• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fikirlerinize ihtiyacım var kızlar

Kayınvalidenizi eltinize verin o zaman,bundan sonra ona ait olsun. Siz devlette doğum ederken o nasıl özelde doğum eder :halay::olamaz:
Cidden dedim vermek istiyorsan biraz da eltimin yanında, kal dedim oda ben senden başka kimsenin yanında, kalmam dedi parayı da vermiyor zaten sadece ben fikir amaçlı açtım soruyu

Arkadaşlar kayın vaillidemle birlikte oturuyorum ben doğumumu devlette yaptım eltim ikinci gebeliği doğumu özlemde yapacakmış ve doğum parasını kayinvalidem den istiyor sizce bu doğrumu hiç bir sıkıntılı gebeliği yok istese devlette de doğum eder be ben bu konudan rahatsız olduğumu dile getirdim ve suçlu oldum kayinvalidem hep yanımda ve herseyi bana, ait dır.
Sizi ilgilendiren bir şey yok?

Turunc chemist Turunc chemist O Orangegreysky kayınvalidesi onlarda yaşıyor herhalde. Bakımı, yemeği vs üstlenmişlerse o yüzden böyle diyor sanırım.
Kaynanasının imkanları neden ona ait olsun anlamış değilim. Benim eltimde böyle saçma sapan konuşur sürekli. Rahmetli kaynanama o bakmış o yüzden bizim evimiz ona aitmiş (!) Ölmeden önce söz vermiş. Bazı gelinler gelin olduğunu unutuyor. Erkeklere kadar onlara mı kalmış yani

Alınganlık değil asla hiç bir zaman saygi duymadı kayınvalidesine nasıl birde para istiyor yüzsüzlük
Hiçte yüzsüzlük değil. Bu zamana kadar kaynanamdan ne ben ne eşim tek bir kuruş istemedik. Ama istesem veya istesek bu bizi yüzsüz yapmaz. O da benim annem sonuçta ve vermek zorunda değil.

Kaynanasının imkanları neden ona ait olsun anlamış değilim. Benim eltimde böyle saçma sapan konuşur sürekli. Rahmetli kaynanama o bakmış o yüzden bizim evimiz ona aitmiş (!) Ölmeden önce söz vermiş. Bazı gelinler gelin olduğunu unutuyor. Erkeklere kadar onlara mı kalmış yani
Kusura bakma da bazı gelinler çok eziliyor da oyuzden bazıları çalışır bazıları da yer hazırı sizde hazır yigenlerdensiniz galiba

Kızmak da haklısın.ama sen fedakarlık yapınca ne de olsa sesini çıkarmıyor diye görülmüyor.bence eşinizle konuşun kayinvalideniz hakkaniyetli davransın.eltin niye bakmıyor bu arada

Bu hanımefendide aşırı derece haset ve çirkef biri bence tavırları hiç hoş değil. Ayrımcılık yapılsa neyse.

Alınganlık değil asla hiç bir zaman saygi duymadı kayınvalidesine nasıl birde para istiyor yüzsüzlük
Onların arasındaki ilişki onları bağlar. Sizi ilgilendiren bir şey yok ki. Kayınvalideniz de öyle düşünüyorsa vermez parayı zaten.

Kızmak da haklısın.ama sen fedakarlık yapınca ne de olsa sesini çıkarmıyor diye görülmüyor.bence eşinizle konuşun kayinvalideniz hakkaniyetli davransın.eltin niye bakmıyor bu arada
Elti bakmıyor hiç de fedakarlığı yok kadınını üzerinde kayinvalidem de beni kızı gibi gördü hep öyle söyler zaten

Elti bakmıyor hiç de fedakarlığı yok kadınını üzerinde kayinvalidem de beni kızı gibi gördü hep öyle söyler zaten
E siz anneniz gibi görmüyorsunuz ama ben bakıyorum ben bakıyorsam başkasına zırnık koklatamaz diye düşünürken. Biliyor mu kayınvalideniz bunu

Back
X