Fikirlerinize ihtiyacım var kızlar

Kayinvalidem gitmiyor canım dedim söyledim aldım karşıma konuştum olsemde senin yanında diyor çünkü kadın oraya misafir olarak gider burnundan gelir biraya ağlayarak döner geri
Kaynanada eşinede dicen vermeni istemiyorum.O parayı verirsen ben yokum artık diye.Gitsin orada kalsın.Sen kızımsın olürsemde denin yanında pohpohlamalarını yeme.Sana ağa paşa lafları ona ballı börek yok ya.Ayrıca kaynım konuşmaya baayınca demişsin eşin diyemiyor mu anneme biz bakıyoruz öyle babamın parası demekle olmuyor diye.Eğer diyemiyorsa kusura bakma ama eşin pasifin tekidir. Net konuş o para verilirse anlarımki ağlatan değerli oluyormuş bu saatten sonra bende onun gibi olurum de verilirse gerçektende ol.Merhametinde fazlası zarardır

Para kayınvalidenizin parası kime ne kadar istiyorsa verir. Eltiniz de nerde doğum yapmak istiyorsa orda yapar. Sizi ilgilendiren bir durum yok

Kimseye umut etmiyorum canım benim özelde doğuran herkes birilerine umut etmiş demek değildir ya da herkes sizin eltiniz değil. Çok şükür maddi durumumuz gayet yerinde. Gebeliğimin başından beri özele gidiyorum orada da doğuracağım. Ayrıca ben kendimde çalışıyorum eşime dahi umut etmiyorum her konuda bilmem anlatabildim mi
Helal olsun size bak ne kadar güzel bende

Arkadaşlar kayın vaillidemle birlikte oturuyorum ben doğumumu devlette yaptım eltim ikinci gebeliği doğumu özlemde yapacakmış ve doğum parasını kayinvalidem den istiyor sizce bu doğrumu hiç bir sıkıntılı gebeliği yok istese devlette de doğum eder be ben bu konudan rahatsız olduğumu dile getirdim ve suçlu oldum kayinvalidem hep yanımda ve herseyi bana, ait dır.
Net sesimi çıkartırım.
Her hizmetini ben yapıyorsam benle kalıyorsa kusura bakmasın bana yapmadığı bir şeyi başka gelinine yapamaz NET.
Ha yapmak ister kendi parası, o zaman bay bay canım. Gitsin kayınvalidene diğer gelini baksın. 😎

İstekte bulunamaz değil aslında burdan onun herseyini verir kayınvalidem inan ki buraya bir tabak alınsa aynısını kendi de ister bir kaşık alınsa aynısını kendinede ister kaynımın ağzı açılınca benim babamın da parası zaten bu kadın onlara yardım ediyor para olarak ta gıda olarak ta ve ihtiyaçları yok eltimin iki tane bileziği var bende diyorum ki kayınvalidesine umut ederken veya isterken neden bileziğin bozdurup da, doğumunu etmiyor istediği yerde ben şahsen istemem oyuzden bana, abes geldi yani para da değilim

Söyle düsünün.Cogu insan kendi faydasini en üste cikartmaya calisir. Yani kayinvalideden para alabilecegini bilirken bilezik bozdurmasi ekonomi teorisine göre mantiksiz olur. Ona göre hem parayi alacak, hemde altinlari ona kalacak. Win win cikiyor isten

kayinvalidem benle oturmasına rağmen benim hiç. Beklentim olmadı
Emin misiniz? Gerçekten olmadı mı?

Zira benim gözüme adeta beklenti kaçtı da …. :işsiz: :KK53:

Bakın sizi bazı yerlerde anlıyorum, benimle yaşıyor, keşke bana da yardımcı olsa diye düşünüyor olabilirsiniz, tamam haklısınız da ama, siz ısrarla ayan beyan ortada olan düşüncenize hayır diyip, eltinin saygısızlığından girip, kadınla ilgili alakasız şeylerden bahsederek çıkıyorsunuz. Bildiğin kıskanıyorsunuz işte neden ısrarla hayır diyorsunuz ki. İnsanlar buna tepki gösteriyor. Yoksa bence haklı olduğunuz noktalar var ama işte kendinizi ifade etme şekliniz korkunç … 🥺

Arkadaşlar kayın vaillidemle birlikte oturuyorum ben doğumumu devlette yaptım eltim ikinci gebeliği doğumu özlemde yapacakmış ve doğum parasını kayinvalidem den istiyor sizce bu doğrumu hiç bir sıkıntılı gebeliği yok istese devlette de doğum eder be ben bu konudan rahatsız olduğumu dile getirdim ve suçlu oldum kayinvalidem hep yanımda ve herseyi bana, ait dır.
Bacım bu iş sonuçlandığında sonucu yazsana buraya verip vermediğini.Bence verecek sende aman güzel kızım laflarıyla avunacaksın.Eşinhala böyle saf saf bakmaya devam edecek.Sen sinir olduğunla kalıp kv'ye bakmaya eltide keyif çatmaya devam edeceksiniz

Annem ablamın 3 sezaryen doğumunu da özel hastanede yaptırdı normal bir memur olmasına rağmen. Yani kendi ailenizde yaptırabilir herseyi kv yapacak değil öyle bir zorunlulukta yok.

Sen de özelde yapmak isteseydin o halde. Kayınvalide ile birlikte oturuyorsan herşeyi sana ait olur elbette sende ayrıl ordan magdem. Aglamayana meme yok öteki istiyormuş gayet bilemedim durumumu yok ki böyle şeyler kv den mi istenir ya. Risksiz doğum mu vs nerden biliyosun ki hem? İlgilendirmiyor seni son yorum yapacak insansın.

Siz olaya gelinler olarak bakıyorsunuz ama ikisi de kadının oğlu. Diyelim ki yok vermem dediği halde oğluna gizlice verdi ve siz de sonradan öğrendiniz. Ne yapacaksınız, kadını evden mi kovacaksınız? Kocanız evlenirken annem bizle yaşayacak ve sen de onun tüm işini yapacaksın demiş, siz de kabul etmişsiniz. Kaynınız eltinize böyle bir şart koymamış, annesine baktırmaya mecbur etmemiş. Kızmayın ama ben söz hakkınız olduğunu düşünmüyorum. Kadın bizde kalıyorsa diğer oğluna kuruş koklatmayacak deme hakkınız yok.
Siz evlenmeden önce nerede nasıl yaşıyordu kayınvalideniz? Şimdi boşanmaya kalksanız nerede nasıl yaşayacak? Bir yerde kaynınızın "babamdan kalan para" yazdığınızı gördüm eğer yanılmıyorsam. Böyle bir para-birikim varsa iki oğluna da eşit davranmalı. Sizin gönüllü olarak bakımını üstlenmenizin bununla ilgisi yok, bakmayı kabul etmeseydiniz.

Pardonda bu devirde kaynana ile yaşıyorsun. Ve kendini ezdirir devlette olmasaydın . Eltine helal olsun hem ayrı evde, hem de ne eksiğim var diyip özelde doğum yapacak. Bu arada bir eviniz bile yok neden çocuk yaptınız?

Kimse kusura bakmasın konu sahibi gayette haklı
Onun yerinde olup da onun gibi düşünmeyecek tek hatun tanımıyorum
Ne demek ben bakacağım her hizmeti yapacağım diğeri gelip parasını alacak
Niye ?
Türküde diyor ya gülüşün ellere Nazın bana mı
O hesap faydası ellere kahrı konu sahibine mi ?

Yahu ultra çaba harcıyorsunuz bir konu açıldığında konu sahibini haksiz çıkarmaya vallahi
Kendi hayatlarında bırakın kayinvalideye bakmayı "kocama ayrım yapılıyor abisine kardeşine yardım ettiler bize etmediler" konuları sayisizken "olsun konu sahibi kaynanaya sen bakcan o da eltiye para verirse karismican" demeniz ne kadar komik duruyor burdan bilseniz
Hiç de haklı değil. Kayınvalide aylığını eltiye bağlamadı ki. Doğum için para istendi. Başkası da başka bir şey için isteyebilirdi, aynı şey. Açıkça elti olduğu için ve özelde doğuracağı için kıskanılmış

Sen de özelde yapmak isteseydin o halde. Kayınvalide ile birlikte oturuyorsan herşeyi sana ait olur elbette sende ayrıl ordan magdem. Aglamayana meme yok öteki istiyormuş gayet bilemedim durumumu yok ki böyle şeyler kv den mi istenir ya. Risksiz doğum mu vs nerden biliyosun ki hem? İlgilendirmiyor seni son yorum yapacak insansın.
Hadi ordan canım neden son yorumu yapacak olan benim

Pardonda bu devirde kaynana ile yaşıyorsun. Ve kendini ezdirir devlette olmasaydın . Eltine helal olsun hem ayrı evde, hem de ne eksiğim var diyip özelde doğum yapacak. Bu arada bir eviniz bile yok neden çocuk yaptınız?
Benim kendi evim

Back
X