fikirlerinize ihtiyacım oldugu anlardan birindeyim

erkeklerin aklımı var ayol onlar arkadaşları ne isterse ne derse onu düşünür ama asıl istedikleri eğer gerçekten aşıklarsa her zaman eşleridir diyemezlerki ben eşimi seviyorum ondan başkasını hayal edemiyorum arkadaşlarına tabiki erkeklik taslıcaklar.. hepside böyle konuşma yaptıkları için kendilerini eksik bile görürler belkide bu yüzden çoğu aldatma sebepleri.. hani bi orta yaş krizi vardır daha genç olmaya çalışırlar daha bi iyi giyinirler dikkat çekmeye çalışırlar hep gözde olmayı isterler ilgi çekmeyi severler hele ki diğer arkadaşları hop orda hop burdaysa işte özentilikten hep... nerden biliyorum bi düşünün erkekler asla eşleriyle ilgili bişeyi arkadaşlarıyla paylaşmazlar ama tanımadıkları yabancı biriyle yaşadıklarını en ince ayrıntısına kadar abartılı bi dille anlatırlar neden? yani şuanki durumu tamamen bununla alakalı diye düşünüyorum çünkü aranızda bi problem yok onu her halde mutlu edebilecek kapasitedesiniz daha ne istiyor derseniz işte bunu istiyor arkadaşlarına anlatacak bi olay...

farkında değiliz genelde ama biz eşlerimizin herşeyi oluyoruz evlilikte gerektiğinde annesi gerektiğinde arkadaşı dostu çoğunlukla evinin idarecisi siz olmadan ne yapabilirlerki.. bunun farkında olan erkekler farklı birini hayal ettiklerini düşünseler bile aslında sizi hayal ederler farketmeden sadece hayatlarının belli zamanlarında yaşarlar zaten bunu bunalım dönemi diyebiliriz bu dönem genelde özgürlüklerinin bittiğini anladıkları zaman yani evlendikten sonra yakalaşık bi sene sonra falan bide yaşlanmaya başladıkları zamanlar daha sık yaşanıyor.. bakarlar bekar arkadaşlar orda burda o nerde karısının dizinin dibinde arkadaşları bi evlensinde görür o o zaman artizler ne alemde... bunlar hepsinin geçtiği evreler aslında biz bunu bazen farkederiz bazen hiç farketmeden olur biter. farkettiğimiz durumlardada burada anlayış ve tedbir devreye girer. arkadaşlarının yolunun yanlış olduğunu size sahip olmanın ne büyük bir şans olduğunu anlayacak eninde sonunda.. sonuçta onlarda aynılarını yaşayacak ki evlenmemeleride onların zavallılıkları olacak kimse tek başına ölmek istemez değil mi? tedbir olarakta arkasında durmanız ve ona ne kadar özel olduğunu belli etmeniz yeterli olacaktır..

bekar biri nasıl bu kadar kendinden emin konuşabilir ne yaşamışki nerden bilecek derseniz yaşanmışlık araştımacı ruh (felsefeciyim) esnaflığın verdiği insanları tanıma içgüdüsü diyebilirim.. bide evli bi adamla bi geçmişim var en büyük gözlemim o oldu demek istediğim o kötü kadınlardan asla olmadım sadece gözlem yaptım o bana yazıldı bekarım vs dedi bnde evli olduğunu öğrendim şöyle bi yüzüne güler gibi yaptım yapmaz olaydım bi insan bu kadar abartır davranışlarında saydığım herşey vardı gidip başkalarına beni anlatırmış kızı tavladım diye halbuki haberi yok angutun konuştuğu benim tanıdığım ve haberdar herşeyden.. tabi hanımıda öğreniyo beni bana sayıyo kocamı bırak diye yazık ya kadına saatlerce adamı abim gibi gördüğümü hayatımda zaten biri olduğunu anlatmam günler sürdü.. erkek milleti ah...

Aslında sen de farkındasın bir şeylerin.

Eşine seninle neden evlendiğini sordun mu? Sormadıysan bir gün sor bence..
Bir de kimmiş şu kızlar, seni de bir tanıştırsın.

Aslında sen de farkındasın bir şeylerin.

Eşine seninle neden evlendiğini sordun mu? Sormadıysan bir gün sor bence..
Bir de kimmiş şu kızlar, seni de bir tanıştırsın.

farkındyım çoğu şeyin. umarım birgün yeri gelir bende bu cümleyi sorarım ona.. sanırım herşeyin başında gelen görsellik diyecektir. kızlar mı tanıştırmak odaa çok zor bir ikilemm

Sevgili konu sahibesi, Ben konunu ve yorumlari hep okudum.. Ve bikac sey kafama takildi ona gore saglikli yorum yapmak istiyorum...
1. Bu adamin evveliyatini ogrenmeden nasil evlendin?sanki bazi seylerini tam billiyosun gibime geldi....sadece sevip evet demek yetmiyor...
2.yurtdisinda dogup buyudu, ve turkiyede evlenip yasama karari aldi oylemi? Yani avrupa cocugumu?

boyle olunca duyunca gorunce cıldırıyorum ya ewlenme kardesım ozaman ewlılıgın ne demek oldugunu bılıyosun madem ewlenme baskalarına akıl verıo bıde kuzu sende kusura bakma kızdım esıne yazık degılmı sana senın esının dusuncelerı boleyse turkıyedede yapar yakında kurar ortamını ama yınde salma dısarı

Aleykümselam,

Ablacım ben evli değilim ama yorum yapmak isterim bu konuya.

Evlisiniz ve hala kızlardan mı bahsediyor. Çok acayibime gitti açıkçası. Tamam orada alıştığı bir hayat olabilir, daha refah bir ortamda, şartların daha iyi bir ülke de yaşıyor da olabilir ama sonuçta sizinle evli ve bu ülkede yaşıyor. Aldatır mı derseniz muhtemelen evet. Tabi günahını da almak istemem ama kızlardan bahsediyor sürekli gezip tozmaktan ne bileyim yani yapmayacağını düşünemiyorum. Karşı çıkın ve gitmesin kalsın sizin yanınızda. İyi düşün ablacım. Hakkınızda hayırlısı..

yok canım türkiyede doğma büyüme 4 sene kadar yurt dışında kalmış geldiğinde ablamın karşı komşularıydı onların vesilesi ile ısrarları deyim daha doğrusu oldu bu iş. hiç birşeyini bilmiyorum konuşmayı sevmez pek fazla.

inanın burda bu konuyu açtım günden beri kabuslar görüyorum. bilinç altımı öyle bir etkilemiş ki.. çok sıkıntılı içim

amin cnım inşallah rabbim daha zor durumda olanlar yardım etsin banada inşallah her şey şu içimdeki sıkıntı gitsin bitsin

madem evliliğe hazır değilsin neden evleniyorsun be adam ben de nişanlıyım böyle konuları okuyunca evlenmekten korkuyorum. Allah akıl fikir versin ne denilir ki başka :26:

inanın burda bu konuyu açtım günden beri kabuslar görüyorum. bilinç altımı öyle bir etkilemiş ki.. çok sıkıntılı içim
arkadaşım hepimizin başından sıkıntılı günler geçiyor inançlı biriysen eğer tavsiyem Kur'an ı kerim oku ve Allah a bol bol dua et hem gönlün ferahlar yükün azalır hem şu karanlık günlerine ışık tutar inş dualarında kabul olur yuvanda mutlu mesut günler olur.

tabikide her zaman okuyorum. içimdeki sıkıntılar gitsindiye.. eşimle sorunumuz yok elhamdülillahdaaa işde bu mesele benim sorunum oldu artk o kadarda takmıyorum kafama üzülen ben oluyorum.. en iyisi biraz unutmuş olmak..

İstediğiniz kadar mani olmaya çalışın, yapacak olan yapar, bu karakterle ilgili bir durum.
Onunla açık bir şekilde konuşun, güven bir ilişki için çok önemli...
Birbirinize karşı koşulsuz şartsız dürüst olmak zorunda olduğunuzu, evliliğin sadakat gerektirdiğini, böyle iki dünyevi zevk için evliliğin yıkılabileceğini anlatın ona.
Umarım siz yanılıyorsunuzdur, asla böyle bir şeye maruz kalmazsınız.
Ama seven insan için ayrı geçirilecek 2-3 ay bile bir ömür gibi gelir, bunu da unutmayın!! Siz gidebilir miydiniz?!!

İstediğiniz kadar mani olmaya çalışın, yapacak olan yapar, bu karakterle ilgili bir durum.
Onunla açık bir şekilde konuşun, güven bir ilişki için çok önemli...
Birbirinize karşı koşulsuz şartsız dürüst olmak zorunda olduğunuzu, evliliğin sadakat gerektirdiğini, böyle iki dünyevi zevk için evliliğin yıkılabileceğini anlatın ona.
Umarım siz yanılıyorsunuzdur, asla böyle bir şeye maruz kalmazsınız.
Ama seven insan için ayrı geçirilecek 2-3 ay bile bir ömür gibi gelir, bunu da unutmayın!! Siz gidebilir miydiniz?!!

öncelikle konuma incelik gösterdiğin çok teşekkür ederim cnm..rabbim gönlünden geçeni hayırlısıyla nasip etsin.. bu konular hakkında nedense çokda ciddi anlamda oturup konuşmadık daha doğrusu ben ne kadar çok istedisem bu meseleyi sonuçlandırmayı bir o kadar zorlaştı konuşmak.. eşim sohbet etmeyi fazla sevmezz boğa burcunun tam özellikleri var.. lakin her böyle şeyleri duyuyşumda bir kez daha soru işaretlerim çoğalıyor bugün sabah yine gördüm inanın şuan moralim çok bozukkk

içim bunalıyorrr içim.. ne güzel unutmuştum.. bu sabah yine bir şey gördüm arkadaşlar sizce nedir bu evlende beraber oyun oynayalım demesiiii.... allahım bir açıklık ver nolursunn

içim bunalıyorrr içim.. ne güzel unutmuştum.. bu sabah yine bir şey gördüm arkadaşlar sizce nedir bu evlende beraber oyun oynayalım demesiiii.... allahım bir açıklık ver nolursunn

Böyle bir yazıyı siz nerde gördünüz. Eşinizin mailinde falanmı ve kime yazmıştı. Çünkü cümle çok açıklayıcı olmamış.

Canim duymak istedigin cevabi verip icini rahatlatmak isterdim ama esinde ne yazikki aldatma potansiyeli var bu bariz ortada ama ben onu gectim aklima takilan esiniz bekarknde olsa yaptigi capkinliklarda arkadasiyla ayni kisiyle yatip kalkmalari sonrasindada o.insandan.ortak.mal.diye bahsetmesi kisiligininde cok duzgunolmadigini dusundurdu bana.... yani eger aldatilmayi sineye cekeceksen bu adamla evli kal yoksa yavastan yol ver cunki eline gecenilk firsati degerlendirecek gibi bi havasi var... keske daha iyi taniyip evlenseydin ama nasip biyerdede Allah yardimcin opsun insallah akillanir ama tepkinide saglam koyki seni kaybetmekten tirssin.biraz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…