Insanlar ailelerden birsey beklemeden ne zaman evlenecek merak ediyorum.evlenecek maddi yeterlilik olmadan girmeyin bu işlere. Ailenin görevi takisini takar çekilir budur yani.
Düğün yap Mobilya al beyaz eşya al evini ver gel buyur otur de.gelin-damat mi aldın evlat mi aldın belli değil.
Genel bu söylediklerim tabiki.
Ben ev tutamayan esyasini dugununü yapamayan adama kız vermem.taki sorun değil ama evinin kirasini mutfagini gecindirsin bir zahmet.
Aynı şekilde mesleği olmayan ya da kendini gecindirecek kadar (zor duruma dusulurse)mesleki bilgisi yeteneği olmayan kız da almam.
Cnm bn naptim bilion mu kampanyalar oluyo ya pesinatsiz evdiz den aldim 3 lu kampanya herseyim var beyaz eşya yatak oturma odası 10 milyar a aldik ayda 667 oduoz 3 ay iniz kaldı cikcaz o borç bitince ewe plastik mutfak eşyaları da ewe çıkana kadar ufak tefek aldım az eksik kaldı bnm perde hali ewe çıkınca yapHanımlar 1 ay sonra düğünüm var. Nişanlımın ailesi başta herşeyini yapacağız alacağız demesiyle az önce ters köşeye geçtiklerinin haberini aldım. Takı meselesi bile belli değil. Herşeyi tek maaşla halletmek durumundayız. Çok çok geç aldım bu haberi ve heryer tutuldu gün alındı herşey tamam.Düğünü erteleyin fikri artık geçerli değil. Daha farklı fikirlere ihtiyacım var
En ucuz sekilde evimi nasıl düşerim? istanbulda yaşıyorum . Teşhir ürünleri satan bi magaza var mı? Spotçulardan halledebilir miyim? Beyaz eşyaya ne tavsiye edersiniz? Ev tutulmadı şuan acil nakit paraya ihtiyacım var kredi çekmek istiyor nişanlım. Ben istemiyorum ama evi de tutamadık.Hiç birikimimiz yok. Faiz ödemeyeceğiz diyor ama nasıl ödemeyeceğiz anlamadım.
Lütfen bi akıl verin bana. Ne yapmalıyım nasıl yapmalıyım nerden başlamalıyım?
Akiliniz size kalsin. O kadar cok sey soyleyecegim ama bu kadar soylesem yeterli. Akliniz size kalsin. Eger esya konusunda fikriniz varsa konusun. Size beni yargilamaniz icin bu konuyu acmadimInsanlar ailelerden birsey beklemeden ne zaman evlenecek merak ediyorum.evlenecek maddi yeterlilik olmadan girmeyin bu işlere. Ailenin görevi takisini takar çekilir budur yani.
Düğün yap Mobilya al beyaz eşya al evini ver gel buyur otur de.gelin-damat mi aldın evlat mi aldın belli değil.
Genel bu söylediklerim tabiki.
Ben ev tutamayan esyasini dugununü yapamayan adama kız vermem.taki sorun değil ama evinin kirasini mutfagini gecindirsin bir zahmet.
Aynı şekilde mesleği olmayan ya da kendini gecindirecek kadar (zor duruma dusulurse)mesleki bilgisi yeteneği olmayan kız da almam.
Hanımlar 1 ay sonra düğünüm var. Nişanlımın ailesi başta herşeyini yapacağız alacağız demesiyle az önce ters köşeye geçtiklerinin haberini aldım. Takı meselesi bile belli değil. Herşeyi tek maaşla halletmek durumundayız. Çok çok geç aldım bu haberi ve heryer tutuldu gün alındı herşey tamam.Düğünü erteleyin fikri artık geçerli değil. Daha farklı fikirlere ihtiyacım var
En ucuz sekilde evimi nasıl düşerim? istanbulda yaşıyorum . Teşhir ürünleri satan bi magaza var mı? Spotçulardan halledebilir miyim? Beyaz eşyaya ne tavsiye edersiniz? Ev tutulmadı şuan acil nakit paraya ihtiyacım var kredi çekmek istiyor nişanlım. Ben istemiyorum ama evi de tutamadık.Hiç birikimimiz yok. Faiz ödemeyeceğiz diyor ama nasıl ödemeyeceğiz anlamadım.
Lütfen bi akıl verin bana. Ne yapmalıyım nasıl yapmalıyım nerden başlamalıyım?
benim an itibaren haberim oldu. Ve olan oldu. Teşhir mobilya satan bi yer biliyor musunuz?
Siz Türkiye'de yaşamıyorsunuz sanırım ??
Türkiye'de 25-30 yaş aralığında olup da öyle büyük birikimlere sahip olan kişi sayısı yok denecek kadar azdır.
Ayrıca ananelerimiz geleneklerimiz de bu konuda gençlere destek çıkmayı gözetir.
Tamam işsiz ya da düzenli geliri olmayan biri evlenmesin ama çiftlerden her ikisi de asgari ücretle çalışıyor olabilir napsınlar onlar da mı evlenmesin ya da aileleri kapının önüne mi koysun hadi canım git evlen diyerek...
Yazdığım şeyleri genel olarak yazdım. Metinde de belli.yazdim genel diye.sizi yargılamak gibi bir niyetim asla yok böyle algılandiysam çok Üzgünüm. Benim hatam sanırım genel bir mevzuyu sizin konunuz içinde dile getirmek oldu. Mutluluklar dilerim.Akiliniz size kalsin. O kadar cok sey soyleyecegim ama bu kadar soylesem yeterli. Akliniz size kalsin. Eger esya konusunda fikriniz varsa konusun. Size beni yargilamaniz icin bu konuyu acmadim
Eşyalı bir ev bulup zaman kazansanız. Artık çok güzel eşyalı evler var her yerde. Sonra da eşyalarınızı yavaş yavaş alıp eşyasız bir eve taşınabilirsiniz. Bir de İstanbul Yenibosna'da sıfır mobilyaların satıldığı yerler var. Piyasanın çok altında güzel de mobilyalar satılıyor.Evi nasıl hallederim en ucuz şekilde bi fikir verin lütfen.Teşhir ürünleri satan bi mobilya mağazası varmı bildiğiniz?
Bu arada Tepehome teşhir ürünlerini indirimli satıyor varsa yakınınızda bakabilirsiniz.benim an itibaren haberim oldu. Ve olan oldu. Teşhir mobilya satan bi yer biliyor musunuz?
Ailelere kiziyorum sizi bu duruma getiryorlar sizede yazik. Ya gelinle damat dugunlerinde borc dusunmekten oynayamiyolar bile. Dugunlerinin tadini bile cikaramiyolarNasil tutusmasin birikimimiz yok yari yolda birakildik ev kira tek maas
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?