Fikirlerinize ihtiyacim var.. erkek arkadasim ve yemek

Ben ve 3 bayan arkadaşım bundan 1,5 yıl önce çok lüks biryere yemeğe gittik kişi başı 100 Euro verdik, başlangıç için zeytinyağı na ekmek banıp yedik :halay:
Kapanışda tatlı berbattı çok yoğun çikolatalı bir kekti ama tabağa sprey ile altın sıkmışlardı biz tabakları sıyırıp altını yüzümüze sürmüştük :KK70:
Ve bütün gece keşke kebapçıya gitseydik diye söylendik

Sende git tecrübe edinirsin ,kendini ezik aciz gösterm

Para olduktan sonra babadan gelmiş kendi kazanmış ne önemi var. Birçok lüks restoran var çoğu da dolu kapılarına kilit vursunlar o zaman. Kendinizi şımartın ne olmuş yani? Adam şımarık gösteriş meraklısı biri değilse yaşam tarzı budur. Hiç açmayın konusunu eğlenmenize bakın:) Giyim kuşam olarak rahat da giyilebilirsiniz spor ayakkabı sandalet üstüne güzel bir bol kesim elbise ya da etek/şort temiz güzel bir tsirt. Bence önemli olan saçınıza fön çektirin muhakkak. Yaptırabiliyorsanız manikür yaptırın ya da oje sürün . Sade ama güzel bir makyaj yapın.
İyi eğlenceler.

Ozel univ burslu okuyomus :KK54: yani senin tez (benimde tez oydu) hala tutuyo:)

Nasil yani Feriha gibi mi:KK51:

Uye yeni, konu bana fake geldi acikcasi. Neden derseniz, ben masterimi ozel bir universitede yaptim. Soyle bir gozlem yaptim: Benzer ekonomik sartlardan gelen cocuklar beraber takiliyor. Yani zengin, arabali bir cocuk/kiz diger taraftan biriyle zaten sosyallesmiyor ki, sinif disinda. Zengin cocuklar haftasonu eller havayaya gidiyor, ogle yemeginde AVMye gidiyor, tatilde Yunanistan'a falan kaciyor; diger cocuklar da haftasonu ortahalli yerlere gidiyor, ogle yemeginde yemekhaneye gidiyor, tatile yazliga gidiyor. Yani taraflarin karsilasmasi icin sosyal bir ortam yok ki. Yani Berkecan tiki kizla sevgili oluyor, Lara arabasiz cocuga bakmiyor. Anlatabildim mi?

Uye yeni, konu bana fake geldi acikcasi. Neden derseniz, ben masterimi ozel bir universitede yaptim. Soyle bir gozlem yaptim: Benzer ekonomik sartlardan gelen cocuklar beraber takiliyor. Yani zengin, arabali bir cocuk/kiz diger taraftan biriyle zaten sosyallesmiyor ki, sinif disinda. Zengin cocuklar haftasonu eller havayaya gidiyor, ogle yemeginde AVMye gidiyor, tatilde Yunanistan'a falan kaciyor; diger cocuklar da haftasonu ortahalli yerlere gidiyor, ogle yemeginde yemekhaneye gidiyor, tatile yazliga gidiyor. Yani taraflarin karsilasmasi icin sosyal bir ortam yok ki. Yani Berkecan tiki kizla sevgili oluyor, Lara arabasiz cocuga bakmiyor. Anlatabildim mi?

yazdım yazdım sildim yanlış anlaşılmamak için. +100000

Biri daha yazmis birde kıyafeti var bu isin dogru.

Tek parca bir elbise topuklu giyerdim ben olsam:))
Yoksa abartili abiyelerle küçük kutlamalara bile giden var.
Bana cok fazla geliyor. Zaten öyle bir abiyemde yok yani agsgsg

Ben de oyle yapacagim hafif diz ustu bir elbise ve topuklu ayakkabi sanirim saclarimi acik birakirim cok da abartmaya gerek yok diye dusunuyorum sonucta aksam yemegi sade ve sık olmak yeterli gelir herhalde bi taraftan da gelen diger insanlarin yaninda sonuk kalmaktan korkmuyor degilim :KK48:

Konu fake degil dusunceniz de hakli olabilirsiniz tabii ki saygi duyarim. gruplasma oldugu dogrudur ama bazen istisnalar olabiliyor :) feriha kadar da bi durum yok ortada ama hic degilse beni oldugum gibi bilen ve kabul eden biri var karsimda :KK48:

Yasemin ozilhanin da dediği gibi. Şık olmak için pahalı kıyafetlere ihtiyaç yok. 3/4 binle de sık olunabilir
O değil de böyle bir yere giderken ne giyilir:işsiz:
Şimdi düşündüm eşim beni böyle pahalı bir yere götürecek olsa sanırım gelinliğimi falan giyer giderim, olmaz ki öyle kotla falan:KK70:

Yasemin ozilhanin da dediği gibi. Şık olmak için çok paraya ihtiyaç yok. 3/4 binle de sık olunabilir
O değil de böyle bir yere giderken ne giyilir:işsiz:
Şimdi düşündüm eşim beni böyle pahalı bir yere götürecek olsa sanırım gelinliğimi falan giyer giderim, olmaz ki öyle kotla falan:KK70:

O adamında zerre aklı varsa sizin gibi birisini kaçırmaz :)
Gerçekten takdir ettim sizi :)
Kendinizi bozmamanız dileğiyle...

Çok parası olan bir insan öyle bir yere gitmek ister ne var bunda. Ben abes bir şey göremedim. Git bence.

Ben de oyle yapacagim hafif diz ustu bir elbise ve topuklu ayakkabi sanirim saclarimi acik birakirim cok da abartmaya gerek yok diye dusunuyorum sonucta aksam yemegi sade ve sık olmak yeterli gelir herhalde bi taraftan da gelen diger insanlarin yaninda sonuk kalmaktan korkmuyor degilim :KK48:

Yok yok kalmazsin. Gece elbisesi ve topuklu gayet yeterli.
Sacimida ben at kuyrugu yapardim sanırım :))

Hakli tarafin var.. sole bi laf var ya.. insan babadan gorecek kocadan degil diye:)) dogru bi tarafi var seni rencide etmek icin demiyorum.

Alisik olmadigin icin bazi seyler egreti durabilir. Mesela yemek yerken bile rahat hissetmezsin kendini filan. Surekli akil verilen paradaysa:) durum yeseniz daha rahat olursun belki:))

Evlilik filan dusunuyo musunuz bilmiyorum, ama bu durum zor olabilir ilerisi icin. Amaaa birinide sirf parasi var diye reddetmek sacma olurdu:) olsa suc olmasa suc:))

Uygun bir zamanda "pahali oyle lüks yerlerde kendimi rahat hissetmiyorum kasılıyorum gibi geliyor, daha salaş yerlere mi gitsek rahat oluyorum öyle yerlere mi takilsak?" gibi bir şekilde konuşsanız olmaz mı

Uyum sağlayamayacaksan ayrıl. Sana özel değil adamın yaşam tarzı bu. Asgari ücretle geçinip öyle bi yere götürseydi seni haklısın derdim. Farklı hayatlar anlatabilidim mi ?

Uyum sağlayamayacaksan ayrıl. Sana özel değil adamın yaşam tarzı bu. Asgari ücretle geçinip öyle bi yere götürseydi seni haklısın derdim. Farklı hayatlar anlatabilidim mi ?

Haklisiniz yasam tarzi bu. Zaten her konuda bu sekilde lukse kaciyor cunku boyle yetismis. Ben aliskin olmadigimdan abarti geliyor sanirim ama ayrilik sebebi olarak gormuyorum yine de

700 tl lik restoran neresiymiş çok merak ettim. Benim bildiğim Berkecan lar en fazla ortalamanın üstü zincir cafe lere gidiyorlar. Hesap ne yediğine göre 100, alkol tatlı olursa 200 tutar herhalde.
Maddi durumu iyi olan bir insanın pahalı ortamları seçmesini normal buluyorum. Zengin adamın fakir kızla tabure üstünde balık ekmek yiyip mutlu olması dizilere özgü. İmkanı varsa gider beyaz örtülü masada meze üstüne balık yer. Balık ekmek bir kerelik değişiklik olur ama sürekli yapmaz yani.
Yine de yaşınıza göre 700 tl lik bir yer düşünemedim. Istakoz falan yeseniz belki diyeceğim.

700 tl lik restoran neresiymiş çok merak ettim. Benim bildiğim Berkecan lar en fazla ortalamanın üstü zincir cafe lere gidiyorlar. Hesap ne yediğine göre 100, alkol tatlı olursa 200 tutar herhalde.
Maddi durumu iyi olan bir insanın pahalı ortamları seçmesini normal buluyorum. Zengin adamın fakir kızla tabure üstünde balık ekmek yiyip mutlu olması dizilere özgü. İmkanı varsa gider beyaz örtülü masada meze üstüne balık yer. Balık ekmek bir kerelik değişiklik olur ama sürekli yapmaz yani.
Yine de yaşınıza göre 700 tl lik bir yer düşünemedim. Istakoz falan yeseniz belki diyeceğim.

'Berkecan' tarzinda biri degil erkek arkadasim. Restoran ismi Lacivert. Ben internetten baktigimda 2 kisi icin 700 tl fiyat gordum yenilen seye gore degisiyordur tabii. 1000 tl de tutabilir belki 500 tl de.

'Berkecan' tarzinda biri degil erkek arkadasim. Restoran ismi Lacivert. Ben internetten baktigimda 2 kisi icin 700 tl fiyat gordum yenilen seye gore degisiyordur tabii. 1000 tl de tutabilir belki 500 tl de.

imkanı yok lacivertte öyle bir hesap gelmesinin iki kişi için. beni yanlış anlamayın ama zaten aşırı bir deniz ürünlerine hayranlık, gurmelik olduğunu sanmıyorum ikinizde de. klasik bir yemek, bir şişe şarap 350-400 tl ile kalkarsınız iki kişi. 700 liralık hesap için lacivertte normalden farklı şeyler yemeniz lazım. korkmayın o kadar çok tutmaz.

Back
X