- 11 Mart 2010
- 3.807
- 1.161
- 173
- Konu Sahibi pamukannesi
-
Merhaba,
Bebişin hayırlı olsun. Ben bu lafa artık inanmıyorum. yani şu alıştırmazsan sonra alışmaz lafına.
çok güvendiğim bir doktorun bu konuda şöyle bir açıklaması var: 'Ben 60 yaşımdan sonra ananas yedim ve çok sevdim. tadına da alıştım. yani bebeğiniz 1 yaşında yese ilk meyvesini tadına alışmayıp bir daha hiç meyve yemeyecek mi?'
Bence biz anne sütünün hala kıymetini bilemiyoruz. Bebeğini 2 yıl başka hiçbir ek besin olmaksızın sadece anne sütüyle büyüten anneler var. o bebeklerin de hiçbir şeyi eksik değil. 2 yıl çok uzun süre hakkaten başarması çok zor ki ben kendim de başarabileceğimi sanmam. ancak ben kızım 6 ayını bitirdikten sonra ek gıdalara başlamıştım. 3-4 hafta sonra bıraktım ve sadece sütle devam ediyoruz. ve de çok güzel kilo da aldı, boyu da uzadı.
tüm yaşamı boyunca o yiyeceklerden zaten yiyecek. ancak annesinin sütünü nerden bulacak bir daha bebişlerimiz?? üstelik her annenin sütü bebeğine özel, onun tüm ihtiyaçlarını karşılayabilirken çok erken başlamıyor muyuz bu ek gıdalara??
inanmayın şimdi vermezsen alışmaz laflarına ben oğlum kilo almadığı için 4. ayda vermeye başladım hiç mi hiç sevmedi istemedi hiçbirşeyi neredeyse 9 aylık oldu hala hiçbirşey yemiyo sadece anne sütü alıyo gibi bişey bende bu duruma üzülüyorum kendimi çok yetersiz hissediyorum
selam anneler... benim 4 aylık bi oğlum var. emziriyorum.kilosu falan iyi... sizce yavaş yavaş ek gıdalara yeni tatlara alıştırayım mı.. çevremdeki insanlar 6 ay bişey vermezsen sonra o istemez, yemez, çok geç olur falan diyolar.. ne yapayım arkadaşlar.. ne verebilirim oğluma...cokacimcoook
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?