fikirlerinize ihtiyacım var işin içinden çıkamıyorum

belki bir gun1

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
ÜZGÜN
Kayıtlı Üye
7 Mart 2017
43
16
32
merhaba arkadaşlar,

yeni üye oldum fikirlerinizi almak için yardımcı olabilir misiniz?

4 yıllık evliyim sorun kv. kp. çok sıkıntı çektim beni istemediler
maddi manevi hiç destek olmadılar evlenirken her şeyimizde tek kaldık
istemeye gelmediler sonuna kadar karşı çıktılar kendi aramızda yüzük taktık
eşime çok baskı yaptılar yüzüğü at diye. uzatmak istemyrm daha neler neler

derken evlendik düzen kurduk para kısmını atlatınca bu sefer bize yaklaşmaya
başladılar. art niyet halen ortada arkadaşlar içlerinde halen sen nerden çıktın
derdi var

ev almaya karar verdik eşimle ve kefil gerekiyordu babası emekliydi emekli kefil gerekince
gidip babasına bize kefil olur musun dedi tabi aldığı cevap kimseye kefil olamam (bu arada
eşim babasının emekli olması için elindeki tüm birikimini verdi primlerini ödedi)

kefil olamam deyince çok üzüldük demek ki gerçekten iyiliğimizi istemiyorlar diye düşündük
evi de aldık bir şekilde şimdi kv ve kp. uzaktan bir akrabaları gelse bizim evi göstermek için can atıyor
biz işteyken arıyor akşama şu akraba geldi evi bir görsünler bir oldu iki oldu yani en sonunda çıldırdım
eşime dedim baban ne yapmaya çalışıyor altı üstü bir ev niye her geleni evime taşıyor

dedim akrabalarını getirirken yolda onlara diyor mu ev aldılar ben kefil olmadım
bşy diyememek beni çıldırtıyor. Şimdi bize diyrlar iyiki de almışsınız evler çok yüksek
ya anlamıyorum nasıl bunu diyebiliyrolar.

arkadaşlar allah rızası için ne olun bana bir yol gösterin ben bunlarla görüşmek istemiyorum
hasta oluyorm dayanmadım buraya yazdım.
açıkçası ben görüşmek istemiyorum ama eşim zaman zaman yaptıuklarını unutuyor tabi annesi babası
normal ama bakıyorum bir anda karşıma dikiliyor yeter diyor.
kur-an da yazıyor anne baba hakkı diyor bana
bende çıldırdım kur-an da yazıyorsa be adam o zaman sen üstüne düşeni yap ben sana beni götürme o insanları görmek istemiyorum diyrm snin annen baban benm değil benim üstümde hakları yok nasıl bana dersiniz anne baba hakkı bana gelinlik almayan sni mecbur oğlumuz vazgeçmiyordu kabul ettik diyen
insanlar benm annem babam değil

ama yok üstüme yapıştı allah bana günah yazıyormuş onları hoş tutmam gerekiyormuş
dediklerini duymamam yaptıklarını görmemem gerekiyormuş

görüşmek istemiyorum ama bunu nasıl yaparım bilmiyorum
 

hippotalamus

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
ÜZGÜN
Kayıtlı Üye
16 Mayıs 2016
15.747
69.350
Günah sa benim günahım.. Onların yaptıkları günah değil mi? Beni de yıllardır üzüyorlar. Sen git görüş ama bi daha bana görüşmem için baskı yapma kalbini kırmak istemiyorum de. . Bid daha sa konuyu açmasına müsade etme. Ne sen git ne misafirlerini kabul et. .
 

Hamilelik günlüğü : Doğumdan bu güne 1798 gün geçti.

BirKulunuCokSevdim

Hoş gelişler ola Mustafa Kemal Paşa!
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2010
1.400
4.637
ama yok üstüme yapıştı allah bana günah yazıyormuş onları hoş tutmam gerekiyormuş
dediklerini duymamam yaptıklarını görmemem gerekiyormuş

görüşmek istemiyorum ama bunu nasıl yaparım bilmiyorum


Suç benim günah benim diyin geçin böyle dediklerinde.

Ayrica gec bile kalmissiniz tepki koymak icin. Ta bastan cekseydiniz siniri bu kadar yuz bulamazlardi. Bundan sonra ilk olayda alttan almadan vermeniz gereken tepkiyi verin. Esinize de gorusmek istemediginizi net bir sekilde belirtin.
 

Hamilelik günlüğü : Doğumdan bu güne 111 gün geçti.

Nikki heat

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Mayıs 2015
842
1.440
Dini işine geldiği gibi yönlendirenlere oldum olası tiltim..
Eşiniz böyle birşey dediğinde evlendirmekle de onlar mükellefti o zaman nerdelerdi diyerek anlayacağı dilden konuşun..
Yerden göğe kadar haklısınız !!
Sizi istemeyen birine neden zorla gidesiniz ki..
Tipik Türk Erkeği malesef kazık yer ama yine kıymetlisi onlar olur !!
 

PaNickYok

Avare üye
Kayıtlı Üye
7 Ocak 2017
971
30.682
Boşver o art niyetle iyikide kefil olmamış kayınbaba..

Ilerde başınıza kalkacağı bi durum olmaz enazından..

Nekadar muhtaç davranırsan okadar ezmeye çalışırlar,isabet olmuş..
 

PabucumunNicki

NickiminPabucu
Kayıtlı Üye
20 Ekim 2014
7.769
15.793
Isterse dogursun emek yoksa hakkida yoktur.Emek dedigimde sadece maddiyat degil para vermesin destek olmasinlar ama kostekte olmasinlar manevi olarak yipranmayin.
Arayin diyaneti esinizin yaninda kayinvalide kayinpedere gelin bakmak zorundami hakki varmi diye sorun.
 

Lady Tenar

Nirvana
Pro Üye
6 Aralık 2010
24.964
65.148
çok kötü yüz yüze bakamaz duruma gelmedikçe ben mesafeli bir şekilde görüşmek gerektiğini düşünüyorum, huzur için. bu da bayramda seyranda yani.
öyle haftada bir damlasınlar, benim evime misafir davet etsinler olmaz.
eşinizle böyle konuşun, yüzyüze bakacak alan tanı bana diyin, yoksa bayramda seyranda da çekerim kendimi geriye deyin. sizin mesafeli duruşunuzu kabul etmek zorunda kalacaktır.
ondan sonra da kafanıza takıp hiç keyfinizi kaçırmayın.
 

Hazeer_

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Eylül 2012
305
224
Onlarin yaptigi günah degilmiymis? Annenin babanin görevi evladinin yuvasini kurmak. Sana ne yapmislar ki üstünde haklari olsun. Esin görüsebilir onun annesi babasi ama sen yabancisin seni gelin olarak istemeyenle görüsmek zorunda degilsin. Ben olsam kesinlikle görüsmem bana bir gelinligi bile layik görmeyenlerle.
 

Hamilelik günlüğü : Doğumdan bu güne 1481 gün geçti.

belki bir gun1

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
ÜZGÜN
Kayıtlı Üye
7 Mart 2017
43
16
32
Dini işine geldiği gibi yönlendirenlere oldum olası tiltim..
Eşiniz böyle birşey dediğinde evlendirmekle de onlar mükellefti o zaman nerdelerdi diyerek anlayacağı dilden konuşun..
Yerden göğe kadar haklısınız !!
Sizi istemeyen birine neden zorla gidesiniz ki..
Tipik Türk Erkeği malesef kazık yer ama yine kıymetlisi onlar olur !!
ya ben deli eden düzenimi oturttum zor günlerim geride kaldı şimdi şunu düşünüyorlar oğlumuz bize maddi destek versin o yüzden geline iyi görünelim. eşimin yanında benle bir ilgileniyorlar dersiniz ki gerçekten öyle insanlar
ya anlatamıyorum benim allah katında suçum yok ben elim üzerimde de hakları yok niye kendimi bu eziyete tamam diyeyim
eşim gidip gelmiyor görüşmek istediğinde bni zorluyor sen gelmesen ben gitmem diyr ben gitmeyince adam bir yıl gitmiyor
kötü ben oluyrum onu ben engelliyormuşum

allah kahretsin dyrm gidiyrm sonra üzülüyrm eşime diyrm bana destek vermeyenlere bn bşy yapmak istemyrm diyrm
bana ana baba hakkı diyr ana baba hakkıysa üstüne düşeni yap beni bahane etme git gel banane diyrm yakamı kurtaramıyorum
 

belki bir gun1

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
ÜZGÜN
Kayıtlı Üye
7 Mart 2017
43
16
32
İyi de günahsa da size

Eşine ne senin günahından kaldı ki onlar onun ana babası

Gitsin o görüşsün

Mesafe iyidir
mesafe iyidir bilyrm hele onları tanıdıktan sonra
işte onu anlatamyrm snin sizin ananız babanız benm değil
kaldıki üzerimde hiç hakları yok
bana o... pu oğlumuzu kandırdı bizden çaldı diyen birine benm nasıl bir sorumluluğum olur
 

Eunike

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
6 Eylül 2016
2.836
7.407
Şu ev gösterme muhabbeti de çok saçma geliyor bana.
Birisi yeni ev alınca hemen gidip içini gezmeler falan.

Benim fikrim bayramdan bayrama da olsa eşin hatırı için görüşülmesi, daha fazla değil.
O arada kalmışlık hissi(eşiniz açısından) çok kötü, huzursuzluk verici, çok iyi biliyorum.
Mesafeli bir şekilde bayram da seyranda sadece gerisine gerek yok, yeter de artar bile.
 

belki bir gun1

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
ÜZGÜN
Kayıtlı Üye
7 Mart 2017
43
16
32
Onlarin yaptigi günah degilmiymis? Annenin babanin görevi evladinin yuvasini kurmak. Sana ne yapmislar ki üstünde haklari olsun. Esin görüsebilir onun annesi babasi ama sen yabancisin seni gelin olarak istemeyenle görüsmek zorunda degilsin. Ben olsam kesinlikle görüsmem bana bir gelinligi bile layik görmeyenlerle.
ya lütfen lütfen biri beni anlasın ben neler yaşadım
bana şimdi şunu yapyrlar biz iyi anne babayız
bizim hakkımızı ödeyemezsiniz zaten kp. iki lafından biri anne baba hakkı
çaktırmadan bana ve eşime bize iyi olun allah sizi cezalandıracak
ya eşime diyrm biri duysa derki acaba eziyet mi ediyrlar
aç mı bırakyrlar onların evi ayrı benm ayrı ayda bir giderim
daha nasıl bunu konuşabiliyrsnz
bana hiç bşy yapmadılar eşime derim sni sahipsiz evlendirdiler
şimdi nasıl unutrusun bana savunursun
ben sana kötü davran demyrm sadece ben görüşmek istemyrm bu kadar
 

belki bir gun1

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
ÜZGÜN
Kayıtlı Üye
7 Mart 2017
43
16
32
Şu ev gösterme muhabbeti de çok saçma geliyor bana.
Birisi yeni ev alınca hemen gidip içini gezmeler falan.

Benim fikrim bayramdan bayrama da olsa eşin hatırı için görüşülmesi, daha fazla değil.
O arada kalmışlık hissi(eşiniz açısından) çok kötü, huzursuzluk verici, çok iyi biliyorum.
Mesafeli bir şekilde bayram da seyranda sadece gerisine gerek yok, yeter de artar bile.
yok para işin içinde olduğu için sürekli bizi her hafta görmek istyrlar napyrz ne kazanıyoruz kazandığımız para bile
onlar için sorun sürekli bir dertteler

eşime diyrm ben kimseyi istemyrm getirmesinler halan amcan kuzenlerin dayın geliyr
ilk iş evi görmeye gidelim yahu evi 1,5 yıl oldu alalı yeter artık özelim kalmadı işten gidince evi
misafire göre ayarlamaktan bıktım
 

nebilimben

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2012
2.948
3.429
kefil olamam deyince çok üzüldük demek ki gerçekten iyiliğimizi istemiyorlar diye düşündük
evi de aldık bir şekilde şimdi kv ve kp. uzaktan bir akrabaları gelse bizim evi göstermek için can atıyor
biz işteyken arıyor akşama şu akraba geldi evi bir görsünler
bir oldu iki oldu yani en sonunda çıldırdım
eşime dedim baban ne yapmaya çalışıyor altı üstü bir ev niye her geleni evime taşıyor

bizim oralarda buna el s.k. ile gerdeğe girmek deniyor :kahve:

akıllarınca etrafa karşı böbürlenecekler, hadi yapsınlar kendi utanmazlıkları da bir de sizi aptal yerine koymasalar insanı en çok bu çıldırtıyor değil mi ?
boş verin biraz sıkıntı çekersiniz ama ne güzel işte bir kuruşları geçmemiş size
eşiniz tabi ki anasıdır babasıdır Kuran da yazdığı gibi hürmet göstersin ama sizden beklemeye hakkı yok :63: