Fikirleriniz ?

hatırasına bu kadar değer veriyorsa ki bi erkek msj saklama huyu yoktur
heleki 4 yıl öncekini yanii
buyursun ona gitsin hayret bişey

yüce rabbim beyin diye bir organı boşa vermemiş hatıraları anıları saklayabilelim diye .ama ben ilişkilerin eskisine pek saygı duyamıyorum maalesef yaşanmış bitmiş neyi hatırlayıp neyi düşünüpte hayatınızın neresine katıcaksınız eski ilişkinizi hayatınızın 4 sene sonrasına taşıyabiliyorsanız bugün ki ilişkinizin selametine saygısızlıktır ..açıkçası eşim bana böyle birşey yaşatsaydı çok düşünürdüm kafasında neler yaşadığını ve niye bunca zaman sonra bile hatıralara geri dönmek istediğini bugün hali hazırda eskilerinden birini görsek kazayla şöyle bir döner eşimin tepkisini ölçerim...kıskanırım canım ne demek yani hatıraymış yok öyle bişey hatıraysa şu an ki ilişkisi 4 yıl olmuş epey bir hatırası birikmiştir onları saklasın şu an değeri olan onlar çünkü...:kahve:

benim de başıma böyle bir olay geldi... hiç yapmayacağım bir şeyi yapıp telefonu aldım elime ve inceledim... ben de eskiden kalma mesajlar gördüm... tabii o anda beynimde şimşekler çaktı... yalnız şöyle bir durum var ... benden önceki 2 sevgilisine ait mesajlar vardı...
bizim ilişkimiz 1,5 yıllık filandı o zaman... bana da ait bikaç mesaj vardı ilişkinin başlarında attığım... silmemiştim sonra da unutmuşum dedi... ben çok öfkelenmiştim... evinde sakla ama telefonda elinin altında ne işi var demiştim...

o mesajları hemen sildi... kızlardan biri facebookta ekliydi... ordan da sileceksin dedim... onla olan şeyleri de sildi... ama kırılmıştım... biraz uğraştı gönlümü almak için... keşke diyorum daha fazla uğraştırsaymışım...

önemli olan sensin dedi.. şimdim dedi ... vs... vs... inandım... bir de eğer tek kızın olsaydı o zaman derdim bu kızı unutamamış diye ama 2 kız olunca olabilir dedim ... unutmuştur belkimesajların varlığını...

2. yıldan sonra ayrıldık... benden ayrıldıktan 1,5 ay sonra filan o kızı facebooka yeniden ekledi...
evet sanırım unutamamış... bunu şimdi farkediyorum...

bu erkekler eskiye dönme konusunda çok meraklılar... anlayamıyorum... ve şimdi de kim olduğunu bilmesem de eskilerden biri için acı çektiğini biliyorum... ama o ben değilim...

bence arkadaşın gözünün yaşına bakmasın ; yoksa günün birinde ben sana tutkuyla bağlı değilim diye terkedilebilir... kaldı ki eskiler hala aklında demek ki adamın...

yok vazgeçemem diyorsa mutlaka ama mutlaka süründürsün ; pişman etsin... ve kaybetme korkusunu yaşatsın...

ben bunu hiç yapmadığım için kaybettim...

geçmişini paçavra gibi ardından sürükleyen, eskiyle ilgili silemedigi msjları bana "hatırası var" diye izah eden bi adamın benim hayatımda yeri olamaz şakkıdı
canı cehenneme der yol veririm 2. kez düşünmeme gerek dahi yok :kahve:

geçmişini paçavra gibi ardından sürükleyen, eskiyle ilgili silemedigi msjları bana "hatırası var" diye izah eden bi adamın benim hayatımda yeri olamaz şakkıdı
canı cehenneme der yol veririm 2. kez düşünmeme gerek dahi yok :kahve:

aynen convaynenşakkıdı

Enteresan vallahi...Ne demek bu acaba...4 yil ! ! !

Saklayacak baska birsey bulamamis mi ?

Sonu hayirli olmazdi benim açimdan...çok suphelenir, butun guvenim sarsilirdi, eee guven olmayan yerde de saglikli iliski olmazdi...galiba bu sekilde sonuç bulurdu ama tabi yasamayinca pek de bilemiyorum

4 yılı unutamayıp saklayan içinde tutan ve hala hatırası var deyip bu cümlenin arkasına saklanmak hiçte inandırıcı ve hoş değil...:kahve:
o arkadaşa söyleyin...:kahve:
geriye değil önüne bakan insanlar daha hayırlıdır zandımca.....:delphin:

bır msj 4 yıl nasıl saklanıyor yaaa once bunu anlamadım .ikincisi ise oyle bir adamla hala o kız nasıl çıkıyor yada sevgiller bu nasıl bir iiş yaaa.saçma sapan bence...ben olsam direk basarım tekmeyı...yok artık yaaa sinirlendm.:oklava:

ben düşünmeden bırakırım bu adamı ..... madem hala onun mesajları saklı duruyo ona gitsin benim hiç işim olmaz çok sinirlendim bak :kızgın::mymeka:

vay be ne kızmış ama 4 senedir msjını bile silmemiş cocuk

Son düzenleyen: Moderatör:
ben düşünmeden bırakırım bu adamı ..... madem hala onun mesajları saklı duruyo ona gitsin benim hiç işim olmaz çok sinirlendim bak :kızgın::mymeka:

vay be ne kızmış ama 4 senedir msjını bile silmemiş cocuk

belki de başkasından öyle mesaj almamıştır, nadir olarak başına geliyorsa, ondan saklamıştır :delphin:

onun aklı 4 sene öncesinde kalmış bence önüne bakamaz...ardına bakmayan ve sadece kendisiyle alakalı hatıraları saklayan birini bulmalı bence...yol versin derim ben...

çok duygusal ve eski sevgilisini çok sevmiş birisi bence bu kişi ama arkadaşını bu mesajları silecek kadar sevemediği kanısındayım.

4 sene önceki ilişkisinin mesajını saklıycak hatırası var diycek
o an biter ne hali varsa görsün normal birşey değil bu
nedemek hatırası var gözüme gözükmesin bir daha mümkünse :delphin:

koca 4 sene geçmiş ne hatırası.. unutamamış arada bir de bakıp eskiyi hatırlıyor heralde..
valla mesajlarıyla başbaşa bırakır uzardım ordan.. ne demek eski sevgilinin mesajını saklamak...

Back
X