- Konu Sahibi havvayasmin
Hepİnİze ayrı ayrı Çok teŞekkÜr ederİm , İnanın boŞanmayı Çok dÜŞÜndÜm ama bŞİr tÜrlÜ cesaret edemedİm , bebekde İstemeden oldu korundumuz halde ÇÜnkÜ baŞıma geleceklerİ bİlİyordum bende İlk duyduĞumda Şok olmuŞdum , ama olan bİrŞeyİ yok edemezdİm ... Ben Çok sabırlı davranıyorum elİmden geldİĞİ kadar ne yaparsa yapsın dır dır etmİyorum.. Hatalarını asla yÜzÜne vurmuyorum.. Ama o anlamıyor.. Mesala İkİ gÜn Önceye kadar bu kadar Şey yaptı dÜn bİrŞey olmamıŞ gİbİ davranmaya ÇalıŞıyor konuŞmaya ÇalıŞtıĞımda susturuyor.. Artık pİskolojİmİ bozdu napacaĞımı ŞaŞırdım... 2 gÜn sonra gene aynı adam olcak bİlİyorum , dengİsİz adam tamamen pİskolojİsİnde sorun olduĞunu dÜŞÜnÜyorum ama uzmandan yardım almıyor , hatalarını kabullenmİyor ona gÖre bu yaptıkları gayet normel bİrŞeymİŞ gİbİ dÜŞÜnÜyor... Bİrde konuŞ ŞÖylesİn bÖylesİn dİye kendİnİ bİ haklı Çıkarıyor o an acaba suÇ bendemİ dİye dÜŞÜnÜyorum ya İnanın bazen kafayı yİyecek gİbİ oluyorum... Ne yapmak İstİyor , amacı ne olabİlİr bİlmİyorum... Zaten bu bende son Şansları , Çocuk olduĞunda da aynı adam olacaksa hİÇ dÜŞÜnmem , allaha ŞÜkÜr kendİme ve ÇocuĞuma bakacak kadar kazanıyorum.. Sİzce haksızmıyım....
Allahina kadar haklisin arkadasim!!
Bulduda bulandi denir esin gibi adamlara.....bebek allahin izini ile dogduktan sonra bak ve izle...egerki gercektende yine ayni tas ayni hamam devam ediyorsa....
Al cocugnu topla cesaretini ve terk et.....
O seni hak etmiyor.:1hug: