanede nişanlıyken evlenirken iyi düşün acele etme dendi evlendin Allah mutlu etsin bari hemen çocuk yapma eşin iyi olabilir ama o aileyle sen baştan anlaşamıyordunuz.ayrıca bırak haklıyı haksızı görüşmeyin bitsin gitsin kadın da sizi silmiş zaten düşmeyin üzerine .sen eşinle eşin senle iki kişilik bi aileyiz deyin bakın yolunuza.eşim üzüldü o kırıldı bu kırıldı filan geçin bunları eşinde üzülecekse üzülecek.
bu evlilik yürüyecekse o aile olmadan yürüyecek bu kadar yüzgöz olma üzerine zaten tlf yada evde ne görüşüp konuşacaksınız.
hadi kaynana ısrarcı olsa düşse peşinize oğlumda oğlum filan dese anlarım baskıdan yaklaşıyorlar derimde kadın sizi istemiyor etmiyor zaten.bırak görüşme kocanda görüşmek istiyorsa tek görüşsün tek gitmem sende gel derse ister gitsin ister gitmesin .

Amanede, adamın da başını yaktın.Sonunda tüm ailesiyle bağlarını kopartacak başbaşa kumkuma oturacasınız.Sonunda rahatlayacaksın.Kabullen ya da kabullenme tedavi olman gerek.Kendi kendine çözemediğin durumların var.Bir yardım al artık.Yarın öbür gün çocuğun olsa ona bile zararsın. Senn burada anlattığın maduriyetlerinin çoğunun senin kendi yorumun olduğunu düşünüyorum. Kendini mutsuz etmeyi seviyorsun.Mutsuz edecek birşey bulup çıkarmadan rahat edemiyorsun. Ama her kaynana her elti kötüdür diye bişey yok.Az rahat dur.Gençliğine de yazık.Seni geçtim artık da kocana yazık hakikaten.Gencecik çocuk.Eskiden Sema iyiydi.şimdi Sema da kötü oldu.Bi sen mi iyisin bi sen mi doğrusun.sedefe alıştık hadi ne kötü kadınlığı kaldı ne bişeyi.Forumda biraz yüz bulsan kadını kayınpederinin bile koynuna sokacaktın.Başa belasın amanede. Tedavi ol.O aileyi de daha fazla dağıtma.Çocuk da sakın yapma.Sağlıklı bir birey yetiştiremezsin tedavi olmadan

Son düzenleme:
Amanede, adamın da başını yaktın.Sonunda tüm ailesiyle bağlarını kopartacak başbaşa kumkuma oturacasınız.Sonunda rahatlayacaksın.Kabullen ya da kabullenme tedavi olman gerek.Kendi kendine çözemediğin durumların var.Bir yardım al artık.Yarın öbür gün çocuğun olsa ona bile zararsın. Senn burada anlattığın maduriyetlerinin çoğunun senin kendi yorumun olduğunu düşünüyorum. Kendini mutsuz etmeyi seviyorsun.Mutsuz edecek birşey bulup çıkarmadan rahat edemiyorsun. Ama her kaynana her elti kötüdür diye bişey yok.Az rahat dur.Gençliğine de yazık.Seni geçtim artık da kocana yazık hakikaten.Gencecik çocuk.Eskiden Sema iyiydi.şimdi Sema da kötü oldu.Bi sen mi iyisin bi sen mi doğrusun.sedefe alıştık hadi ne kötü kadınlığı kaldı ne bişeyi.Forumda biraz yüz bulsan kadını kayınpederinin bile koynuna sokacaktın.Başa belasın amanede. Tedavi ol.O aileyi de daha fazla dağıtma.Çocuk da sakın yapma.Sağlıklı bir birey yetiştiremezsin tedavi olmadan

nasıl isterseniz öyle düşünün ,inanın kendimiaçıklamaya çalışmıcam size.sadece tek bişey söylicem beni haklı görmek zorunda değilsizniz ama neler yaşandı bilmeden anlamadan bişeyleri kendi kendime uydurduğumu düşünme hakkınız yok.elinden gelse kadını k.pedernn koynuna sokacaktın diosun ii güzel söylüyosunda bişeyleri benmi uydurdum bi foto gördüm sedef k.pedern kuacında sasırdım k.pederden gelen açıklama şu oldu herkesn huyu farklı senin kişiliğine ters sen yapmazsın ama o gelr oturur kucağıma yanaklarımı ısırr ceplerimi karstırır babası sayılırım ö.bişe deil dedi.soruyorum şimdi hanginiz k.pedernzle böyle vıçvıçsınız da bu kadının hareketlerini benim abarttığımı düşünebiliyosunuz.ben kocamın başını falan yakmadım sadece mutlu olmak istedik biz.ailesi izin vermedi basını bilmem ama evlşiliğimizi yaktılar mutsuzluktan baska bişey vermediler bize.

Amanede Merhaba;

Konunu okudum, diğer konularınıda okumuştum. Bence sen eşinin ailesiyle gerçekten samimi olmak istiyorsun ama nefsin bırakmıyor seni. Şu Sedef meselesi yüzünde olaylar bu noktaya geldi. Yeni üyeyim bende yazacağım yaşadıklarımı benzer şeyler yaşıyorum seninle o yüzden empati yapabiliyorum az çok.

Bak bunları söylemesi kolay ama sana acizane tavsiyem bu süreçte sükunetini koruman eğer yapabilirsen olayların işleyişini eşine bırak ve izleyici ol. Birde konuşma ne olur bende çok konuşuyorum :( ne geliyorsa başımıza bu yüzden. Keşke eşin içinden geçenleri söyle diye telefonu sana verdiğinde hiçbişi demeseydin nasıl puan toplardın biliyormusun ama sende haklısın yaşın küçük nede olsa. Birde insan işin içinde olunca bu kadar sakin olamıyor.

Yapma, takılma boşver sevgi ilgi bekleme onlardan. Birde kaynanana darılmamaya çalış anne ne olsa boşver. Ondan işittiklerini kendi annenden işitsen kızarmısın bu kadar? Oda eşinin annesi. Birde takıntıların ne durumda bilmiyorum ama obsesyon varsa yardım al bendede varda :) Kendine iyi bak...

Evet bir amande klasiği… ama geç kalmışım..:51:

nasıl isterseniz öyle düşünün ,inanın kendimiaçıklamaya çalışmıcam size.sadece tek bişey söylicem beni haklı görmek zorunda değilsizniz ama neler yaşandı bilmeden anlamadan bişeyleri kendi kendime uydurduğumu düşünme hakkınız yok.elinden gelse kadını k.pedernn koynuna sokacaktın diosun ii güzel söylüyosunda bişeyleri benmi uydurdum bi foto gördüm sedef k.pedern kuacında sasırdım k.pederden gelen açıklama şu oldu herkesn huyu farklı senin kişiliğine ters sen yapmazsın ama o gelr oturur kucağıma yanaklarımı ısırr ceplerimi karstırır babası sayılırım ö.bişe deil dedi.soruyorum şimdi hanginiz k.pedernzle böyle vıçvıçsınız da bu kadının hareketlerini benim abarttığımı düşünebiliyosunuz.ben kocamın başını falan yakmadım sadece mutlu olmak istedik biz.ailesi izin vermedi basını bilmem ama evlşiliğimizi yaktılar mutsuzluktan baska bişey vermediler bize.

Amanede, anlattıklarının doğru olduğunu düşünmüyorum fakat doğru olduğunu sayalım.10 yıllık mı ne evli olan , bu ailenin içinde olan gelin Sedef kayınpederiyle oynaşıyor, 2 bekar kayınlarıyla oynaşıyor, evin 4 erkeği de Sedefle cinsel oyunlarda. Kayınvalide seyirci. Bunları bilen sen.Bu durumları hoş karşılamayan sen niçin evlendin ozaman böyle çarpık ilişkilerde olan birisiyle.Böyle ahlaksız bir aileye niçin gelin oldun? Sürekli imalardasın. Sedefin kayınpederinin cebini krıştırdığını söylerken bile ne ima ettiğini hepimiz biliyoruz. Sedef eşinin de kucağına oturuyordu.Kocası askerdeyken aynı odada yatıyorlardı, elim sende oynuyorlardı gece.Bu ahlaksızlıkları yaşayan kişiyle niçin evlendin ozaman Amanede.Sevdim falan deme.İnsan sevdiğinden soğur yengesiyle fingirdeştiğini öğrendiğinde.Senin kocan, kayınpederin, diğer kaynın eltinle cinsel oyunlar oynuyor ama tek suçlu eltin.Yok böyle bişey Amanede. Beynin sana oyun oynuyor.Sen de hırsla o aileyi dağıtıyorsun.Burda istediğini istediğin şekilde anlatabilirsin.Kaynanama çay ikram ettim de suratıma fırlattı desen bunun doğruluğunu kim bilebilir.Sürekli konular açıyorsun.Al bunların çıktılarını bir psikiyatra git de sana bir ışık olsun.Şu içindeki öfkeyi, hırsı, "kıskançlığı" sök çıkar artık.Eskiden senin için üzülüyordum ama artık eşine acıyorum.Senden ayrılamasın diye nikahtan önce birlikte olmaya bile kalktın.Böyle planlar yapma şu çocuk için.Yazık günah ya.

Back
X