Fikirlerinize çok ihtiyacım var

Senin icin uzuldum diyemicem cunku bu tur olaylar erkeklerin gercek yuzlerini gormeni sagliyor canimin ici evet yaptigi serefsizlik buyuk ihtimal o kizla konusunca senden sogudu ve sen umrunda bile olmadinn... bu kadar pislikler iste. Erkenden kurtuldugun icin sevin derim ben kalbinden bir an once silip hayatina devam etmelisin sunu aklindan cikarma bu aci elbet gececek icindeki sevgi bitecek bunu bil o yuzden suan kendini yipratma sakin cunku hic degmez bunu sende biliyorsun...

Az önce numarasını ve tüm mesajlarını sildim zaten artık bir daha ulaşma veya görme şansım yok..

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Az önce numarasını ve tüm mesajlarını sildim zaten artık bir daha ulaşma veya görme şansım yok..

yeni arkadasliklara yonel kendine ozen goster arkadaslarinla daha cok vakit gecir. Insallah en kisa zamanda atlatcaksin sıkma canını boyle uzersen kendini olan sadece sana olur. Guclu dur bu guclu olmanada yetecektir zamanla

yeni arkadasliklara yonel kendine ozen goster arkadaslarinla daha cok vakit gecir. Insallah en kisa zamanda atlatcaksin sıkma canını boyle uzersen kendini olan sadece sana olur. Guclu dur bu guclu olmanada yetecektir zamanla

Teşekkür ederim aslında güçlü bir kişiliğim var ama ilişkiler konusunda biraz şanssızım galiba bundan öncede kötü bir şekilde ayrılmıştık erkek arkadasımdan belki bu bir teselli olur mutlu eder dedim bu daha büyük darbe oldu

Ah ah canim nelerden nelerden geciyor iste insanoglu ama ben yasadigimiz herseyin bize birseyler kattigini dusunuyorum en en azindan bir ders oluyor bize mesela sende bundan sonrakine zor guveneceksin hos degil gibi ama sanirim olmasi gereken bu :/

Ah ah canim nelerden nelerden geciyor iste insanoglu ama ben yasadigimiz herseyin bize birseyler kattigini dusunuyorum en en azindan bir ders oluyor bize mesela sende bundan sonrakine zor guveneceksin hos degil gibi ama sanirim olmasi gereken bu :/

Öyle olacak artık teşekkür ederim yorumunuz için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…