Fikirlerinize ihtiyacım var,artık suskunluğumu bozmak istiyorum

ekes

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2011
118
0
46
Ankara
Arkadaşlar daha önceki konularımda yazdım hep size.Görümcemle olan tatsızlıklardan bahsettim.Öyle büyük tartışmalar,hakaretler yaşanmadı aramızda ama yaklaşık 1 aydır hiç konuşmuyor,görüşmüyoruz.Daha doğrusu ben görüşmüyorum.Eşimle kızıma bu konuda hiç karışmadım.Görüşüyorlardı hep.Takiii görümcem facebook sevdasına düşene kadar...

Şimdi garip garip şeyler yazıyor orda.İsim belirtmese de bize söylüyor dolaylı.Bazen ağır şeyler yazıyor.Eşim de okumuş bunları ve kırılmış oda.

"Parçaları kaybolmuş puzzle gibi artık insanlar. Kiminin kalbi, kiminin ruhu, kiminin bir beyni yok."

'Aslında Düşünmeye Bile Gerek Yok. Ben Kendimi Biliyorsam, Kendini Bilmezlerin Hakkımda Söylediklerinin Ne Önemi Olabilir ki?"

''HATALARI bilerek yapıp, sürekli KUSURA BAKMA diyenler ! ADAMDAN saymadıklarımın KUSURLARINIDA kusurdan saymıyorum,
MERAK ETMEYİN .!! ''

Daha bi sürü şey....Hiç cevap vermedim ama bişey söylemek istiyorum artık bende.Bu 1 aylık suskunluğumu ağır bozmak istiyorum.

Ne yapabilirim?

Yerinde olsam hiç üstüme alınmazdım. Yazdığınız bazı sözleri bende paylaşmıştım. ancak birine gönderme değildi. gerçekten bazıları "Parçaları kaybolmuş puzzle gibi"ler . cevap bile vermeye değmez.

bencede direk sana bişi sölemediği sürece tepki verme..
söylersin der ki sen neden üstüne alındın sana mı söledim ben die sen suçlu olursun
en güzel cevap cevap vermemektir bazen hiç oralı olma bence bu onu daha çok sinirlendirir...

amanne üstüne alıncaksın sil gitsin faceden onu bir de engelle şart mı faceden görüşmeniz gerçek hayatta görüşmüyormuşsun zaten..ohh ona en ağır karşılık bu olur silin gitsin ama konuşcaksan gene konuş netten laf atma olayını ben de yaşadım inan durduk yere kafan ağrır öyle yapanı sil gitsin ..karşı binada bi arkadaş var ona face var mı diye sormuştum 2 sne evvel ölesine yok dedi tabi msn adresinden aratınca çıktı yalanı ortaya var bana yok dio demek kabul etmek istmedi die engelleyiverdim adresini şimdi mahalledekileri eklemiş çok da tınım ama normal de görüşür konuşuruz..yani faceden laf atıyorsa silip engelleyiverin ailece olsun bitsin..

bence de hiç kale alma faceden de sil gitsin cevap vererek söylediklerini kabul etmiş görünürsün. madem o lüzumsuzun teki sende hiç umursama

bence görümceniz, dikkat çekmeye çalışıyor.
eğer siz de benzer şekilde davranırsanız onun ekmeğine yağ sürersiniz.
Zira bu tarz sanal yorumlarıyla sizi tartışmaya çekmeye çalışıyor.
O yüzden en büyük tepki sessiz kalmak.
Zaten sizinle varsa bir sorunu gelir medeni bir şekilde konuşur değil mi?

onu umursamaman en büyük tepkidie zaten ve hatta sil face den. Yoksa o bişe yazsın sen bişe yaz iş başka boyutlara gider. Hatta onun yazdıkları görünmez sen ortada kalırsın. Eşinde görmüş maden sen karşılık verme ki eşinin gözünde bırak kardeşi küçülsün...

Eşin senin konuşmadığın icin sorun cıkarmıyorsa neden kafana takarsın ki bırak debelensin dursun Ve de hala neden faceden silmiyorsun ki

Niye üstünüze alınıyorsunuz? İsim belirtmiş mi?

en büyük tepki tepkisizlik demişler. üzerinize alınmayın. bunu belli ederseniz sevinmesine sebep olursunuz

bana ilk evlendiğim yıl msnden gönderme yapan görümcemi,

hiç acımadan hem msnden hem de facebooktan silmiştim..

bu kadar basit

Kızlar cevaplarınız için teşekkür ederim hepinize.Üstüme alınma olayı değil,direk bana yazıyo belli ve şakşakcımı derler ne derler 2-3 kuzeni de alttan yorumlarıyla destek oluyorlar.

Bende cewap vermedim 1 aydır ama duramıyorum artık.sinirlerim bozuluyo

yerinizde olsam üstüme alınmam takmam bile birtek size takık değildir eminim ayrıca kendimden örnek veriyim bu dediğiniz sözleri hatta daha ağırlarını ben beğendim için sürekli paylaşıyorum yeri geliyor sürekli aşk şarkıları aşk sözleri paylaşıyorum ama aşık değilim yani demek istediğim bence boşa onun face ini kurcalayarak zaman kaybetmeyin inanın değmez yani kendinizi yıprattığınızla kalırsınız buna dayanıp birşey deseniz siz suçlu olursunuz havlayan köpek ısırmaz boşver hiçççççç takmamaya çalış muhattapın görme bile bence onu

üstünüze alınıp yorum falan yapmaya kalkmak sizin aleyhinize olur...çünkü direkt yaptığı hakaretleri kabullenmiş olursunuz..faceden silin gitsin..kendi çapında yazıp eğlensin :))

Suskunluğum asaletimdendir! Her lafa verilecek bir cevabım vardır aslında... Ama bir lafa bakarım laf mı diye bir de söyleyene bakarım adam mı diye!
yaz. 2, 3 gün sonrada sil facedenn

Sakın cevap verip onun seviyesine inme.

Onu faceden silmek, en iyi cevap olacaktır.

Silmezsen böyle uğraşırsın.

canım benım asıl konusursan yerın dıbıne gırersın
ne ustune alınıyorsun yaranmı varda gocunuyorsun der cıkar

ama susarsan bu kez o catlar sınırınden benı kale almıyor baksana dıyee

ayrıca susmak en buyuk cevaptır gorumcene asaletın orata cıkar

ne yap et dusunme bılee sus sus sus başkada bıse demıyorum kendını ele verme açıkverme agırdan sat

Son düzenleme:
hiç muhatap olmayın bence..ben öyle yapıyorum..siz cevap verirseniz eminim sizi kızdırdığı için daha çok mutlu olcaktır ona en güzel cevap susukunluktur..bazı insanlar muhatap olmaya değmez hayatta onlar yok farzedeceksin görmeyip duymuycaksın emin ol karşı taraf bu umursamazlık karşısında daha çok çıldırır.

Benim en iyi bildiğim yol bu konuda, face den silmek :)
Kendi kendine yazar durur, okuyan olursa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…