• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fikirlerinize çok ihtiyacım var (Kaynana)

herkesin kusurları vardır biz de cok ıyı degiliz deyip görmemezlikten geleceksın . sonucta eşinin annesi o.
Öyle yapıyorum zaten ama bazen çok çekilmez olur herşeyime kusur buluyor her defasında kendini üste çıkarmaya çalışıyor inan buna katlanmak hiçte kolay değik hep kendini övmesi karşıdakini yermesi çok kırıcı değil mi sizcede

kırılınır tabi ama yapacak bişey yok belki yüzyüze anne su tavırlarına kırılıyorum diyebilirsin sağlıklı iletişim kurmak aslında herseyın bası

Adı batasica kaynanama benziyor.Sen sessiz kaldıkça bu kadın seni ezmeye çalışıyor bariz belli.Sende artık dişlerini göstereceksin hafiften.Esin sana izin vermiyorsa o yokken yapacaksın kadın daha da kudurur.Ezdirme kendini sakin bende senin gibiydim,10 sene sabrettim sonunda kavga ettik kadın hep beni kotuledi.Unutma kimse senden önemli ve değerli değil şu hayatta.Bir defa gelip yaşamaya çalıştığımız su ömrü kimsenin mahvetmesine izin vermemeliyiz.Guzel canının kıymetini bil

Kaynanam..

İlk başlarda her şey çok güzeldi kayınvalide çok iyiydi onu sevmiştim.

Ama daha sonra herşey bir kabus oldu yaptiklarını tek tek hatırlayıp yazmak istemiyorum hatırladıkca nefret ediyorum bu kadın kayınvalidem değil bir yabancı da olsaydı sevmezdim onu bir kere karakteri insanlığını sevmiyorum dün yolda yürüyoruz kaç yaşında kadın elma çalmaya kalktı günah deyince gitti sahibine hamile var deyip istedi insanları kandırdı beni sürekli küçümsemeye çalışıyor benim evim seninkinden büyük yok benim evim daha güzel yok bizim kapılarımız daha kaliteli yok efendim senin sandalyelerin çabuk kırıldı annen sana ucuz mal almış hep aşağılamaya çalışıyor kaldıramıyorum susuyorum içime atıyorum eşim annem ne derse doğrudur deyip susturuyor beni asla kendine çocuklarına herhangi bir malına laf ettirmez hep över o övdükçe abarttıkça çıldırıyorum şu an öyle doluyum ki dün yemek yapacam diyor bu kıyma kokmuş diyorum donmuş kıyma niye koksun ki bilmem kokmuş işte diyo güzel yemek yapınca herkes beni öbünce o yemeği yemiyor hıı güzel olmuş evet ama ben tokum deyip kalkıyor masadan yalvarırım bana bir akıl verin ben napacam bu kadını hiç memnun edemedim elimden her iş gelir evim temizdir çocuğuma bakar yemeğimi yaparım çok şükür

Bu kadını sindiremiyorum kişiliğini beğenmiyorum bana çok görgüsüz geliyor ama ona sorsan bu diyarın en görgülü en hamarat kadınıdır lütfen bana fikir verin nasıl dayanacam ben bu kadına gücüm kalmadı
uzak durun

Çoğu model bu

Benim Kv ger şeyi bilir benim Meslek'i olarak uzmanlık alanın olan yıllarca okulunu okuduğum alanda dahi bana ahkam keser

Komşusu öyle yapmış diye anlatır

Çok da takmayın

Onun evi büyük güzel kaliteli olsun ne önemi var ki

Önemli olan evin değil içindeki insanları kalitesi deyin olsun bitsin

Yemeğinizi yemezse aç kalsın en azından güzel olmuş diyor ya ay yağlı tuzlu şunlu bunlu bana dokunuyor derse daha fena olur

Bayağı görgüsümüş durumu var neden elma çalmaya kalkışıyor.
Madem her şeyi o iyi yapar siz de anne sen bunu daha güzel yaparsın sen yap deyiver

Yemezse yemesin zikkimin kökünü yesin. Tabagini al onünden o zaman. Madem kocan destekçi değil o yokken lafını inceden ver yoksa susmak bilmez. Onu takmadigini göster yüzunle, tavrinla kudursun. Yoksa kendi kendini yersin sinirden.

Cahil bir kadin belliki takmayacaksin soylediklerini ciddiye almamaya çalış hic kendini yetistirememis bir insan ve esinin annesi duymamazliktan gel gitsin...

Kaynanam..

İlk başlarda her şey çok güzeldi kayınvalide çok iyiydi onu sevmiştim.

Ama daha sonra herşey bir kabus oldu yaptiklarını tek tek hatırlayıp yazmak istemiyorum hatırladıkca nefret ediyorum bu kadın kayınvalidem değil bir yabancı da olsaydı sevmezdim onu bir kere karakteri insanlığını sevmiyorum dün yolda yürüyoruz kaç yaşında kadın elma çalmaya kalktı günah deyince gitti sahibine hamile var deyip istedi insanları kandırdı beni sürekli küçümsemeye çalışıyor benim evim seninkinden büyük yok benim evim daha güzel yok bizim kapılarımız daha kaliteli yok efendim senin sandalyelerin çabuk kırıldı annen sana ucuz mal almış hep aşağılamaya çalışıyor kaldıramıyorum susuyorum içime atıyorum eşim annem ne derse doğrudur deyip susturuyor beni asla kendine çocuklarına herhangi bir malına laf ettirmez hep över o övdükçe abarttıkça çıldırıyorum şu an öyle doluyum ki dün yemek yapacam diyor bu kıyma kokmuş diyorum donmuş kıyma niye koksun ki bilmem kokmuş işte diyo güzel yemek yapınca herkes beni öbünce o yemeği yemiyor hıı güzel olmuş evet ama ben tokum deyip kalkıyor masadan yalvarırım bana bir akıl verin ben napacam bu kadını hiç memnun edemedim elimden her iş gelir evim temizdir çocuğuma bakar yemeğimi yaparım çok şükür

Bu kadını sindiremiyorum kişiliğini beğenmiyorum bana çok görgüsüz geliyor ama ona sorsan bu diyarın en görgülü en hamarat kadınıdır lütfen bana fikir verin nasıl dayanacam ben bu kadına gücüm kalmadı
Anlattıklarınızdan yorumladığım; mutsuz bir kadın. Mutsuzluğunu başkalarını üzerek, hırpalayarak bastırmaya çalışıyor.. Mesafe iyidir, mesafeli durun. Böyle insanlar çok yıpratır..

Cahil bir kadin belliki takmayacaksin soylediklerini ciddiye almamaya çalış hic kendini yetistirememis bir insan ve esinin annesi duymamazliktan gel gitsin...
Aşırı cahil ama asla kabul etmez bir şeyine hayır bu senin dediğin gibi değil desem onu bana inandırıncaya kadar günlerce aynı şeyi söyler ben tamam senin dediğin gibidir ben yanlış biliyorum derim öyle susar

Sorsan kıskanç kv lerin hepsi görgülü, hamarat,dünyanın en fedakar, cefakar ,melek vs vs vs vs anası :)
Ama gelde bide onu gelinine sor derler adama :)

Dinler gibi yapıp duymayacaksın canım, ha he diyip söylediği herşeyi geçiştireceksin, o ne derse desin haklısın diyip polemiğe girmeyip sen yine bildiğini yapacaksın.Yanında olacaksın ama bir nevi yok sayacaksın..İnan bana bundan büyük ızdırap yok, o kendini bir b...sanan kv lere..

Sorsan kıskanç kv lerin hepsi görgülü, hamarat,dünyanın en fedakar, cefakar ,melek vs vs vs vs anası :)
Ama gelde bide onu gelinine sor derler adama :)

Dinler gibi yapıp duymayacaksın canım, ha he diyip söylediği herşeyi geçiştireceksin, o ne derse desin haklısın diyip polemiğe girmeyip sen yine bildiğini yapacaksın.Yanında olacaksın ama bir nevi yok sayacaksın..İnan bana bundan büyük ızdırap yok, o kendini bir b...sanan kv lere..
Eşime anlattım olanları suratını astı annem haklı sen onu poh pohlayacaksın oda kv olduğunu hissetsin bilmem ne dedi küstü yattı bana sen kötü niyetlisin diyo üstüne alınıyosun diyo birgün bu sebepten eşimle ayrılmaktan korkuyorum canım çok sıkkın yanlış evlilik yaptığımı düşünüyorum :KK43:

Benzer seyler bende yasadim size tek tavsiyem duymazdan gelin ve hissettirin.
Benimki kendini ovdukce ben onu dinliyordum arada hmm masallah filan gibi karsilik veriyordum.
Bir muddet o anlatsin sizde susun .
Mesela senin suyun hemen kirildi benimki daha iyi daha ozel guzel diyince hic cevap vermeyin o an mesela yemegi karistirin cayi kaldirin cunku bi sure sonra ciddiye alinmadigini oda anlicaktir yada soru sorarsa bunu neden soyle yapmadin sizde bilmem ben boyle yapiyorum diyin gecin takmadinizi hissettirin.

Back
X