• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fikirlerinize çok ihtiyacım var?

Femyrella

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2016
25
2
1
32
Mrb arkadaşlar.birini çok seviyorum ve ona çok güveniyorum. Ben evlenip ayrılmış bir bayanım.sevdiğim de evlenmiş daha doğrusu yabancı kadın hamile kalıp çocuğu ondan gizli doğurunca sevdiğim adam nikah kıymak zorunda kalmış. 1 yıldır ayrı yaşıyorlar fakat sevdiğim boşanma davasını yeni açtı.kadın çok rezil boşanmak istemiyor. Sevdiğim adam beni istiyor bende onu istiyorum.beraber oturalım imam nikahımızı kıyalım boşanma davam biter bitmez resmi nikah kıyarız diyor. Siz benim yerimde olsanız sevginiz için mücadele edermisiniz yoksa pesmi edersiniz. fikirlerinize çok ihtiyacım var??

Mrb arkadaşlar.birini çok seviyorum ve ona çok güveniyorum. Ben evlenip ayrılmış bir bayanım.sevdiğim de evlenmiş daha doğrusu yabancı kadın hamile kalıp çocuğu ondan gizli doğurunca sevdiğim adam nikah kıymak zorunda kalmış. 1 yıldır ayrı yaşıyorlar fakat sevdiğim boşanma davasını yeni açtı.kadın çok rezil boşanmak istemiyor. Sevdiğim adam beni istiyor bende onu istiyorum.beraber oturalım imam nikahımızı kıyalım boşanma davam biter bitmez resmi nikah kıyarız diyor. Siz benim yerimde olsanız sevginiz için mücadele edermisiniz yoksa pesmi edersiniz. fikirlerinize çok ihtiyacım var??

Imam nikahlı oturmak? Neden resmi nikahtan sonra demiyor? Garip ..

İmam nikahından vazgeçer,resmen boşanmadan yanaşmazdım.
Ya yıllarca boşanamazsa?
Siz de bu arada hamile falan kalır olmadık işlere bulaşırsınız.
Bulaşmayın,önce tertemiz olsun,kurtulsun her şeyden ,sonra.
Ayrıca olayı sadece sevgilinizden duymuşsunuz çok belli,kadını da dinleseydiniz keşke.

Adama bağlı, eğer adamın beni gerçekten sevdiğini biliyorsam boşanana kadar beklerdim. Tabi resmi nikah yapacaksa...

Madem diğerini sevmiyor ayrılmak istiyor boşanma sonuclanana kadar beklerdim bi kere ayrilmisim tekrar bi hata daha yapmak istemem resmiyet isterdim

Ee bide çocuk var o nolacak peki
Babası gormeyecekmi çocuğunu alıp eve getirecek çocuğu kabullenebilecekmisin peki :kahve:

aaaa boşansın bakalım..ne bu acele..

AslaAaa sakın böyle bir hataya düşmeyin erkeklerin klasik yalanı swni istiyorum ama eşim çok çirkef boşanmayı zorluyor bilmem ne.. sakın diyim sakın boşansın gelsin alsın sizi

aceleniz ne? hayat kaçmıyor, boşanmadan bir ilişkiye başlamayın,
zaten adam evliyken imam nikahı kıyarsanız kuma olursunuz, farkındasınız değil mi?

Yabancı kadın hamile kalmış,onun haberi olmadan doğum yapmış o da nikah kıymak zorunda kalmış mış. Bla bla bla. Çocuğu yaparken de haberi yoktu heralde sarhoştu.
Kadın da ne hikmetse çirkef ve boşanmak istemiyor. Zaten kocalık yapmıyorsa neden boşanmak istemesin? Ayrıca yabancılar da çirkef değildir rahat kadınlardır illa evlenelim diye tutturmaZlar tatlım.
Onlar için babasız çocuk yapmak çok büyütülecek birşey değil. Çevremden ötürü konuşuyorum,nikah çok da önemli değil. Yani bence bariz kandırılıyorsun.

Ben olsam ki olmak istemezdim ..
Çok zorlu bir süreç..
Boşanma işlemi gerçekleşene kadar, birlikteliğinizi sevgili anlamında askıya alin..
Ah vah etmeyin ...
Yanında bir arkadaş gibi olabilirsiniz ama cinsellik ben olsam yasamazdim..
Ayrıca süreci iyi izleyin..
Karşınızdaki beyin, doğru söyleyip söylemediğini anlamaya çalışın...
Kesinlikle de imam nikahı ile aynı eve girmeyin ..
Belki sizi kullanıyor bunu bilemezsiniz..
Belki de boşanma süreci çok uzar bunu da ..
Acele etmeyin lütfen.

Evli adamlardan uzak durun
Soylediklerinizi hepsi bahane , yok cocuk icin zoraki evlenmis de kadin bosanmiyormus da
Evlenmeden de xoxugunu nufusuna alabilirdi
Adam ne guzel kuma yapmis sizi
Siz kendinize yakistiriyor musunuz kuma olmayi ?

Evli adamlardan uzak durun
Soylediklerinizi hepsi bahane , yok cocuk icin zoraki evlenmis de kadin bosanmiyormus da
Evlenmeden de xoxugunu nufusuna alabilirdi
Adam ne guzel kuma yapmis sizi
Siz kendinize yakistiriyor musunuz kuma olmayi ?

Bahane değil zaten 1 yıldır ayrı yaşıyorlar ve kadın ücretli çalışan bi kadın. Aralarında 20 yaş var ve kadını da tanıyorum. Eskidende Gerçek bir karı koca gibi değillerdi

İmam nikahından vazgeçer,resmen boşanmadan yanaşmazdım.
Ya yıllarca boşanamazsa?
Siz de bu arada hamile falan kalır olmadık işlere bulaşırsınız.
Bulaşmayın,önce tertemiz olsun,kurtulsun her şeyden ,sonra.
Ayrıca olayı sadece sevgilinizden duymuşsunuz çok belli,kadını da dinleseydiniz keşke.

Sadece sevgilimden duymadım kadını tanıyorum ve bi çok kavgalarına şahit oldum

Madem diğerini sevmiyor ayrılmak istiyor boşanma sonuclanana kadar beklerdim bi kere ayrilmisim tekrar bi hata daha yapmak istemem resmiyet isterdim

Ee bide çocuk var o nolacak peki
Babası gormeyecekmi çocuğunu alıp eve getirecek çocuğu kabullenebilecekmisin peki :kahve:

Gerekirse çocuğuna ben bile bakarım

Yabancı kadın hamile kalmış,onun haberi olmadan doğum yapmış o da nikah kıymak zorunda kalmış mış. Bla bla bla. Çocuğu yaparken de haberi yoktu heralde sarhoştu.
Kadın da ne hikmetse çirkef ve boşanmak istemiyor. Zaten kocalık yapmıyorsa neden boşanmak istemesin? Ayrıca yabancılar da çirkef değildir rahat kadınlardır illa evlenelim diye tutturmaZlar tatlım.
Onlar için babasız çocuk yapmak çok büyütülecek birşey değil. Çevremden ötürü konuşuyorum,nikah çok da önemli değil. Yani bence bariz kandırılıyorsun.

Tc vatandaşlığı alabilmek için boşanmıyor

Adam yalancı emin ol kadının boşanmaktan haberi bile yoktur. Seni metresi olarak diğerini de karısı olarak idare etmek istiyor. Bunu anlamak neden bu kadar zor? Ayrıl gitsin.

Back
X