• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fikirleriniz?

Afedersiniz salak, manyak, gerizekalı gibi laflar sarfetti, arkamdan eşimi doldurmaya çabalamalar evlendin değiştin falanlar filanlar, v.s v.s. bana göre hafif laflar değil bunlar
Bir insan bunları yaparak kendini küçük düşürür bence o utansın.

Sonra sen suçlu çıkarsın garanti. Kesin git konunu bilmiyorum ama pişman olma haklıyken haksız yapmasınlar.
Onların gözünde hep ben suçluyum zaten, gitsemde suçluyum gitmesemde. Gitmeyince iyice bilencekler onu da biliyorum. Canım kavga mı istiyo ne:)

Afedersiniz salak, manyak, gerizekalı gibi laflar sarfetti, arkamdan eşimi doldurmaya çabalamalar evlendin değiştin falanlar filanlar, v.s v.s. bana göre hafif laflar değil bunlar

sevgili görümcecik salak,manyak ve gerizekalı olarak gördüğü birinden geçmiş olsun demesini beklemez bence nasılsa salak olan insan bu incelikleri düşünemez o yüzden kırılan kırılsın dökülen dökülsün ben olsam ne arar ne de giderim.sonuçta hayati tehlikesi olan bir durumu yok.

Bencede git ama yinede mesafeli ol belli olmaz belkı sni sinir etmek için takmaz falan sen icap geregi dersin geçmiş olsun. Sonra pişman oldu falan diyip sni haksız çıkarmaya çalışmasınlr.demesinlr yani yine kırgın kızgın oldgnu bilsinlr.eşinle git bnce sende bi ara grçmiş olsun dersin arada kaynar.yani hastalık bu sana yapılanlar çk ağırsa boşe yap diyorum eşinle de sorun yaşamazsnz hem

sevgili görümcecik salak,manyak ve gerizekalı olarak gördüğü birinden geçmiş olsun demesini beklemez bence nasılsa salak olan insan bu incelikleri düşünemez o yüzden kırılan kırılsın dökülen dökülsün ben olsam ne arar ne de giderim.sonuçta hayati tehlikesi olan bir durumu yok.
:) yok öyle bi tehlikesi aman bana bulaşmasında iyiliğini versin. Diyeceği bak bak ameliyat oldum da gelmedi, gidersemde sanki lütuf mu yaptı gelin( bu lafa da gıcığım) gelicekti tabi. Ayıplarını düşünüpte yüzü kızarmaz ya

bence gidin,hastalik bu..

Aaa ne hakla böyle konuşabiliyor. Ben olsam gitmezdim herhalde.

valla "say beni sayayım seni " demişler yorumlarınızdan da anladığım kadarıyla zaten gitmek istemiyorsunuz herkes kendi yerini kendi belirler yok eşimin hatrı için yok bunun hatrı için gideyim gibi sebeplerle ben gitmem şahsen çok mu kinciyim ne :) :)

valla "say beni sayayım seni " demişler yorumlarınızdan da anladığım kadarıyla zaten gitmek istemiyorsunuz herkes kendi yerini kendi belirler yok eşimin hatrı için yok bunun hatrı için gideyim gibi sebeplerle ben gitmem şahsen çok mu kinciyim ne :) :)
Bende işte ne kendime yapılan iyiliği unuturum ne de kötülüğü kincilik mi bence değil, aynen kişi kendi yerini kendi belirler

Kendi benim ciddi bi rahatsızlığımda arayıp sormadı, hak edene değer verilmeli diye düşğnüyorum sanki artık

sen biliceksin, durumu en iyi sen bilirsin.
Eyer bugune kadar hep yaptiysan, ama onlar yapmadiysa, sen de yapma artik.
Insanlik anlayana yapilir kanimca.

sen biliceksin, durumu en iyi sen bilirsin.
Eyer bugune kadar hep yaptiysan, ama onlar yapmadiysa, sen de yapma artik.
Insanlik anlayana yapilir kanimca.
Evet yaptım hep kavga edene kadar, hoş kavga ettiğimizde dahi kendi carcar konuştu ben kendimi yormadım bile rengini iyi verdi. O zamandan beri de ne konuşma ne bişey

Sosyo- kültürel yapının kendine verdiği görümcelik hakkıyla galiba:)
Ben de klasik gelin-görümce-kaynana gıcıklaşması sanmıştım ama durum farklı sanırım.
Bence eşinle açık açık konuş. Gitmek istemiyorum ama bu yüzden senle aramız açılsın da istemiyorum gibi.

İyi akşamlar arkadaşlar bilen arkadaşlar bilir önceki konularımdan, k.v. Ve görümce ile görüşmüyorum. Görümce 2 hafta sonra kadın hastalıklarından ameliyat olucak ama ben geçmiş olsun a gitmek istemiyorum, yaptıklarını unutamıyorum, siz olsanız?
Sizi görumcenizden ayıran vicdansa eğer bence gitmelisiniz

Bende sildim, ama işte üff bilmiyorum, hoş iyice cephe de alıcaklar, kendi yaptıklarını bilmezler ya
gidersen nasilsa takdir etmeyecekler, anlattiklarina bakarak..
gidersen yalniz Allah rizasi icin git, onlar memnun olsun diye degil..

Back
X