Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Fikirlerinize ihtiyacim var.. erkek arkadasim ve yemek
Ben olsam kabul etmezdim. Sevmiyorum parasi ile hava atan insanlari. Benim az maas aldigimi biliyor ve bu alenen beni maddi ve manevi sekilde ezmek olarak algilardim.
Tabi burda kimse hemfikir olmaz. Herseyi erkek ödesin fikrinde olanlar icin ideal erkek tipi iste. Bosuna Seyma Subasi meshur olmasi yani.
Ayy aman ben de senin gibiydim, aman sevgilime masraf olmasın derdim her yediğimize dikkat ederdim , hep en ucuz yerden takılmaya calisirdim, kendim ödemeye calisirdim ama hiç bir kıymeti olmadı. Acımadan çatır çatır yiyenler daha kıymetli oldu.
Boşver durumu var ki götürüyor seni bir güzel otur ye , bu dünyaya bir daha mı geleceksin amaaan
Aynen bende eski esime oyleydim her seyi dusunurdum.Dugunude bedavaya getirdim.Simdi asla tanistiriyorlar mesala gidiyorum karnim acsa yiyorum kahvemi iciyorum.Hayatlarinda kiz istiyorlarsa bi seylerde yapsinlar hic acimam.Bi de birini begenip sevgili olsam yandi istegim bitmez yillarin patlamasini yasarim.Cevreme bakiyorum gercekten isteyen kadinlar cok kiymetli bosver konu sahibi durumu iyiymis zaten keyfine bak.Cevremdeki herkesede diyorum benim gibi yapmayin diye ama zaten benim gibi gormedim.