- 6 Ağustos 2011
- 1.723
- 112
- 88
bazen bazı anlarda sakin kalıp fikir almaya yanlış bir yol izlememeye çalışır insanlar şuan bende bunu yapıyorum insanlar acaballar ve keşkeler üzerinde bir yol seydeip sonuca ulaşırlar ben eşimin öyle bir şey yapacak olacağı fikrine inandıramadım kendimi daha doğrusu inanmak istemedim. güvendim herşeyden önce
Sevmese neden evlensin canım ama aklı kaymış özenmiş belli bunu da atlatıcaktır bence. Baktın ki değişmiyor önemli kararlarını o zaman verirsin..
Eşinle konuşsana
Böyle böyle laflar duydum içime şüphe düştü bana durumu açıklar mısın de.
Kocanın içinden neler geçtiğini bilemeyiz ki şimdi adamında günahını almayalım.
Sakinlik derken olaya tepki açısından değil.
Arkadaşlarıyla sürekli bir kadın muhabbeti var ama hala acaba mı diyorsunuz...Acabası falan kalmamış bence yapıp yapmayacak olmasını bilemeyiz ama en azından düşünce yapısı çok net.
Bir de merak ettim siz bu konuşmaları gizlice mi okuyorsunuz yoksa okuduğunuzu biliyor mu?
bu konu hakkında konuştuk çok kez ilk konuşmamızda bahsettim gibi konuyu biraz kıvırdı. sonrakilerde ise çok sert çıktı öfkelendi. şimdi kapattık ama benim içimde hala kapatılmadığı için burda konu açıp fikirlerinizi almak ve ona göre yolumu çizmek istedim.
Allah yardımcın olsun zor bir durum, lakin gönderme onu sakın gönderme!
o arkadaşlarından da uzaklaştır.
Dilerim istediğin gibi olur herşey...
aslına bakarsan arkadaşım bu konu çok dallı budaklı bir konu ailesinede kendi ailemede yurt dışına göndermek istemediğim burda iyi kötü kendimizi geçindirebileceğimizi beyan etmiştim çok kez halada bahsi açılınca yine diyorum. evet aldatma düşüncesi olan bir insan her yerde aldatır. benim anlamadım bir nokta var eşim bana bir melekmişim gibi iyi davranıyor tamam yeri gelince her evililkte olduğu gibi sürtüşmelerimz oluyo onun dışında sorunumuz yok elhamdillillah herşey böyle iyiken bu mesele neden? konuşuyorum bu konu hakkında sevmiyorsan söyle orda mı sevdiğin vardı diyorum istiyorsan bu işe son verelim diyor. kızıyo sen benim eşimsin senden başka kimseyi sevmiyorum diyor anlayamıyorum
amin canım inşallah dualarında banada yer verir misin? rabbim kimseyi darda koymaz inşallah bende bu meselenin yükünden kurtulacağım. Allahtan o arkadaşları burda değiller yurt dışındalar. faceden denk geldikçe konuşuyorlar. umarım rabbim gönlümzü aklımızı aydınlatır. fikirlerinizi paylaştığınız için çok teşekkür ederim.
Eşinin evlenmeden önceki hayatının ne kadarını biliyorsun? Insanın aklına birçok kötü şey gelebiliyor maalesef en basitinden seninle mesela yaşayamadığı uç noktalarda istekleri var da onlarla yaşamayı mı istiyor yani senin yapmayacağın tarzda şeyler?
Arkadaş çevresinden kopması lazım galiba onlar körüklüyor ateşi baksana
eşimin bende istediği herşeyi elimden geldiğini fazlasıyla yerine getirmeye çalışıyorum kendimi ona karşı şartlandırmadım yapamayacağım şeyleri sınırlamadım ona karşı. arkadaşlarına bu meseleyi açan kendisi. tabi onlarda eşlik ediyorlar. geçmişi hakkında nişanlıken konuşmak istemiştim konuşturmadı. fakat benim geçmişimi biliyor kendisi.
İşte bu çok kötü arkadaşım yeterince tanıyamamak büyük sıkıntı senin tüm geçmişini bilmek istediği için mi anlattın yoksa sen mi istedin anlatmayı
Oda iyisiyle kötüsüyle pek ala anlatabilirdi karşılıklı güven açısından
Bence bu kadar sakin olmamalısın eğer illa tutturmaya devam edecekse giderse bu işin çıkmaza gireceğini bilsin
Niye tr de yaşamayı kabul etti ozaman? İşeri ters gitse geçinemeseniz neyse ama keyfi gitmek istemesi bencillik
ben bilmesini istedim ileride geçmişinde neler yaptın gibisinden sözler işitmemek için yolun başında herşeyi ama iyi ama kötü anlattım.onunda geçmişini bilmek isterdim haliyle kötüde olsa yargılamak için asla değil. anlatmadı saygı duydum ona karşı. yurt dışına gitmedi çünkü burda düzenli bir iş bulurum düşüncesindeydi hani evlenincede bende gitmem deyince burda bakmak zorunda kaldı bulamadı ama buldu .yani geçici işlerde çalıştı mesleğini yapmayıncada yurt dışı ise onun hep aklında olan birşeydi şimdiye ait değil. hep vardı ora daha iyi diyordu sürekli
iyi günler.. konuyu okuyunca iki şey dikkatimi çekti
1.si yurt dışı sevdası... bu yurt dışında kısacık bi zaman bile geçiren her erkekte yaşanan şey (kendimden biliyorum boyuna anlatır durur bana benimki) kesinlikle bunu illa aldatma olarak düşünme oralar nasıl büyülüyorsa artık adamları bilemiyorum akıllarından çıkmıyor bi türlü..
2.si eşinizin arkadaşlarıyla konuşma şekli... herkes bilirki erkekler aralarında böyle muabbet etmeyi severler ego tatmin etmek mi desem ne desem sanki böyle konuşmayınca erkekliklerinden bişi kaybedeceklermiş gibi arkadaşlarına kendilerini bu şekilde göstermekten hoşlanırlar niyeyse yani bunu illa öyle düşündüğü için değilde nasıl desem muabbete dahil olmak içinde yapmış olabilir tabi bu tedbiri elden bırakmak anlamına gelmez ki bu durumda iki seçeneğin var ya göndermicen yada illa gitcek mi takılcan peşine bacım gözünün önünden ayırmıcan ne olur ne olmaz..
...ama ama güven eksikliği yaşama derim bu seni yıpratır iyi düşünmeye çalışki huzurunuz kaçmasın..
Illa seni aldatacak anlamına gelmiyor tabi bunlar arkdaşlarıyla o şekilde konuşmaktan mutlu oluyor belli ki
Kafaya koyduysa ve sen de eşini kaybetmek istemiyorsan gitmesine razı olacaksın
Ya da her zaman dik durup kabul etmeyeceksin Allah yardımcın olsun çaktırmadan takibe devam
Vallahi canım gönderme şuan yurt dışına gelmiş biri olarak söylüyorum
sadece aldatma konusu değil benim başıma çok şükür öyle birşey gelmedi
Ama çok sıkıntılar yaşıyorum ben çevre ve alışma yönünden.hiçbirşeyleri bize uymuyor malesef
Bu yüzden eşimle çok sorunlar yaşadık,üç ayı geçti ben geleli ama üç aydır hayat bana zindan gibi geldi
imkanınız varsa asla gitmeyin,heryönden yıpranırsınız
bu konuşmasını tesadüfen görmüştüm tabi içimde olan öflele akşam gelince sakinleşmiş bir halde sordum böyle böyle gördüm diye oda ilk başta benim özelimi neden okuyorsun diye kızdı. sonra ben aklıma takılan bu meseleyi sordum yani bu konuda haberi vardı diyoum ya konuyu kıvırmaya çalışmıştı inanmamıştım diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?