Fikirlerinize ihtiyacim var.. erkek arkadasim ve yemek

Sanırım masaya kuzu yatıracak çünkü bir kuzu o fiyatlarda o da bir ailenin bir yıllık et parası sayılır vaybe oturup ağlayasım geldi :)))

Hazir kurban bayrami da gelmisken duygulandim ben sun an :KK70:

Ee ne oldu yemek Msscat Msscat ?
Neymiş o yüzlerce liralık yemek, bildiklerimizden farklı bir şey mi?:deli:

Ben olsam kabul etmezdim. Sevmiyorum parasi ile hava atan insanlari. Benim az maas aldigimi biliyor ve bu alenen beni maddi ve manevi sekilde ezmek olarak algilardim.

Tabi burda kimse hemfikir olmaz. Herseyi erkek ödesin fikrinde olanlar icin ideal erkek tipi iste. Bosuna Seyma Subasi meshur olmasi yani.

Ortami germeyin durduk yere. Gerci gerilcek bisey yok ama ayarlamis okadar sacma sacma sebeplerle iptal ettirmeyin.

Gidin yiyin, eglenin. Daha sonra soylersin fikrini ve bidaha yemek ayarlarken ona gore ayarlar.

Durumu varsa neden olmasin? Siz 700tl yemegi iptal edince o para otomatik olarak bir fakir ailenin hesabina aktarilmiyor sonucta.

Pahali hediye konusu olsa geri cevir derdim ama yemek yani ve ilk kez ayarlamis galiba. Bozme bence daha sonra belirtirsin dusuncelerini.

Ayy aman ben de senin gibiydim, aman sevgilime masraf olmasın derdim her yediğimize dikkat ederdim , hep en ucuz yerden takılmaya calisirdim, kendim ödemeye calisirdim ama hiç bir kıymeti olmadı. Acımadan çatır çatır yiyenler daha kıymetli oldu.

Boşver durumu var ki götürüyor seni bir güzel otur ye , bu dünyaya bir daha mı geleceksin amaaan:KK49:
Aynen bende eski esime oyleydim her seyi dusunurdum.Dugunude bedavaya getirdim.Simdi asla tanistiriyorlar mesala gidiyorum karnim acsa yiyorum kahvemi iciyorum.Hayatlarinda kiz istiyorlarsa bi seylerde yapsinlar hic acimam.Bi de birini begenip sevgili olsam yandi istegim bitmez yillarin patlamasini yasarim.Cevreme bakiyorum gercekten isteyen kadinlar cok kiymetli bosver konu sahibi durumu iyiymis zaten keyfine bak.Cevremdeki herkesede diyorum benim gibi yapmayin diye ama zaten benim gibi gormedim.

Back
X