- 19 Eylül 2013
- 2.166
- 1.823
- 373
güzel cümleler beyan etmişsin arkadaşım. özgüvensiz bir insan gibide değilim karşısında benim açmda onun sevmediği bir özelliğim yok. fakat onun çerçevesinden bakamdım için ne düşünüyordur bilemiyorum. rabbim cümlemize mutluluğu nasip etsin üçüncü şahısların hayatımızda olmasına izin vermesin inşallah. geçmişini özleyebilr isteyebilir diyorsunda tekrar benim kollarıma gelmesi ne kadar doğrudur orası bir muamma belki benim kollarımda bile başkasını bhayal edecek o özlemle istekle. bu daha kötüsü değil mi herşeyin
Aslında sen de farkındasın bir şeylerin.
Eşine seninle neden evlendiğini sordun mu? Sormadıysan bir gün sor bence..
Bir de kimmiş şu kızlar, seni de bir tanıştırsın.
o konu açısından yalan söylediğini bende düşünüyordum arkadaşı dedi bıraktım Türkmenleri rus ermeni diye. eşimin ona evlenme biz evlendikde iyi mi oldu dışarı çıkamıyoruz demesi ise şüphe uyandırdı bende. oraya giderse beni aldatma ihtimali oldukça yüksek sanırım
Sevgili konu sahibesi, Ben konunu ve yorumlari hep okudum.. Ve bikac sey kafama takildi ona gore saglikli yorum yapmak istiyorum...
1. Bu adamin evveliyatini ogrenmeden nasil evlendin?sanki bazi seylerini tam billiyosun gibime geldi....sadece sevip evet demek yetmiyor...
2.yurtdisinda dogup buyudu, ve turkiyede evlenip yasama karari aldi oylemi? Yani avrupa cocugumu?
boyle olunca duyunca gorunce cıldırıyorum ya ewlenme kardesım ozaman ewlılıgın ne demek oldugunu bılıyosun madem ewlenme baskalarına akıl verıo bıde kuzu sende kusura bakma kızdım esıne yazık degılmı sana senın esının dusuncelerı boleyse turkıyedede yapar yakında kurar ortamını ama yınde salma dısarı
Aleykümselam,
Ablacım ben evli değilim ama yorum yapmak isterim bu konuya.
Evlisiniz ve hala kızlardan mı bahsediyor. Çok acayibime gitti açıkçası. Tamam orada alıştığı bir hayat olabilir, daha refah bir ortamda, şartların daha iyi bir ülke de yaşıyor da olabilir ama sonuçta sizinle evli ve bu ülkede yaşıyor. Aldatır mı derseniz muhtemelen evet. Tabi günahını da almak istemem ama kızlardan bahsediyor sürekli gezip tozmaktan ne bileyim yani yapmayacağını düşünemiyorum. Karşı çıkın ve gitmesin kalsın sizin yanınızda. İyi düşün ablacım. Hakkınızda hayırlısı..
arkadaşım hepimizin başından sıkıntılı günler geçiyor inançlı biriysen eğer tavsiyem Kur'an ı kerim oku ve Allah a bol bol dua et hem gönlün ferahlar yükün azalır hem şu karanlık günlerine ışık tutar inş dualarında kabul olur yuvanda mutlu mesut günler olur.inanın burda bu konuyu açtım günden beri kabuslar görüyorum. bilinç altımı öyle bir etkilemiş ki.. çok sıkıntılı içim
arkadaşım hepimizin başından sıkıntılı günler geçiyor inançlı biriysen eğer tavsiyem Kur'an ı kerim oku ve Allah a bol bol dua et hem gönlün ferahlar yükün azalır hem şu karanlık günlerine ışık tutar inş dualarında kabul olur yuvanda mutlu mesut günler olur.
amin cnım inşallah rabbim daha zor durumda olanlar yardım etsin banada inşallah her şey şu içimdeki sıkıntı gitsin bitsin
İstediğiniz kadar mani olmaya çalışın, yapacak olan yapar, bu karakterle ilgili bir durum.
Onunla açık bir şekilde konuşun, güven bir ilişki için çok önemli...
Birbirinize karşı koşulsuz şartsız dürüst olmak zorunda olduğunuzu, evliliğin sadakat gerektirdiğini, böyle iki dünyevi zevk için evliliğin yıkılabileceğini anlatın ona.
Umarım siz yanılıyorsunuzdur, asla böyle bir şeye maruz kalmazsınız.
Ama seven insan için ayrı geçirilecek 2-3 ay bile bir ömür gibi gelir, bunu da unutmayın!! Siz gidebilir miydiniz?!!
içim bunalıyorrr içim.. ne güzel unutmuştum.. bu sabah yine bir şey gördüm arkadaşlar sizce nedir bu evlende beraber oyun oynayalım demesiiii.... allahım bir açıklık ver nolursunn
Böyle bir yazıyı siz nerde gördünüz. Eşinizin mailinde falanmı ve kime yazmıştı. Çünkü cümle çok açıklayıcı olmamış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?