fikirlerinize ihtiyacim var hanimlar...

asudeerem

Üye
Kayıtlı Üye
28 Kasım 2017
109
85
13
41
bir kacgun once yakin arkadasimla konusmuyoruz diye konu acmistim.
arkadasim hastaymis, zaturre olmus. arayip aramamak arasinda kararsizdim fakat aradim.

hic bisey yokmus gibi gayet candan konustu. hatta sen beni biraktin diye hasta oldum falan dedi gulduk ettik. teli kapadik. normalde iyi hissetmem lazimdi ama hissedemedim. aradigima pisman degildim yakin davransa da iyi degildim.
bunu ezen saygi gostermeyen diger bir arkadas vardi onu aradim, havadan sudan konustuk.

bu hafta hic gorusemedik dedim, x'le hep beraberdik senin sesin cikmayinca bende rahatsiz etmek istemedim dedi.
x dedigi de benim arkadasim. onbes gun konusmadik diye "yilan" dedigi kisiyle samimi olmus ozetle. sevilmedigini bile bile nerdeyse hergun gorusmus. baskasiyla gorusse midem bu sekil bulanmazdi. ama sevilmedigini saygi gormedigi insana gitmesi ki beni de anlattigina eminim kadin beni hic arayip gorusmek istemedi vs.
kendisine gercekten saygisinin olmadigini net anladim artik.
su dkdan sonra, onunla samimi olamam asla eskisi gibi. net sekilde ya kesecegim ciddi anlamda ya da bende onlar gibi yapmacik yapmacik sirf vaktim gecsin diye gorusecegim ki bu da benlik degil.
cok rahatsizim.

arkadasima hakkimda neler anlattin diye sorsam mi yoksa gercekten tamamen bitirsem mi? suphe varken icimde kimseyle eskisi gibi samimi olamam..
tesekkurler.

İkisiyle de görüşmeyi kesmeye karar verdiyseniz daha kurcalamayın.
İkiside birbirini bulmuş gibi görünüyor burdan.

yasadigim sehirde kimsem yok. calismiyorum da. cocugum da olmuyor 13 yildir. esimde yalniz kaldigim icin uzuluyor.
sirf buyuzden hastalik vesilesiyle aradim ama icime hic sinmedi bu durum.
aradigima pisman degilim ama onun bu yaptiklarina pisman olmasini istiyorum.

onu seviyordum deger veriyordum herseyin farkindaydi keske yazik etmeseydi.

yasadigim sehirde kimsem yok. calismiyorum da. cocugum da olmuyor 13 yildir. esimde yalniz kaldigim icin uzuluyor.
sirf buyuzden hastalik vesilesiyle aradim ama icime hic sinmedi bu durum.
aradigima pisman degilim ama onun bu yaptiklarina pisman olmasini istiyorum.

onu seviyordum deger veriyordum herseyin farkindaydi keske yazik etmeseydi.
Çalışın sosyal hayatınız gelişir.
kurslara gidin hem sosyal hayat hem genel kültür katar.

Emin olun yoğun olursanız hiç birşeyi umursamazsınız.

Allah kucağınızı hayırlı bir evlatla doldurur inşallah.

Çalışın sosyal hayatınız gelişir.
kurslara gidin hem sosyal hayat hem genel kültür katar.

Emin olun yoğun olursanız hiç birşeyi umursamazsınız.

Allah kucağınızı hayırlı bir evlatla doldurur inşallah.
amin..o konuda pek umudumuz kalmadi ama allah var umudu bitirmek yok❤

ne anlattığının ne önemi var?
ya da siz sorunca hemen dökülecek mi?

görüşmeyin olsun bitsin.

aslinda dogru soyluyorsunuz ne derse desin ben gercegi biliyorum.
dokulse de fikrim sabit dokulmese de. su saatten sonra tavrim ne olmali? asiri rahatsiz hissediyorum kendimi ben.

konunun ayrıntısını bilmiyorum da yani görüşmeye devam etmenizin manası yok, zaten istemiyosunuz da. bi tavır almanızı gerektirecek bi durum da yok.

surekli ayni kisilerin gorusmesini sacma bulurum biraz nefes alin ayol

Back
X