Fikirlerinize ihtiyacim var.. erkek arkadasim ve yemek

Şimdi reklamları izliyorsun :) tadını çıkart .Sen hesap kitap işleri yapma Ne gerek var ,şurası daha ekonomik vs en azından bunu yansıtma .Sonra imkanları elversede sana benzemeye başlıyorlar :KK66: Gönlü zengin adamı gönlü fakire çevirme :KK66:Aaa ne tasarruflu kız diye madalya takmıyor kimse :)

Bazen de bunu dusunuyorum biz kadinlar ne kadar dusunceli olursak o kadar degerimiz bilinmiyor genelde :(

Günlük iki bin verebilecek gucteydim bekarken ama bir yemeğe asla o kadar para vermem.

Buna , baba parasıyla bahşiş vermek denir .

Kendi kazancı olsa biraz anlarım ama bu yaptığı ailesinin emeğini hiçe saymak , bedavadan ahkam kesmek.

Sizin maddi durumunuzla kiyaslamayin da yine de kabul etmeyin derim.

Normal bir yerde yemek yiyin , geri kalan parayla çocuk esirgeme , huzur evine , ya da hiç bilmediğiniz tanımadığınız bir kapıyı çalıp çocuk sevirmek için teklif edin.

Ya da hiç maddiyattan söz etmeden , " ben orayı sevmiyorum , şurası daha iyi deyip yönlendirme yapın.

Günlük iki bin verebilecek gucteydim bekarken ama bir yemeğe asla o kadar para vermem.

Buna , baba parasıyla bahşiş vermek denir .

Kendi kazancı olsa biraz anlarım ama bu yaptığı ailesinin emeğini hiçe saymak , bedavadan ahkam kesmek.

Sizin maddi durumunuzla kiyaslamayin da yine de kabul etmeyin derim.

Normal bir yerde yemek yiyin , geri kalan parayla çocuk esirgeme , huzur evine , ya da hiç bilmediğiniz tanımadığınız bir kapıyı çalıp çocuk sevirmek için teklif edin.

Ya da hiç maddiyattan söz etmeden , " ben orayı sevmiyorum , şurası daha iyi deyip yönlendirme yapın.

Cok haklisiniz.. benim derdim biraz da bu aslinda. Ona da soyledim birkac kez. Sonucta henuz calisip kendi paramizi kazanan insanlar degiliz. Ilerde kendi ekonomik ozgurlugumuz oldugunda istedigimiz her yere gideriz imkanimiz yettigince diyorum fakat sanirim kendisi surekli ailesiyle bu tarz yerlere gittiginden alistigi sekilde benimle de yasamak istiyor. Fikriniz cok hosuma gitti,tesekkur ederim. Bu sekilde konusacagim sanirim.

Amann git nolcak. Parası var ki götürüyor .

Belki evlenme teklif edecektir. Zenginler de her gun o lokantalarda yemiyor. Demek ki sizin icin ozenmis.
Benim esim de luks yerlere goturur,hediyeler alirdi, evlendikten sonra kurus kurus para hesabi yapiyoruz.Kendi kazanınca paraya o kadar kıyamaz oldu :)) Hatta cogu zaman ben diyorum bunu evde yesek cok daha ucuz olur , mucevher yerine bana daha cok ihtiyacim olan bir sey al diye.
Reklam bunlar takilmayin, gezin dolasın.

Son düzenleme:
Cok haklisiniz.. benim derdim biraz da bu aslinda. Ona da soyledim birkac kez. Sonucta henuz calisip kendi paramizi kazanan insanlar degiliz. Ilerde kendi ekonomik ozgurlugumuz oldugunda istedigimiz her yere gideriz imkanimiz yettigince diyorum fakat sanirim kendisi surekli ailesiyle bu tarz yerlere gittiginden alistigi sekilde benimle de yasamak istiyor. Fikriniz cok hosuma gitti,tesekkur ederim. Bu sekilde konusacagim sanirim.

Imkaniniz var , lüks yerlere gidin elbette. Evlenmeyi düşündüğünüz insansa size değer versin , alışsın buna ama bu kadarı fazla , gereksiz , israf.

ona yük olduğun için değilde bi yemeğe 700-800 lira vermeyeceğin için gitmezdim. çok ciddiyim bu konuda.
o kadar aç insan varken ben 700-800 lira harcayamam bi yemek için.
kolay kazanılmıyo o para.

Benimde sevgilimle maddi acidan fark var aramizda.
Ama cok güzel bir ailesi var. Annesi falan hic bu durumlarini belli etmeyen tatlis bir kadin. Annesi nasıl biri diye korkuyordum ne yalan söyleyeyim.

O yüzden nasıl olur ya diye düşünmuyorum.
Yanliz hic 700 tllik yemek yemedim. Insanin icine oturuyor vallahi benimde 1 aylik kiram neredeyse o para:)))

Alışık olmadigimiz icin olabilir:)))))
Benimde sevgilim böyle bir yemege göturse insan her gün 20 liralik yemege aliskin olduğundan bir sorguluyor sanırım:))))

O değil de böyle bir yere giderken ne giyilir:işsiz:
Şimdi düşündüm eşim beni böyle pahalı bir yere götürecek olsa sanırım gelinliğimi falan giyer giderim, olmaz ki öyle kotla falan:KK70:

Ruhumuz fakir bizim:eğlence: :KK48:

Biri daha yazmis birde kıyafeti var bu isin dogru.

Tek parca bir elbise topuklu giyerdim ben olsam:))
Yoksa abartili abiyelerle küçük kutlamalara bile giden var.
Bana cok fazla geliyor. Zaten öyle bir abiyemde yok yani agsgsg

Back
X