Dünürlerin anlasamamasi

Annenize sınır çizmezseniz bu evlilik uzun sürmez.
İki tarafın birbirinden bu kadar hoşlanmadığı bir evliliği yürütmek için çiftlerin akıllı ve politik olması lazım.
Bana göre ailelerin bu kadar uyumsuz olduğu durumlarda evliliğe hiç niyet etmemek lazım ama olmuş artık…

İkilafinizfan biri annem de annem sizinkendi kişiliğiniz yok mu, onun dominantligi sizinizin verdiğiniz yere kadar söker. Eşiniz bak mesafeyi koymuş kendi ailesine sizin de biraz koymanız lazım iki kişilik bir evlilikte bu kadar karisilmaz geçmişte ne olduysa oldu anneniz farkında olmadan sizin evliliginizi bitirecek

Alışverişte önemsenmemişler ev konusunda da dışlanmışlar gibi olmuş ondan ters konuşmuşlardır kız annesi olarak hiç te haklı değil insanlara baya baya dış kapının dış mandalı gibi davranmışsınız gene istediğinizi yapabilirdiniz ama her şeyin bir yordamı var güzellikle izah edilebilirdi

Alışverişte önemsenmemişler ev konusunda da dışlanmışlar gibi olmuş ondan ters konuşmuşlardır kız annesi olarak hiç te haklı değil insanlara baya baya dış kapının dış mandalı gibi davranmışsınız gene istediğinizi yapabilirdiniz ama her şeyin bir yordamı var güzellikle izah edilebilirdi
Alışveriş konusunda ben de nişanlımla gitmeyecekmis kızıyla ikisi gidip bana alacaklarmış kendi begendiklerini geldiginde bize hediye aldım sana derdi s giyen birisine 2 3xl anne bluzu alırdı bana ve hep oglundan beni kıskandı görümcede kardeşini annesini kiskandi benden ben kaynanalik yapcam nisanimdan 24saat gecmeden tutup annesiyle geldi kavgaya sen nasıl oğluma bunlari aldırırsın annemin yaninda çabuk hemen anne baba diyeceksin tektasin bile ben aldim begendim ogluma verdim dedi küçülme gözümde ayaklarimin altinda olursun diyen birisi kızıda anneme anne baba demezsen senin saçlarını yolarim diyen biri

Alışveriş konusunda ben de nişanlımla gitmeyecekmis kızıyla ikisi gidip bana alacaklarmış kendi begendiklerini geldiginde bize hediye aldım sana derdi s giyen birisine 2 3xl anne bluzu alırdı bana ve hep oglundan beni kıskandı görümcede kardeşini annesini kiskandi benden ben kaynanalik yapcam nisanimdan 24saat gecmeden tutup annesiyle geldi kavgaya sen nasıl oğluma bunlari aldırırsın annemin yaninda çabuk hemen anne baba diyeceksin tektasin bile ben aldim begendim ogluma verdim dedi küçülme gözümde ayaklarimin altinda olursun diyen birisi kızıda anneme anne baba demezsen senin saçlarını yolarim diyen biri
E barışmasaydınız o zaman. Bu insanlar hep hayatınızda olacaklar.

Mrb arkadaşlar 3aylik evliyim eşimle aramda hicbirsorunumuz yok 5 sene nişanlı kaldik tabi ablası annesi beni cekemediler kv oglundan görünce kardeşinden kıskandı sürekli benle ve ailemle kavga ettiler 2 taraf yüzünden nişanı attim birbirimizi sevdiğimiz icin tekrar barıştık herkesi karşımıza aldık nisanliyken de simdi bile hep ailerin ortasında kaldik eşimin ailesi cok görgüsüz annem konuşmuyor ve benimde ne kv nede görümcemle konuşmamı pek istemiyor ve sürekli onlar bunu yapti yüzlerini görmek istemiyorum evine sokma diyor kimse ailesinden vazgeçemez iyide olsa kötüde olsa arada kaldim esimede üzülüyorum aileler yüzünden bu seferde eşimle aramiz bozuluyor kv gittiğimi görümceye gittigimi anneme diyemiyorum dogal olarak kiz annesi olarak hakli çünkü nisanlandim ertesi gün kızıyla kavgaya geldi neymiş nişan alışverişine ben değil bunlar gideceklermisde ben nişanlımla ikimiz gitmişiz kv ve gorumcemin aldıklarını giymeliymisim nisan bohcama bile kullanılmış 1 adet patik 1 adet ayak havlusu siyah koydu herseyimizi eşimle aldik yaptik ama cok arada kaliyorum bi tarafta bana yaptıklarını unutamıyorum bi tarafta eşim bi tarafta karşı tarafı hic sevmeyen annem sürekli başımın etini yiyor gidemezsin onlara onlar aranizi bozdu die ve 20 gun sonra düğünüm var nikah önce oldu kaynana evi tuttugumuz evi görmek istiyorlarmış annem bi laf der diye göstermedim ve anneme demedim ceyizinde ev temizliginde kesinlikle erkek tarafı gelmiyecek diyor sizce ne yapmalıyım 5 6 senedir sürekli arada kaldim kaldık eşimle
Bence anneniz sizi etkilemesin . Çünkü siz eşinizden dolayı onlarla gorusuceksiniz . Yapılanlar doğru değil ama birbirinizi seviyorsanız esinizde herşeyin farkindaysa mecbur eşiniz için idare edcksnz cnku iki tarafa da biseyleri anlatmak zor gbi . Annenizi kırmadan nazikçe anlatın bnce

Back
X