- 27 Ocak 2009
- 2.127
- 11
- 358
- Konu Sahibi havvayasmin
allah yardımcınız olsun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
güzelim eşinin ve senin huyunu suyunu bilemeyizi biz ama senin için durum gerçekten çekilmez halde ise otur konuş..
ben seni istemiyorum de, benim evlilik anlayışım bu değil ben bunu hayal etmemiştim de.bebek derse sen zaten istememiştin de,haaaa çok istiyorsan kendine gel aklını başına topla yok toplamıyorsan bu iş bitti bu evi terk et yoksa ben terk edicem de elini masaya vur:mymeka:
.böyle şeyler ya iyi teper adamın burnu sürte kendine gelir yada zaten sütü bozuk niyeti bozuksa eyvallah der.bence her iki durumda senin adına iyi olur...
zaten yazdığın kadarı bile bunu yapmak için yeterli nedenler..lmaz:
bu nasıl ailede yetişmiş ki Çok üzgünüm çoookbabası annesine böylemi davranıyormuş ki eşine bu denli küstah davranıyor bu adam.
kusura bakma ama arkadaşım sen sanırım biraz danda öte çok sessiz kalıyorsun gibiablamlarla arasında hiç birşey yok hatta ablam çok ii biridir ve ona çok ii davranır... neden böyle davranıyor anlamıyorum , zaten ailemden kimseye asla gitmez ... anneme babama kardeşlerimle ilğili sürekli onları eleştirir ve bazen ağır sözler bile söyler , garip bi insan çözemedim onu...hamile kalmak istemedim ama oldu eşim aldıralım dedi ama ben aldırmam asla bir cana kıyamam , o benim evladım allahın verdiği canı alamam.. evet ben hem çalışıyorum , hem hamileyim hem evde yemeğini ütüsünü eksik etmem ve en son bana bağırıp çağırmasındaki sebep de çamışırları tam beyaz olmamış ... çamaşır suyu kullanamadığımı belki zararı olur diye dedim.. ve eşimdeki cevap iyki hamile olmuş dedi ... neler saydı neler... sanki hiç vicdanı yokmuş gibi geliyor bana ....allah korkusuda tabi... bunlar daha ufak tefek hataları... bileziklerimi bozdurdum kredi çektim bekarlık kart borçlarını ödedim sesim çıkmadı hatta dedim olur böyle hatalar .. ben iylik yaptıkca o daha bi kötü oluyor.. illa dırdırmı yapmam lazım kafasına kalkmam lazım... ne yapayım bilmiyorum...
ilk mesajını okuyunca ne yazacağımı şaşırdım taki bunu görene kadar bence doğuma kadar bekle ve umursamamaya çalış ama doğumdan sonra al karşına adam gibi konuş derdi ne anla.bence çok fazla taviz vermişsin sessiz kalarak .eşinde budan yüz bulup hata üstüne hata işlemiş nasıl olsa bu ses çıkarmıyor diye.ablamlarla arasında hiç birşey yok hatta ablam çok ii biridir ve ona çok ii davranır... neden böyle davranıyor anlamıyorum , zaten ailemden kimseye asla gitmez ... anneme babama kardeşlerimle ilğili sürekli onları eleştirir ve bazen ağır sözler bile söyler , garip bi insan çözemedim onu...hamile kalmak istemedim ama oldu eşim aldıralım dedi ama ben aldırmam asla bir cana kıyamam , o benim evladım allahın verdiği canı alamam.. evet ben hem çalışıyorum , hem hamileyim hem evde yemeğini ütüsünü eksik etmem ve en son bana bağırıp çağırmasındaki sebep de çamışırları tam beyaz olmamış ... çamaşır suyu kullanamadığımı belki zararı olur diye dedim.. ve eşimdeki cevap iyki hamile olmuş dedi ... neler saydı neler... sanki hiç vicdanı yokmuş gibi geliyor bana ....allah korkusuda tabi... bunlar daha ufak tefek hataları... bileziklerimi bozdurdum kredi çektim bekarlık kart borçlarını ödedim sesim çıkmadı hatta dedim olur böyle hatalar .. ben iylik yaptıkca o daha bi kötü oluyor.. illa dırdırmı yapmam lazım kafasına kalkmam lazım... ne yapayım bilmiyorum...
görücü usulü evlendik sayılır ama çok uzun süre beni ikna etmeye çalıştı nişanlılık döneminde böyle değildi , evlenmeye yakın huyları değişdi ama benim ailemin el gün ne der derdi olduğu için beni kimse duymadı , ve evlendik evlendiğimiz ilk gün çok fazla değişdi .. aslında niye susdugumu bende bilmiyorum tam agzımı açacam birşey durduruyor beni , aramızdaki fark aile farkı aslıında onun ailesi çok zengin değiller ama işde borç harç evinizi kurduk şunu aldık bunu aldık sürekli para , benim ailem ise paradan çok hep beraber olalım , gezelim , konuşalım, yiyelim böyle düşünüyor.. sanırım eşimde bir piskolojik sorunları var , çözmeye çalışıyorum ama yoruldum 1 sende tükendim ....
insan bu hayata birkere geliyor neden zehir olsunki hayatın çalışıyomuşsunda bence boşan çocuk diyeceksin ama bakalım ilerde çocuğun onunla boşanmadığın için seni taktir edecekmi eminimki o da böyle bi baba istemeyecek.çocuğumu babasız büyütmeyeyim diyosun heralde böyle babası olacağna hiç olmasın.