Fikirlerinize çok ihtiyacım var...yoksa çıldıracam.

havvayasmin

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2009
21
0
86
41
Ankara
arkadaşlar 1 senelik evliyim , ve 8 aylık hamileyim fakat benim kocam neden böyle , anlamıyorum ... hala arkadaşlarını unutamadı hamileyim ama eve haftada 3 kez -2 kez geç gelir, tek hamile senmisin diyor , aileme karşı çok saygısız , ablamlar gelecek diyorum gelemez kovarım onları diyor bana...bol bol para yiyor bende çalışıyorum beni para makinesi gibi görüyor ... çocuk umrunda bile değil beraber hiç bir yere gitmeyiz , o tek ben tek giderim ... bana hayatı zindan edecek bir konu muhakkak bulur , o kadar çok ağladım ki 1 sene boyunca hemen hemen hergün... boşansam bi dert boşanmasam bi dert ne yapmalıym sizce.... neden böyle davranıyor artık aklım almıyor...

insan bu hayata birkere geliyor neden zehir olsunki hayatın çalışıyomuşsunda bence boşan çocuk diyeceksin ama bakalım ilerde çocuğun onunla boşanmadığın için seni taktir edecekmi eminimki o da böyle bi baba istemeyecek.çocuğumu babasız büyütmeyeyim diyosun heralde böyle babası olacağna hiç olmasın.

nasıl olsa hamilesin ondan ayrılmazsın diye düşünüyordur...
kimsenin vazgeçilmez olmadığını kendisine hissettirebilirsen, onunla konuşursan bazı şeyleri düzeltebilirsin
hamileliğin verdiği hassaslıkların da olabilir
doğumunu bir yap da sonra düşünürsün, şimdi bunlarla canını sıkma bence
sadece düşüncelerini kırıldığın olayları kendisine söyle...

cnm normalde yuva bozulmasın falan denir ama öyle durumlar varki insanın gelip oraya boşayasıveriyor ya..nefret ediyorum sorumsuz erkeklerden..karnı burnunda bi kadın üzülürmü ya...

neyse bi an hiddetlendim kusura bakma..benm babamda böyleydide boşandılar ama..kendine güven güçlü kal..ezdirme kendini...kendiside allahından bulsun..

wallahi herkes yumurtayı döller...önemli olan baba olabilmek..onuda beceremeyecekse....

Boşanırsanız olası dertlerden bahsederseniz daha sağlıklı yorumlar yapardık..sengözlerimebaksanab

eşiniz hep mi böyleydi, yoksa hamilelik döneminizde mi değişti?

ablamları kovar diyorsunuz.. ablanızla arasında kötü bir durum mu geçti? ne oldu?

biraz daha açsanız daha yardımcı olurduk..

hem hamilesin hem çalışıyormusun?o eşin olcak adamda bi güzel buna ses çıkarmadan paranımı yiyor!?yoksa benmi yanlış anladım..yanlışsam düzeltin..
eve ablanızın ve yakınlarınızın gelmeside yasak,beğendiği gibi konuşuyo,davranıyo,kendi istediği gibi gezip tozuyo..
valla alkışlamak lazım alkisalkisalkisdevam etsin sizi üzmeye...
şu an sadece çocuğuna odaklan,çocuk olsun,bakalım neler olucak..zaten hamilesin,kendini üzmemeye çalış..

zaten evlendikden sonrada bu arkadaş manyaklığını sürdürmelerini anlayamıyorum.
keşke bekleseydinbirazdaha bebiş için :umursamaz:

ablamlarla arasında hiç birşey yok hatta ablam çok ii biridir ve ona çok ii davranır... neden böyle davranıyor anlamıyorum , zaten ailemden kimseye asla gitmez ... anneme babama kardeşlerimle ilğili sürekli onları eleştirir ve bazen ağır sözler bile söyler , garip bi insan çözemedim onu...hamile kalmak istemedim ama oldu eşim aldıralım dedi ama ben aldırmam asla bir cana kıyamam , o benim evladım allahın verdiği canı alamam.. evet ben hem çalışıyorum , hem hamileyim hem evde yemeğini ütüsünü eksik etmem ve en son bana bağırıp çağırmasındaki sebep de çamışırları tam beyaz olmamış ... çamaşır suyu kullanamadığımı belki zararı olur diye dedim.. ve eşimdeki cevap iyki hamile olmuş dedi ... neler saydı neler... sanki hiç vicdanı yokmuş gibi geliyor bana ....allah korkusuda tabi... bunlar daha ufak tefek hataları... bileziklerimi bozdurdum kredi çektim bekarlık kart borçlarını ödedim sesim çıkmadı hatta dedim olur böyle hatalar .. ben iylik yaptıkca o daha bi kötü oluyor.. illa dırdırmı yapmam lazım kafasına kalkmam lazım... ne yapayım bilmiyorum...

Canım ya hem 8 aylık hamilesin hem eşin sana karşı ilgisiz hemde çalışıyorsun
Allah yardımcın olsun canım
Sen onun için o kadar fedakarlık yapmışsın onun sana yaptığına bak
Daha ne bekliyorsun anlamadım :bbo:

ablamlarla arasında hiç birşey yok hatta ablam çok ii biridir ve ona çok ii davranır... neden böyle davranıyor anlamıyorum , zaten ailemden kimseye asla gitmez ... anneme babama kardeşlerimle ilğili sürekli onları eleştirir ve bazen ağır sözler bile söyler , garip bi insan çözemedim onu...hamile kalmak istemedim ama oldu eşim aldıralım dedi ama ben aldırmam asla bir cana kıyamam , o benim evladım allahın verdiği canı alamam.. evet ben hem çalışıyorum , hem hamileyim hem evde yemeğini ütüsünü eksik etmem ve en son bana bağırıp çağırmasındaki sebep de çamışırları tam beyaz olmamış ... çamaşır suyu kullanamadığımı belki zararı olur diye dedim.. ve eşimdeki cevap iyki hamile olmuş dedi ... neler saydı neler... sanki hiç vicdanı yokmuş gibi geliyor bana ....allah korkusuda tabi... bunlar daha ufak tefek hataları... bileziklerimi bozdurdum kredi çektim bekarlık kart borçlarını ödedim sesim çıkmadı hatta dedim olur böyle hatalar .. ben iylik yaptıkca o daha bi kötü oluyor.. illa dırdırmı yapmam lazım kafasına kalkmam lazım... ne yapayım bilmiyorum...

o çamaşırları yediririm alimallah :oklava:

neden size böyle davranmasına izin veriyorsunuz ki.. eliniz ekmek tutuyor işte. diş gösterme zamanınız gelmiş de geçiyor bile.. hiç kimsenin size bu şekilde davranmasına izin vermeyin..

Görücü usulü ile mi evlendin yada anlaşarak mı bilemiyorum ama evlenmeden önce nasıldı eşin bir yılda naıl bu hlae geldi daha çok yeni ya, eşin daha evliliğin sorumluluğunu alamamış durum onu gösteriyor ama bu şartlarda birde bebek olacak çok zor durum. Bu mübarek günde Allah eşine merhamet versin inş. Kendinizi ezdirmeyin bu kadar

güzelim eşinin ve senin huyunu suyunu bilemeyizi biz ama senin için durum gerçekten çekilmez halde ise otur konuş..
ben seni istemiyorum de, benim evlilik anlayışım bu değil ben bunu hayal etmemiştim de.bebek derse sen zaten istememiştin de,haaaa çok istiyorsan kendine gel aklını başına topla yok toplamıyorsan bu iş bitti bu evi terk et yoksa ben terk edicem de elini masaya vur:mymeka:
.böyle şeyler ya iyi teper adamın burnu sürte kendine gelir yada zaten sütü bozuk niyeti bozuksa eyvallah der.bence her iki durumda senin adına iyi olur...
zaten yazdığın kadarı bile bunu yapmak için yeterli nedenler..:olmaz:
bu nasıl ailede yetişmiş ki Çok üzgünüm çoookbabası annesine böylemi davranıyormuş ki eşine bu denli küstah davranıyor bu adam.

hem hamilesin hem çalışıyormusun?o eşin olcak adamda bi güzel buna ses çıkarmadan paranımı yiyor!?yoksa benmi yanlış anladım..yanlışsam düzeltin..
eve ablanızın ve yakınlarınızın gelmeside yasak,beğendiği gibi konuşuyo,davranıyo,kendi istediği gibi gezip tozuyo..
valla alkışlamak lazım alkisalkisalkisdevam etsin sizi üzmeye...
şu an sadece çocuğuna odaklan,çocuk olsun,bakalım neler olucak..zaten hamilesin,kendini üzmemeye çalış..

kesinlikle katılıyorum her harfine ve eklemek istiyorum
niye bu kadar erken çocuk yapılır ben bunu bi türlü anlamış değilim
eşinin nasıl bi karaktere sahip olduğunu bilmiyormuydun
çok kolay hemen boşan derdim böyle bi adamdan ne eş ne de baba olur
ama çocuk???
offff çok zor çokkkkk

Bu derece seni mutsuz eden bir insanla bir ömür nasıl geçer ki?..Hiç mi mutlu olduğunuz anlar yok?..Allah yardımcın olsun arkadaşım, iyice düşünüp bir karar vermen gerekiyor...

Neden sesini çıkarmıyosunki sen bunca olana rağmen ...Konuşurum anlamıyosa dırdırda yaparım herşeyide yaparım vallaaaa :mymeka:

Şu sıralar hiçbir yaptığını takmamaya çalış bence.
İstediği zaman gelsin gitsin kendini yalnız gibi düşünmeye çalış ve bebeğine odaklan.
Bunları dert edersen bebek de etkilenir.:olmaz:
Doğumdan sonraki duruma bakar öyle ne yapılması gerekiyorsa kararınızı verirsiniz.
sanırım aldır dediği için aklınca intikamını alıyor.

sizde dişinizi gösterin biraz. o size ağır davrandığında aynı şeyleri ben yapsam ne hissedersin diye sorun.

zaten yapmama benim terbiyem müsade etmez diye de ekleyin.

ne bu saygızlık canım. sizde en başında hiç mi farketmediniz onun bu huyunu?

Allah kolaylık versin size, böyle bir adamla bir ömür nasıl geçer düşünemiyorum bile.
Şimdi birde çocuk var, işiniz gerçekten zor. İnşallah Allah bir kolaylık gösterir size.

Back
X