- 4 Mayıs 2014
- 77
- 2
- 28
- Konu Sahibi moryesilsari
-
Sanirim ikinizi de ayni anda yurutuyormus. Bosver canim ya daha kucuksun , bunlar icin uzulmeye degmez, daha karakterli birini bul.
O seninle ilgilendiği dönemde de o kız varmış bence.
Araları biraz limoniymiş,ilgisi sana kaymış,sonra barışmışlar,ilgiyi senden kesmiş.
Boşver, bağlanmadan öğrenmen iyi olmuş.
telefondan sil ve bi daha arkana bakma.
unut onu ..
başkasıyla ..
Nasıl unutacağım hiç mi sevmemiş diyorum canım acıyor 1-2 ay boyunca peşimde koştu bana ulaşmak için uğraştı durdu seviyor sanmıştım
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
CANIM BENİMMM...
HAYATIN GERÇEKLERİNE HOŞGELDİN
ERKEKLER BÖLE MAALESEF
HELEKİ SİZİN YAŞLARINDA
ÖPÜM KOKLİM SARILIYIM BİRİ OLSUN YETER DERLER
DUYGU YOKSUNU YARATIKLAR ONLAR
CANIM BENİMMM...
HAYATIN GERÇEKLERİNE HOŞGELDİN
ERKEKLER BÖLE MAALESEF
HELEKİ SİZİN YAŞLARINDA
ÖPÜM KOKLİM SARILIYIM BİRİ OLSUN YETER DERLER
DUYGU YOKSUNU YARATIKLAR ONLAR
Bana en çok Koyanda bu kızın o pisliğin teki ve şuan mutlu hep muyluydu çünkü hiçbir şey umrunda değil bense burada hala aklımdan çıkaramıyorum onuZaman alıcak ama zamanla unutacaksın... Olumsuz yanlarını düşün seni kullandığını umursamadığını nasıl bir karakteri olduğunu ve orada gülüp eğlenirken sen ağlayıp sızlıyorsun senden kıymetlisimi var değerini bilmeyen dövünsün
bosveeer..seni takmayani sen de takma..bak ne guzel unv kazanmisin senin yerinde olmak isteyen binlerce kisi var.simdi universiteye odaklan.emin ol suan canin cok aciyor ama birkac yil sonra suan uzuldugune kizacaksin kendi kendine yada hatirlamayacaksin bile.belki ders yogunlugun falan suan yok oyuzden unutma fasli biraz yogun gececek gorunuyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?