Fikirlerinize ihtiyacım var kızlar

Neyi neden düşünüyorum gayet net açıklamışım diye düşünüyorum.

Şöyle ki eltiniz kayınvalidenizi çok affedersiniz itin g*tünede soksa kayınvalideniz maddi olarak destek çıkmaya devam edecek çünkü ortada oğlu var. O eltinizi düşündüğü için değil oğlunu düşündüğü için yardımcı oluyor. Sizin yeriniz elbette ayrıdır. Bu durumda top size düşüyor. Siz eşinizi karşınıza alıp şunu diyebilirsiniz “ben artık annene tek başıma bakmak istemiyorum. Diğer gelinide baksın. Hepimiz sonuçta eşit şartlardayız. Bir hafta onlarda bir hafta bizde kalsın.” Diyebilirsiniz. Burada önemli nokta eşiniz ve tavrı. Hoş eşinizde sanane ya da bizene annemin kendi parası ister karşılar ister karşılamaz da diyebilir.
Bence de eşiyle konuşmalı kayınvalide yükünü tekbasina tasimamali

Neyi neden düşünüyorum gayet net açıklamışım diye düşünüyorum.

Şöyle ki eltiniz kayınvalidenizi çok affedersiniz itin g*tünede soksa kayınvalideniz maddi olarak destek çıkmaya devam edecek çünkü ortada oğlu var. O eltinizi düşündüğü için değil oğlunu düşündüğü için yardımcı oluyor. Sizin yeriniz elbette ayrıdır. Bu durumda top size düşüyor. Siz eşinizi karşınıza alıp şunu diyebilirsiniz “ben artık annene tek başıma bakmak istemiyorum. Diğer gelinide baksın. Hepimiz sonuçta eşit şartlardayız. Bir hafta onlarda bir hafta bizde kalsın.” Diyebilirsiniz. Burada önemli nokta eşiniz ve tavrı. Hoş eşinizde sanane ya da bizene annemin kendi parası ister karşılar ister karşılamaz da diyebilir.
Eşim öyle demiyor kayinvalidemi aldım karşıma konuştum oda ben senin yanın dan, asla Biryere gitmem kızım dedi bana mı guvendide doğum ediyor dedi oda, devlette doğum etsin dedi

Siz lafı nerenizden anliyorsunuz aceba

Benden mi bahsediyorsun
Lafı çok şükür okuyup idrak ederek anlıyorum herhangi bir problemim yok. Hem kendiniz elitinizin para istemesine yüzsüzlük yazmışsınız hem de ben böyle deyince farklı bir şey diyorsunuz.

Benzer durumları ben de yaşadım seni çok iyi anlıyorum özellikle düğünde bana takı yapmadilar çok fakirlermis de filan krediyle ele güne onlar almış gibi gösterdik bilezikleri.ama diğer gelinlere altın da takıldı kurban da kesildişimdi akillandim mesafemi koydum onlari da mecbur kalmadıkça aramam.eşime de cat cat söylüyorum yaşadığım haksızlıkları yediğim lafları birşey diyemiyor
Bende şuan, seni çok iyi anliyorum cidden bazı gelinler bence hazıra alısmis

Eşim öyle demiyor kayinvalidemi aldım karşıma konuştum oda ben senin yanın dan, asla Biryere gitmem kızım dedi bana mı guvendide doğum ediyor dedi oda, devlette doğum etsin dedi
Tamam o zaman yani kayınvalideniz parayı vermeyecek değil mi?

Lafı çok şükür okuyup idrak ederek anlıyorum herhangi bir problemim yok. Hem kendiniz elitinizin para istemesine yüzsüzlük yazmışsınız hem de ben böyle deyince farklı bir şey diyorsunuz.
Ben neden yüzsüzlük yapayım ki kusura bammayinda empati kurum her yük sizin üzerinizde ve burdan herseyini hazır götürür vede ben beraber oturup da umut etmediysem eşimin gücü neye yettiyse o şekil bir yol cizdiysem oda böyle birsey de isteyemez çünkü bu keyfi bir iş dır canım

Arkadaşlar kayın vaillidemle birlikte oturuyorum ben doğumumu devlette yaptım eltim ikinci gebeliği doğumu özlemde yapacakmış ve doğum parasını kayinvalidem den istiyor sizce bu doğrumu hiç bir sıkıntılı gebeliği yok istese devlette de doğum eder be ben bu konudan rahatsız olduğumu dile getirdim ve suçlu oldum kayinvalidem hep yanımda ve herseyi bana, ait dır.
Kayınvalidenizin bu konudaki fikri ne merak ettim

Ben neden yüzsüzlük yapayım ki kusura bammayinda empati kurum her yük sizin üzerinizde ve burdan herseyini hazır götürür vede ben beraber oturup da umut etmediysem eşimin gücü neye yettiyse o şekil bir yol cizdiysem oda böyle birsey de isteyemez çünkü bu keyfi bir iş dır canım
Ben size yüzsüz demedim lafı yanlış anlayan sizsiniz. Siz eltiniz para istiyor diye ona yüzsüz dediniz bende size hayır yüzsüz olmuyor dedim.

Aynen de öyle diyorum kısmanmak değil bence doğum konusunu insan kendi ne güveniyorsa belirli yerlerde yapar yok sa, devlette doğum eder
Yanlışınız var.
Kim nerede istiyorsa orada doğurur.
Saçmalamayın rica ederim komik oluyorsunuz bakın.

Arkadaşlar kayın vaillidemle birlikte oturuyorum ben doğumumu devlette yaptım eltim ikinci gebeliği doğumu özlemde yapacakmış ve doğum parasını kayinvalidem den istiyor sizce bu doğrumu hiç bir sıkıntılı gebeliği yok istese devlette de doğum eder be ben bu konudan rahatsız olduğumu dile getirdim ve suçlu oldum kayinvalidem hep yanımda ve herseyi bana, ait dır.
Kayınvalidenizin kendine ait geliri var mı?
Sizi ilgilendiren birşey yok, eğer varsa.
Siz de isteseydiniz siz de yapsaydınız özelde.

Ayrıca durmadan keyfi bir iştir keyfi bir iştir deyip duruyorsunuz bende özelde doğum yapacak biri olduğum için banada durmadan laf söylemiş oluyorsunuz. Ben temiz ve titiz bir insanım. Benim yaşadığım yerdeki devlet hastanelerinin temizliğine güvenmiyorum her anlamda. Kurbanlık dana gibi beş altı kişi aynı odada sancı çekmek istemiyorum ve doğumdan sonra hastanede bir gün kalıyorsun ben iki üç kişiyle aynı odada asla kalamam bu yüzdende özelde doğuracağım. Keyif işi miymiş?

Kayinvalidem eşi yok benim le kalıyor hizmetleri ni ben yapıyorum
Emekli parası mı var ?
Cevabınız evetse para onun şimdi doğum için destek amaçlı kullanır,sonra sizin ihtiyacınız olduğunda size verir.
Bakımını her evladında bir süre kalacak şekilde uygulasaydınız kimseye yük olmazdı

Yanlışınız var.
Kim nerede istiyorsa orada doğurur.
Saçmalamayın rica ederim komik oluyorsunuz bakın.
Ya sabahtan beri aynı şeyi deyip duruyor. Neymiş kendine güvenen devlette doğururmuş, özelde doğurmak keyfi işiymiş, sorun varsa özel hastanede doğum olurmuş bilmem ne saçmalık şeyler.

Gelinlik yapmak ne demek yav. Sanki sadece eltinizin çocuğu doğacak, kayınvalidenizin oğlunun da bebesi oluyor ya hani?
Valla ona, göre tavır sergilicek ozaman valla Birtane oğlu var aceba kaç gün babaanne demiş dır hiç hatırlamıyor kadın

Git gece gece sinirimizi bozma. Kayınvalidenizin parası kayınvalidenizindir. Yanınızda kalıyor diye parasına ortak değilsiniz istediği gibi de harcar

Ya sabahtan beri aynı şeyi deyip duruyor. Neymiş kendine güvenen devlette doğururmuş, özelde doğurmak keyfi işiymiş, sorun varsa özel hastanede doğum olurmuş bilmem ne saçmalık şeyler.
Saçmalık değil insanın kendime güveni varsa maddi yönde özelde doğum etsin eşi karşılasın isterse yurtdisina, gitsin beni ilgilendirmez ki ama neden başka kişilere yük sürerek olsun ki bu

Back
X