• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fikirlerinize ihtiyacim var kizlar(gorumce)

masal3487

💙💙💙💙
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2015
12.844
29.166
798
Iyi aksamlar kizlar dert degil ama sizin fikirlerinizi almam gereken bir konu var kisaca anlatayim,
Gorumcem bitkisel temizlik urunleri saticiligi yapiyor,banada urunlerden bahsetti bitkisel olunca almaya ikna oldum,her siparis verdigimde en az 150 liralik alisveris yapiyorum iki yildir.

Bir kac gun once ablamda bana bu urunleri sordu normalde 150 tl uzeri en az 3 urun hediye veriliyormus bazen de 5 urun,ben de fikrim olmadigini soyledim yani gorumcem hic bahsetmedi bana.Kendimiz istedigimiz zaman uye olabilirmisiz bunlardan faydalanmak icin.Acikcasi biraz bozuldum ama caktirmak istemiyorum bugun bana siparisin var mi diye sordu ne desem bilemedim yok dedim ama illaki yine soracak evime gelince aldigimi gorecek.

Acik acik soyleyeyim mi sizce,bu arada durumlari okadar kotu degil esi ogretmen,bizde orta halliyiz.
Karisik olduysa kusura bakmayin:)

Bu tip işlerde belli bir siparisin üzerine hediyeler, kampanyalar olur zaten. Onları size vermesini beklemeniz saçma. Çünkü bu tip işler yapanlar asıl parayı o hediyeleri satarak kazanırlar. Normal olan vermemesidir.
Sizin aile kardes anlayisinizda normal olabilir ama benim icin normal degil,bizim iicin kardesler arasinda ticaret dusunulmez hem bana uyelikten bahsedebilirdi kendi beni uye yapip yine kazancli olabilirdu

Ersagdan bahsediyorsunuz sanırım geçen gün arkadaşıma üye olmak istediğimi söyledim gelişine almak için oda 5te 5 olduğu gün yani bana haber verdi ol diye 150 tlye 5 hediye bende o kazansın diye üye yap beni dedim 250 tlik alışveriş yaptım malzemem olduğu halde neyse ürünler geldi ben seni kaydedemedim 3 tane benden koydum dedi şimdi ben ne yapıcam sizin gibi ne demeli yakınız bizde ben üye olmak istiyordum fiyatında söylemedi daha gelişinine mi verir acaba kafamda deli sorular ne kadar yardimci oldum değil mi ?
Bence abla bende üye olucam hediyesi çokmüş ucuza getiririm derim görmeden niye cekiniyorsun ki o çekindi mi kardeşinden kar ederken

Ersagdan bahsediyorsunuz sanırım geçen gün arkadaşıma üye olmak istediğimi söyledim gelişine almak için oda 5te 5 olduğu gün yani bana haber verdi ol diye 150 tlye 5 hediye bende o kazansın diye üye yap beni dedim 250 tlik alışveriş yaptım malzemem olduğu halde neyse ürünler geldi ben seni kaydedemedim 3 tane benden koydum dedi şimdi ben ne yapıcam sizin gibi ne demeli yakınız bizde ben üye olmak istiyordum fiyatında söylemedi daha gelişinine mi verir acaba kafamda deli sorular ne kadar yardimci oldum değil mi ?
Bence abla bende üye olucam hediyesi çokmüş ucuza getiririm derim görmeden niye cekiniyorsun ki o çekindi mi kardeşinden kar ederken
Evet canim ersag ama reklam olmasin diye yazmamistim,gorumcem yasitim bana soyleyen ablam oldu beni uye yapti yarin insallah siparis vericem.

Ya inan ben de senin gibi yukli alisveris yapiyorum parfumden tut yuz yikama jeli temizlik urunleri en az 10 tane urun kullaniyorum urunlerde pahali biliyorsun mantikli olan uye olmak,uye olunca saticiligini yapmak zorunluluguda yokmus.

Sizin arkadasinizin yaptigi da hos olmamis keske kendin uye olsaydin bazen karsimizdakiler bizim kadar iyi niyetli olmayabiliyorlar malesef.

O satıcılara veriliyor diye biliyorum alanlara değil. Beni de bir kere hiç tanımadığım biri üye yapmıştı, özellikle de ayın belirli günleri hediyeleri olduğunu söylemişti. Güvenip alamadım, siz memnun musunuz?
Bence direk söyleyin üye yapsın sizi, böyle bir durum varmış bari hediyelerini alayım dersiniz:)

O satıcılara veriliyor diye biliyorum alanlara değil. Beni de bir kere hiç tanımadığım biri üye yapmıştı, özellikle de ayın belirli günleri hediyeleri olduğunu söylemişti. Güvenip alamadım, siz memnun musunuz?
Bence direk söyleyin üye yapsın sizi, böyle bir durum varmış bari hediyelerini alayım dersiniz:)
Ablami biri uye yapmis faceden tanimadigi biri ablam siparis verince 5 urun hediye gelmis ona,ablamda beni uye yapti zaten bakalim yarin siparis vericem ama urunlerden genel olarak memnunum,iki yildir kullaniyorum.

Şaka bi yana canım benim de bi görümcem var iyi hoş ama fazla ödün vermeye gelmiyo herkes kendi hesabını düşünüyo sen neden düşünmeyesin ki direk söyle bence..
Disariya karsi tabiki insan dusunur ama kardesler arasinda bana garip geliyor,yedigimiz ictigimiz her seyi paylasiriz biz,buranin nesi mesursa onlarada alirim,gittigim yerlerden hediyeler alirim kendi ailemede onlarada.

Ama bundan sonra cokta dusunmemem gerekiyormus.

Ben begenmedim ürünleri. Bir yıl önce falan bir banyo wc temizleyici bir de yağ çöz gibi bir şey almıştım. Banyo wc hayatımda gördüğüm en kötü kokulu ürün.. Bi de çıkmıyor kolay kolay o koku. İki üç kez kullandım banyoya girmek eziyet olunca bıraktım. O kadar yoğun kokulu bir ürünün bitkisel olacağını düşünmedim açıkçası. Ama işe yarıyor, kokuya katlanırsan kir, kireç bırakmıyor. Mutfak için aldığım hiç işe yaramadı. Ha suyla silmissin ha onunla bir farkı yok.

Ben begenmedim ürünleri. Bir yıl önce falan bir banyo wc temizleyici bir de yağ çöz gibi bir şey almıştım. Banyo wc hayatımda gördüğüm en kötü kokulu ürün.. Bi de çıkmıyor kolay kolay o koku. İki üç kez kullandım banyoya girmek eziyet olunca bıraktım. O kadar yoğun kokulu bir ürünün bitkisel olacağını düşünmedim açıkçası. Ama işe yarıyor, kokuya katlanırsan kir, kireç bırakmıyor. Mutfak için aldığım hiç işe yaramadı. Ha suyla silmissin ha onunla bir farkı yok.
Ambalajı falan biraz basit gelince pek yanaşmamıştım o zamanlar.
Kokuya da hiç gelemem buram buram, mümkünse güzel veya kötü hiç koku olmasın:bicak:

Ambalajı falan biraz basit gelince pek yanaşmamıştım o zamanlar.
Kokuya da hiç gelemem buram buram, mümkünse güzel veya kötü hiç koku olmasın:bicak:

Hiç yaklaşma o zaman. Ben de bir arkadaşım satıyor diye aldım mecburen. Kullanamadık duruyor öyle banyo dolabında. Aşırı yoğun kokulu ürünler hepsi. Annem de şampuan almış o da öyle yoğun kokuyor.

Back
X