Fikirlerinize çok ihtiyacım var...yoksa çıldıracam.

Ben her zaman söylerim "bir insanın değişmesini beklemek hatadır"... ve bunu da çok iyi öğrendim...

Dilerim yanılmam değişir eşiniz yoksa böyle nereye kadar gider bilemiyorum...

Allah yardımcınız olsun...

canm ya benm paramla geçinen ve bana hayrı dokunmayan birlikte gsl vakit geçiirmekten bi haber bir insanla ne işim olr ki bumudur hayatı paylaşmak..
allah m yardmcn olsn ama herşey inasanın kendi elinde çekmek zornda değilsn

güzelim eşinin ve senin huyunu suyunu bilemeyizi biz ama senin için durum gerçekten çekilmez halde ise otur konuş..
ben seni istemiyorum de, benim evlilik anlayışım bu değil ben bunu hayal etmemiştim de.bebek derse sen zaten istememiştin de,haaaa çok istiyorsan kendine gel aklını başına topla yok toplamıyorsan bu iş bitti bu evi terk et yoksa ben terk edicem de elini masaya vur:mymeka:
.böyle şeyler ya iyi teper adamın burnu sürte kendine gelir yada zaten sütü bozuk niyeti bozuksa eyvallah der.bence her iki durumda senin adına iyi olur...
zaten yazdığın kadarı bile bunu yapmak için yeterli nedenler..:olmaz:
bu nasıl ailede yetişmiş ki Çok üzgünüm çoookbabası annesine böylemi davranıyormuş ki eşine bu denli küstah davranıyor bu adam.

bu arkadaşımızın yorumlarına katılıyorum canım.. allah kolaylık versin sana. :1hug:

ablamlarla arasında hiç birşey yok hatta ablam çok ii biridir ve ona çok ii davranır... neden böyle davranıyor anlamıyorum , zaten ailemden kimseye asla gitmez ... anneme babama kardeşlerimle ilğili sürekli onları eleştirir ve bazen ağır sözler bile söyler , garip bi insan çözemedim onu...hamile kalmak istemedim ama oldu eşim aldıralım dedi ama ben aldırmam asla bir cana kıyamam , o benim evladım allahın verdiği canı alamam.. evet ben hem çalışıyorum , hem hamileyim hem evde yemeğini ütüsünü eksik etmem ve en son bana bağırıp çağırmasındaki sebep de çamışırları tam beyaz olmamış ... çamaşır suyu kullanamadığımı belki zararı olur diye dedim.. ve eşimdeki cevap iyki hamile olmuş dedi ... neler saydı neler... sanki hiç vicdanı yokmuş gibi geliyor bana ....allah korkusuda tabi... bunlar daha ufak tefek hataları... bileziklerimi bozdurdum kredi çektim bekarlık kart borçlarını ödedim sesim çıkmadı hatta dedim olur böyle hatalar .. ben iylik yaptıkca o daha bi kötü oluyor.. illa dırdırmı yapmam lazım kafasına kalkmam lazım... ne yapayım bilmiyorum...
kusura bakma ama arkadaşım sen sanırım biraz danda öte çok sessiz kalıyorsun gibi
göz dağı ver bakalım ne olacak
konuş eşinle evliliğinizi konuş bu yaptıkların nereye kadar de
çocuğun doğdugunda varya
babayı istemeyecek çünkü o anne karnında herşeyi hissediyor senin neler yaşadığını
sen bence eşinle adam gibi konuş ve sakın korkma cansı ailen biliyormu eşinin sana olan tavırlarını
ne diyecegimi bilemiyorum

cok üzüldüm yaa
heleki hamileyken insan baska bi ilgi bekliyor oysa senin esin seni daha bi üzüyor!
DAha önceleride böylemiydi ?
Ben cocugu bekle derim eger degismezse ozaman en kisa zamanda yolunu ayir diyecegim cünkü cocuk oldukdan sonra daha degisiyor hayat , daha zorlasiyor ve daha cok yardima ihtiyacin olacak eger sana böyle davranmaya devam edecekse ozaman ne yarim eden birisi nede ilgilenen birisi var olmasada olur degil mi ?
Bu aralar takma kafana - cok istedigin yavrunu düsün:) En önemlisi suan o !!
Allah yardimcin olsun

görücü usulü evlendik sayılır ama çok uzun süre beni ikna etmeye çalıştı nişanlılık döneminde böyle değildi , evlenmeye yakın huyları değişdi ama benim ailemin el gün ne der derdi olduğu için beni kimse duymadı , ve evlendik evlendiğimiz ilk gün çok fazla değişdi .. aslında niye susdugumu bende bilmiyorum tam agzımı açacam birşey durduruyor beni , aramızdaki fark aile farkı aslıında onun ailesi çok zengin değiller ama işde borç harç evinizi kurduk şunu aldık bunu aldık sürekli para , benim ailem ise paradan çok hep beraber olalım , gezelim , konuşalım, yiyelim böyle düşünüyor.. sanırım eşimde bir piskolojik sorunları var , çözmeye çalışıyorum ama yoruldum 1 sende tükendim ....

ablamlarla arasında hiç birşey yok hatta ablam çok ii biridir ve ona çok ii davranır... neden böyle davranıyor anlamıyorum , zaten ailemden kimseye asla gitmez ... anneme babama kardeşlerimle ilğili sürekli onları eleştirir ve bazen ağır sözler bile söyler , garip bi insan çözemedim onu...hamile kalmak istemedim ama oldu eşim aldıralım dedi ama ben aldırmam asla bir cana kıyamam , o benim evladım allahın verdiği canı alamam.. evet ben hem çalışıyorum , hem hamileyim hem evde yemeğini ütüsünü eksik etmem ve en son bana bağırıp çağırmasındaki sebep de çamışırları tam beyaz olmamış ... çamaşır suyu kullanamadığımı belki zararı olur diye dedim.. ve eşimdeki cevap iyki hamile olmuş dedi ... neler saydı neler... sanki hiç vicdanı yokmuş gibi geliyor bana ....allah korkusuda tabi... bunlar daha ufak tefek hataları... bileziklerimi bozdurdum kredi çektim bekarlık kart borçlarını ödedim sesim çıkmadı hatta dedim olur böyle hatalar .. ben iylik yaptıkca o daha bi kötü oluyor.. illa dırdırmı yapmam lazım kafasına kalkmam lazım... ne yapayım bilmiyorum...
ilk mesajını okuyunca ne yazacağımı şaşırdım taki bunu görene kadar bence doğuma kadar bekle ve umursamamaya çalış ama doğumdan sonra al karşına adam gibi konuş derdi ne anla.bence çok fazla taviz vermişsin sessiz kalarak .eşinde budan yüz bulup hata üstüne hata işlemiş nasıl olsa bu ses çıkarmıyor diye.
görücü usulü evlendik sayılır ama çok uzun süre beni ikna etmeye çalıştı nişanlılık döneminde böyle değildi , evlenmeye yakın huyları değişdi ama benim ailemin el gün ne der derdi olduğu için beni kimse duymadı , ve evlendik evlendiğimiz ilk gün çok fazla değişdi .. aslında niye susdugumu bende bilmiyorum tam agzımı açacam birşey durduruyor beni , aramızdaki fark aile farkı aslıında onun ailesi çok zengin değiller ama işde borç harç evinizi kurduk şunu aldık bunu aldık sürekli para , benim ailem ise paradan çok hep beraber olalım , gezelim , konuşalım, yiyelim böyle düşünüyor.. sanırım eşimde bir piskolojik sorunları var , çözmeye çalışıyorum ama yoruldum 1 sende tükendim ....

tükendim demekle olmuyor sen anne olacaksın doğum sonrası yani lohusalıkta ne yapacaksın zaten ister istemez insan bunalıyor zor atlatırsın canım bence aile büyüklerine yani annene bu durumu açabilirsin doğumdan sonra en azından yanında kalsın hem eşinin daranışlarınıda gözlemlemiş olur

ben bu yüzden evlenince hemen hamile kalanlara kızıyorum. evliliğiniz oturmadan çocuk yapmışsınız zaten evlilik sorumluluğunu benimseyememiş eşin şimdi birde çocuk. biz 5 sene flörte rağmen evliliğimizin oturması için çok bekledik tam artık tamam dediğimizde bir sorun çıktı bebeği erteledik. şimdide çok istiyoruz bir çocuğumuz olsun nasip işte olmadı hala. erkeğinde bebeği çok istemesi gerekir. belki bebeğiniz doğunca değişir stres yapma bebeğinede yansımasın.

bir yıllık evlilikde neden korunmadın arkadaşım 8 aylık evlisin..yani evliliğinin 3.ayında hamile kaldın..adam kendini o ilk 3 ayda belli etmedi...evliliğinize bi düre verseydinzde öyle çocuk düşünseydiniz?
neyse olan olmuş artık..umarım çocuk bi kurtarıcı olur.ama çok zor bi insanla berabersin inş.düzelir..bu maddi kullanımda hiç hoş değil bu arada...

canım sessiz kalma bu kadar ya adam istediği gibi at koşturuyor sen sessiz kaldıkça.kaybedecek ne kalmış baksana hertürlü kırıyor seni bişraz göz dağı ver.ezdirme kendini ne demek ablanı kovarım ortada ablanla bi sorun yokken .nazlan biraz hamilesin

Bosanirsan degisen birsey olmicak ki güzelim...

Nasil olsa evli ikende sana bir hayiri dokunmuyor bu adamin....ne maddi ne manevi
Bebegide istemiyor anladigim kadariyla....

Her gün ölmektense bir kere ölürüm zihniyetindeyim ben arkadasim...Cocuk olduktan sonra düzelecegini hic sanmiyorum esinin....insallah yanilirim, bu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine insallah esin vicdani oldugnu hatirlar....ama inanki cok az bir ihtimal görüyorum ben.:delphin:

Baktin gördün ayni, hatta dahada kötüye gidiyor, at tekmeyi.....cocugunada kendinede bakabilirsin...:1hug:

Allah yardimcin olsun:Saruboceq:

offfffffff ya ne kadar düşüncesiz insan karıs hamileyken el üstünde tutar şunun hareketlerine bak :olmaz: canım ne boşan derim nede devam et ama bu iş böyle gitmez bi çözümü olmalı belki iyi belki kötü insan dogum yaptıkdan sonra en çok kocasıda ihtiyac duyuyor loğsalık piskolojisi kolay değil rabbim yardımcın olsun inşalalh ama artık birazsesini çıkar boşan demiyorum ama bazı konularda resti çek nasıl ailene ağır konuşur kendini ve aileni ezdirme ve bu kadar iyi olma bu kocaa çünkü hak etmiyor üzülme karnındaki yavrunu düşün canım

peki eşinin ailesiyle aran nasıl onlar ne diyor bu duruma ???

insan bu hayata birkere geliyor neden zehir olsunki hayatın çalışıyomuşsunda bence boşan çocuk diyeceksin ama bakalım ilerde çocuğun onunla boşanmadığın için seni taktir edecekmi eminimki o da böyle bi baba istemeyecek.çocuğumu babasız büyütmeyeyim diyosun heralde böyle babası olacağna hiç olmasın.

aynen katılıyorum daha bir yılık evliyken bunları yapıyosa ilerisi hiçde iyi gürünmüyor
bence ayrıl çocuğun büyle bir babayla büyüyecekse babasız büyütürsün
bende yılarca çocuklar için sabr etim şimdi çocuklarım boşanmadığım için beni suçluyorlar
bazen çocuklar içinde boşanmak daha iyiolabiliyor

boyle vıcdansız merhabet duygusundan yoksun bı adamla nereye kadar :sinifsinif:
herseyı gectım hamilesın ya en ılgıye muhtac oldugun zaman ınsan hayatında kac sefer hamile kalıyokı :sinifsinif:

ben cocuk oluncada degıscegını dusunmuyorum bencıl bı adam :kahve:

boşa gitsin bacım o heriften ne köy olur ne kasaba yazık değil mi canına bebeğine daha hayatın başındasın çekme işe yaramayan adamı bu hayat senin ....

valla canım şu dönem daha mı hassasın diycem ama aileni kovmakda ne demek ne ayıp bence.
eşinin bu dönem sana daha çok yardımcı olması lazım kırılma ve üzülme konusunda çok haklısın ama boşanma konusunu hemen aklından geçirme bebeğiniz bi doğsun bakalım baba adayları bu dönemde bazı şeylerin farkında olamıyorlar bebek hayatlarına girmeden onun ödemini bilmiyorlar senin çektiğin acıyı yada sıkıntıyı anlamalarını beklememek lazım çünkü onlar bu konuda benciller maalesef. para konusunda uyarman gerekli eşini, eşin çalışmıyormu? sen aldığıun parayı neden bi kenara atmıyorsun en azından bir kısmını biriktir derim ilerde ne olacağı belli olmaz hayatını ve bebebğini garanti altına alman gerekli eğer boşanmayı düşünüyorsan. bu durumu eşinin ailesiyle konuştunmu hiç?

öncelikle çok geçmiş olsun demeliyim.zor bir durum ama iyi niyetle ve çaba ile düzelebilir inşallah.eşinle aranda kültür farkı var.yetiştirme tarzınız da farklı anlattığına göre.ama yinede bir çaresi olmalı.hemen boşanmayı düşünme.
bir evlilik danışmanına başvursanız keşke.ben evlilik danışmanlarının bayagı bir faydası olacagına inanıyorum.ki ankara da çok uzman psikolog var.evlilik danışmanı olarak mesela ilkim öz hanımefendi var.onu önerebilirim mesela.
çocuğunuz için çaba sarfetmelisin.( yani babasız büyümemesi için)
ben dilini kullanarak ona mektuplar yazmalısın.
mesela şu kitabı öneririm,orada örnek aşk mektupları var.ismi aşk mektubu yoksa gerçekten de aşk mektubu değil.sorunlarını ben dilini kullanarak eşine anlatma metodu.çook etkili ve çok güzel.
kitabın ismi erkekler marstan kadınlar venüsten
yazarı john gray
muhakkak al oku.begeneceğine inanıyorum.

Hepınıze ayrı ayrı Çok teŞekkÜr ederım , ınanın boŞanmayı Çok dÜŞÜndÜm ama bŞır tÜrlÜ cesaret edemedım , bebekde ıstemeden oldu korundumuz halde ÇÜnkÜ baŞıma geleceklerı bılıyordum bende ılk duyduĞumda Şok olmuŞdum , ama olan bırŞeyı yok edemezdım ... Ben Çok sabırlı davranıyorum elımden geldıĞı kadar ne yaparsa yapsın dır dır etmıyorum.. Hatalarını asla yÜzÜne vurmuyorum.. Ama o anlamıyor.. Mesala ıkı gÜn Önceye kadar bu kadar Şey yaptı dÜn bırŞey olmamıŞ gıbı davranmaya ÇalıŞıyor konuŞmaya ÇalıŞtıĞımda susturuyor.. Artık pıskolojımı bozdu napacaĞımı ŞaŞırdım... 2 gÜn sonra gene aynı adam olcak bılıyorum , dengısız adam tamamen pıskolojısınde sorun olduĞunu dÜŞÜnÜyorum ama uzmandan yardım almıyor , hatalarını kabullenmıyor ona gÖre bu yaptıkları gayet normel bırŞeymıŞ gıbı dÜŞÜnÜyor... Bırde konuŞ ŞÖylesın bÖylesın dıye kendını bı haklı Çıkarıyor o an acaba suÇ bendemı dıye dÜŞÜnÜyorum ya ınanın bazen kafayı yıyecek gıbı oluyorum... Ne yapmak ıstıyor , amacı ne olabılır bılmıyorum... Zaten bu bende son Şansları , Çocuk olduĞunda da aynı adam olacaksa hıÇ dÜŞÜnmem , allaha ŞÜkÜr kendıme ve ÇocuĞuma bakacak kadar kazanıyorum.. Sızce haksızmıyım....

Back
X