Merhabalar,öncelikle anlattıklarımı okuduktan sonra kendinizi benim yerime koyarak içinizden ne geçtiğini yazmanızı rica ediyorum.18 yaşındayım,3 yıldır süren mesafe ilişkim vardı ben İstanbul'da yaşıyorum o ise arabistanda kendisi 19 yaşında.Henüz hiçbir kızla buluşup bir şey yaşamadı sarılma bile olmadı,sadece sanaldan konuştukları vardı benden önce. İstanbulda evleri olduğu için her sene ailesi ile gelip birkaç ay burada kalıyorlar,3 yıldır hiç yüz yüze görüşemedik benden kaynaklanan özel ve ailevi sebepler yüzünden ama devamlı iletişim halindeydik (skype vb.) ikimizde ailelerden birkaç kişiye tanıtmıştık birbirimizi ben dayısıyla ve arkadaşları ile o ise kuzenim ve arkadaşlarım ile.Buraya kadar her şey normal,ama biz garip bir ikiliydik devamlı tartışır bu defa son desekte birbirimizden asla kopamazdık,28 haziranda buluşacaktık ki 24 haziranda öğrendiklerimle bütün bu 3 yıl göğsüme oturdu.Meğer 2 yıldır yine sanaldan konuştukları varmış,bunları öğrenince hiçbir şey demeden terk ettim birdaha karşına çıkmayacağım dedi ama cuma günü arayıp mesaj attı,şuan İstanbulda ve 3 ay burda kalıcak görüşmek istiyor,anlatıcaklarım var dinle sadece yüzüme bile bakmasanda olur beni dinle yeter ki sonra kalkıp gidicem dedi.Kabul etmedim görüşmeyi,çok ters davrandım bozuldu eğer bir gün kabul edersen yaz dedi cevap vermedim.Kafam allak bullak 3 yıldır ona kavuşacağım günü beklerken son 2 gün kala her şey ortaya çıktı,bi yanım gitme değmez diyor çünkü onu asla affetmeyeceğime yemin ettim o da biliyor zaten,ama en azından bunca senenin hatrına dinlemekte istiyorum hiç konuşmadan.Ha tabiki ona karşı duygularımı kestirip atamadım ama,asla barışmayacağım buda net.Lütfen ön yargılı olmadan yardım edici fikirler verin bayağı uzun oldu şimdiden teşekkür ederim