- 6 Ocak 2014
- 5.079
- 6.047
- 198
Canım bilindiğin knt delisi annem de annen gibi sosyal hayatta da fazla aktif bi kadındır...işin ilginci evime çok az geldi evleneli beri saysan iki elin parmağını geçmez ama bizi sürekli evinde istiyor....abim en büyüğümüz ablam ortanca...ikisi de annem bizim için yaşadı bizlere baktı büyüttü okuttu şimdide kanser oldu..sıra bizde modundalar...düşün özel hayatları yok hep annemleler...ayrı yemeğe bile çıkmazlar annemsiz...
Ahhh denemez miyim tatlım her yolu denedim ağladım, kavga ettim, güzellikle konuştum..seni çok seviyorum sevmesem neden aynı şehire yerleşeyim dedim sen benim için çok değerlisin dedim...nelerle neler dedim de lafla olmaz seviyorum demekte ne car Ben çağırmadan gelmen gerek diyo...canım diyorum ya bana gözümde hala küçüksün Senin evlenmeni asla hazmedemedim diyor kocamın yanında...ki ben 25 yaşımda evlendim küçük evlenmedim...
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Desene kontrol mekanizması abinle ablanın üzerinde işe yaramış ama sen error vermişsin onu kabullenemiyor. O yüzden sana çalışıyor.
Sizi hep etrafında istiyor. Senin evliliğini kabullenemediğinden gelmiyor evine. Anne baba çocuğunun mutluluğunu görünce mutlu olur torun ister. Annenin yaptığı şükürsüzlüktür. Çok yazık.
Bir de eşinin yanında bunları dillendirmesi ne kadar ayıp. Onun hakkını da yiyor helallik alması lazım halbuki. Eşin çok değerli biri bence.
Önce yavaş yavaş ayağınızı keseceksiniz. Aynı zamanda psikologtan yardım alacaksın. Nerde canına tak eder o zaman tayin işini ayarla ve ben gidiyorum de .