• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fikirlerinize çok ihtiyacım var (Kaynana)

Yav He He de geç. :halay:Benim evim çok güzel mi dedi ? Güle güle otur anne bence de çok güzel diyin. Sandalyem cok güzel senin ki cabuk mu eskidi dedi ? Evet anne böyle çıktı benimki, kısmet böyleymiş diyin. Yolda elma mi çalmaya kalktı? Siz bir kaç adım geriden ya da önden yürümene devam edin görmemiş gibi yapın. Canı ne isterse yapsın. Yemeğini beğenmeyip yemiyor mu? Arkadaşına ısrar eder gibi ısrar et. Aaa olur mu anne lütfen ye bak bir lokma al size yaptım ben de.
O yokmuş gibi davranın kafanıza takmayın. onu degistirmezsiniz çünkü. Kocan iz da annesini hep haklı görüyorsa yansıtmayın ona. Kaynananıza iyi gelincilik oynayın ağzına laf vermeyin. Eşinizle sıkıntı yaşamayın sonra.

Ben olsam tek sen kusursuzsun der gecerdim :D cahille girme munaakasaya diye bir soz var tam hatirlayamadim :D

Eşime anlattım olanları suratını astı annem haklı sen onu poh pohlayacaksın oda kv olduğunu hissetsin bilmem ne dedi küstü yattı bana sen kötü niyetlisin diyo üstüne alınıyosun diyo birgün bu sebepten eşimle ayrılmaktan korkuyorum canım çok sıkkın yanlış evlilik yaptığımı düşünüyorum :KK43:

Eşine anlatmamanı tavsiye ederim canım,çünki çoğu erkek benim annem kötü demez kabullenmez.Kendi kendini sen koruyacaksın eşin bişe yapamaz,ha yapanlar da yokmu var ama benim eşim de bişe yapmazdı asla..

Aşırı cahil ama asla kabul etmez bir şeyine hayır bu senin dediğin gibi değil desem onu bana inandırıncaya kadar günlerce aynı şeyi söyler ben tamam senin dediğin gibidir ben yanlış biliyorum derim öyle susar
Demekki huyunu çözmüş sun bazi insanlar ümitsiz vaka kendini uzup yipratma hiç.

Back
X