fikirlerinize ihtiyacım oldugu anlardan birindeyim

bence her erkekte var olan şeyler bunlar aklını hiç kurcalamasın yaşanmışlığı vardır özleyebilir isteyebilir ama gece yanında bulmak istediği insan sensen gerisi vız gelir.. seni sevdiğine şüphen yoksa senden başkasını isteyebileceği şüphende olmasın bi kere sen kendine güven ki eşinde sana güvensin özgüvensiz kadın en sevmedikleri şey zaten.. o boş boş konuşsun arkadaşlarıyla sanal ortamından tatmin etsin o büyük erkek egolarını döndüğünde zaten güven duyduğu tek yer olan biricik karısının sıcak kollarında bulucak kendini uçkur düşkünü avanak arkadaşlarının değil..

Gözu disarda olmasinda yinemi kadin suçlu? Evli adam, karisi güzel giyinmiyorsa yine gözü disarda olmamasi gerekiyor!! Gerekir ise esiyle bi güzel, tatli dille konusur bu konuda.

Hayatta hersey dis görünüs degil. Bakin, dünyada en güzel kadinlar (ünlu hollywood yildizlari) bile aldatiliyor. Ahlak, insanin içindeki degerler daha önemli. Sonuçta kadinlar sadece güzel olmaya mahkum et parçalari degil! Evliysen, evli biri gibi davranman gerekiyor! Sanki kadinlara ayni tölerans taniliyor. Konu sahibi facebookta böyle konusmus olsaydi, esi derhal terk ederdi, eminim.

Konu sahibinede simdi diyorum. Böyle konusan biri demekki sana karsi saygisi yokmus, ha aldatmis, ha aldatmamis önemi yok. Böyle biri eger yurt disina çikamaz ise bile bir sekilde yine aldatmaya çalisir. Iyi düsün derim.

Allah bozmasın, şükürler olsun eşimden yana sıkıntım yok... (bana neden çevirdin konuyu anlamadım ama)

sıkıntım soysuz olan erkek milletinin kadınları aldatması!

İyi dilekte bulunmaya çalışmıştım ama siz terslemeyi seçmişsniz. Geçmişinizi araştırmadım evlimisiniz nesiniz bakmadım sadece basit bir iyi dilek ama artık insanlara yaramıyo bunlar :) iyi günler

tabiki bende bu düşüncedeyim arkadaşım.ki ben ona herşeyi anlatan biriyim hiç birşeti gizlemem ondan çünkü yapımda yok bu. ama o hiç paylaşmıyor benimle hiç birşeyini buda üzücü

eşim zaten böyle konuşmalar olduğunda bana hiç olmaz diye bir şey demiyo direk biter annenin evine gidersn gelip almam seni diyor.. düşünüyorum herşeyi enine boyuna doğru kararı vermek için herşeyin tam oturmasını bekliyorum. biliyorum ben gidersem o gelipte beni tekrar getirmez. haklısın doğal haliyle. kötüde olsa iyide olsa olmuyor. herşey akıl ve mantıkla başlyıp son buluyor.

okuma yazmanızda büyük sorun var anlaşılan kaynana gibi atlamışsınız. Kendine çeki düzen ver muhabbetini güler yüzünü arttır demişim neresinde bunun et parçası neresinde güzellik lafı neresinde buldunuz benim kadını suçlu bulduğumu? İşiniz gücünüz olay. Bir evlilikte ya da ilişkide kadın da erkek de güler yüzlü muhabbetli olacak ayrıca bi zahmet de kendine bakacak! Güzellik değil çeki düzen temizlik önemli. Bunu da çok açık ve net söylemişim. ayrıca konu sahibi de bu konuda zaten sorun yaşamıyormuş sorun belli ki zaten eşinde..

Son düzenleme:

Zaten herzaman öyle oluyor. Erkek herseyi yapsin, söylesin, kadin bir kösede otursun ve herseye izin versin. Bana sorursan, öyle konusmasi bile (benim gözümde) aldatmaktan daha agir. Bekar erkekler öyle konusur (ki öyle tipleri hiç sevmem zaten), kalmis evli erkekler. Hiç yakisik almaz ve üstelik çok saygisiz bir durum.

Esiniz kaç yasinda sorabilirmiyim?

güzel cümleler beyan etmişsin arkadaşım. özgüvensiz bir insan gibide değilim karşısında benim açmda onun sevmediği bir özelliğim yok. fakat onun çerçevesinden bakamdım için ne düşünüyordur bilemiyorum. rabbim cümlemize mutluluğu nasip etsin üçüncü şahısların hayatımızda olmasına izin vermesin inşallah. geçmişini özleyebilr isteyebilir diyorsunda tekrar benim kollarıma gelmesi ne kadar doğrudur orası bir muamma belki benim kollarımda bile başkasını bhayal edecek o özlemle istekle. bu daha kötüsü değil mi herşeyin

Bu adamin mayasi belli .
Yurt disina gidince aldatir burda aldatmaz diye bir sey yok .

Aha da buraya yaziyorum bu adam seni burda da aldatir .
Cunku aldatmak karakterle ilgilidir ,
yer ve mekanla ilgili degil ...

Ayrica sirf bu yuzden evlendigine pisman olmasi da bunun gostergesi ...

aynen hepsinin istediği aynı şeydir kadınlar birer kukla olsun ellerinde istedikleri gibi yönetsinler böyle olmuyor. herşey karşılıklı eşim 28 yaşında

Arkadasına biz evlendikde iyimi oldu diyen biri için hala beni seviyormu diyebilmenize sasırdım...siz inanmak istiyorsunuz galiba...bence yurtdısına gondermediniz turkiyede sanki boyle ortamlar yok...aklına koyan heryerde bulur ortamını...bence gercekci olun...

tabiki aldatmanın yeri yoktur zamanı yoktur. burda zaten acaba mı? diye konuyu açtım. işte şu evlilik konusunda ki düşüncesi beni kahrediyor.

İyi dilekte bulunmaya çalışmıştım ama siz terslemeyi seçmişsniz. Geçmişinizi araştırmadım evlimisiniz nesiniz bakmadım sadece basit bir iyi dilek ama artık insanlara yaramıyo bunlar :) iyi günler

konuyu dağıtmayalım da. estağfurullah ne terslemesi, bir art niyetle söylemedim.
erkeklere kızgınım ben sadece :)
teşekkür ederim iyi niyetiniz için zira bende aynı şekilde karşılık verdim.

erkeklerin kadınlarımıza yaşattıkları zoruma gidiyor, akıllanmıyor akıllanmak istemiyorlar çoğu...

size de iyi günler...

Adamın içinde varsa zincire bağlasan durduramazsin tatlım. Yani yurt içi yurt dışı bulur yolunu. Ben dahil pekçok kadın ihaneti yasamistir ve gözümüzün önünde hemde.. Allah ıslah etsin bu tarz erkekleri..

burda sohbet ettikçe çok farklı boyurlarda bakış açılarrı karşılaşmak insanların derdine ortak olanlarla bir arada olmak ne kadar güzeldir ki sağolun.. evet kötüye değil iyiye inandırmak istiyorum kendimi iyi olsun herşey yolunda olsun diye. çünkü bu benim için daha iyi kötüye her inanışımda bu evde hep bir enkaz yaşanıyor. bitiyor gözümde herşey.

Elbette evlilikte kendine çeki düzen vermen gerekiyor, ben bunu hiç tartismadimki. Benim tartistigim su: eger diyelim çeki düzen yok ise bile, bu bir erkegi hak vermiyor gözünün disarda olmasina! Eger evliysen herseyi esin ile konusman gerekiyor. Birsey seni rahatsiz ediyorsa, esin ile konusman gerekir.

Dedigim gibi, konu sahibi böyle konusmus olsaydi sence onun esi dermi "acaba kendime çeki düzen vermedimde öyle konustu? " Demez! Zaten kendisi itiraf ediyor, esi onu derhal bosar diye! Kadinlar niyese erkeklere her konuda daha çok tölerans taniyorlar fakat ayni töleransi erkeklerden almiyorlar.

Ayrica benim yazma tarzimi yanlis bulabirsin fakat ben yurt disinda dögdum, büyüdum. Turkçem ona ragmen yine iyi oldugunu düsünüyorum!

her kadın gibi bende ihanete uğramak istemiyorum sannırım buna kimse dayanamadığı gibi ben mahvolacağımın kanısındayım nedenler yiyip bitirir içimi hiç bir şey değilde.. sanırım ihanete uğradınız siz..

Evlilikten soğudum ya.
Ayrıca aldatmaya meyilli ve saygısız konuşmaları olan erkeğe bu ne anlayıştır.
Evlendik iyi mi oldu diyor, daha ne diyebilir ki. Ne kadar kırıcı...

Kadın da evlilikte bakımlı olmak zorunda değil bence. Yemek yap, iş yap, çalış, çocuk bak, alışveriş yap, erkeği elinde tutmaya çalış, bakımlı ol, hoş sohbet ol, oturmayı kalkmayı bil, gerektiğinde cilveli ol, becerikli ol, temiz ol ohoooo. Bunların hepsini yapabilen kadın bulun cinsiyetimi değiştirir ben de evlenirim...

al önüne konuş. kavga et demiyorum. okuduklarından düştüğün şüpheden, böyle hissiyatlara kapıldığından bahset. ruh halini tanımlamaya çalış ona. senin benim yanımdayken mutlu olman gerekirken bu uzaklara gitme derdi niye diye sor. ya beraber gideriz ya da şurdan şuraya gitmeni istemiyorum de. o arkadaşına evlilikle ilgili ettiği lafın anlamını da özellikle sor. bensiz daha mutsuzsan adamakıllı söyle zihnimi soru işaretlerinden kurta de. ha eğer yok canım ne alaka falan derse; o halde bu yırtdışı bahsini kapatmasını söyle

doğru diyorsun canım yine konuşucam bakalım neler doğacak bu konuşmada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…