fikirlerinize ihtiyacim var kizlar

Farklı bi yaklasim olmuş tskler canm 2.sik dan dolayı ceza olayini bilmiyordum duvar da kiris yok yani binaniyi tutan bi duvar değil o yüzden sorun olacagini düşünmüyorum mutfaktaki balkon kalksada teras yeterli olur diye dusunuyorum

Dusa kabin kullanicam zaten canimda benim banyodaki derdim camasir makinasini sigdirmak WC bi tane evet banyoyu bu yönden düşünmemiştim TSK ederim

cnm bende oyle bır ev alacaktım esım ıc dekorasyoncu fakat merdıven cıkmak malıyetlı olur dedı bılemıyorum bırde arkadasların dedıgı gıbı evın odalarının resımlerını cekersen daha net olur bırde her duvar kırılmaya musaıt olmuyor krısılerden dolayı

Tatlim ben yukaridaki odaların küçük olduğunu düşünmüştüm. .ve eğer yukarıya devamli kullanmayacaksan terasında temizliğizordur her geleni yyukarı alamayabilirsin ama cam olursa bakımı daha kolay olur o zaman balkona ihtiyacın olmayabilir..ama dedigim gibi devamli kullanmayı düşünmüyorsan atıyorum yazdan yaza kullanacaksan inan ki alt katta balkon şart oluyor o zaman..eger dediğin gibi yatak odası ve bebek odasını yukarısı alırsa güzel olur sorun olmaz..ama almaz sa ben olsam yatak ayna komik yukarıkoyar aaşağı bir odayı giyim odası gibi yapar gardırop u da aşağı alırdım. .Bu da bir seçenek. .giyinme odasının bir kısmını bölerek ütü masası, süpürge gibi şeyleri de koyabilirsiniz hatta imkanın varsa şık bir dolap yaptırıp gardrop ile uyumlu olup içine disaridan görünmesini istemediğin fazlalık eşyaları koyarsiniz. .ben pek sevmem öyle ütü süpürge gibi fazlalık eşya görüntüsünü hem de toplu duruyor..yani anlayacağın hala aynı düşünüyorum yatak odası dediğim yeri de o zaman giyim odası yapabilirsin..oturma odası mutfağa yakın olunca çok iyi oluyor..Eee bir de bebis olunca onu Gözlemesi de daha kolay olur yakın olursa. .umarım istediğin gibi olur..

Doğrudur cnm resimleri ancak bi daha gittiğimde cekebilirim biliyorum cnm kirdirmayi düşündüğümüz duvarda kiriş yok zaten olsa kirdirmak mümkün olmaz

Canim TSK ederim değişik bi öneri sunmussun bunu da eşime soyleyim bakalim olurunu olmazini konusalim bakalin biran önce baslansin istiyorum bebis gelmeden ev telasimiz bitsin istiyorun

Canim TSK ederim değişik bi öneri sunmussun bunu da eşime soyleyim bakalim olurunu olmazini konusalim bakalin biran önce baslansin istiyorum bebis gelmeden ev telasimiz bitsin istiyorun

Inşallah sağlıkla kucağıniza alırsınız tatlım. .yalnız bak katlanan cami tecrubeli iyi bir yere yaptırın. .bir de çok yağışlı havalarda camlarını altına havlulari döşemesi unutma..cunku içeri yağmuru almasa bile acayip terliyorlar..ve cok ani gelen hizli yagislarda terasin giderini mutlaka kontrol et cam yaptirmazsaniz...benim kiler ayaklanip yaramazliklara başlayınca salonu kullanmayı bıraktım. .en azından biri geldiğinde alacağın temiz düzenli bir yer kalir

Amin canim dediklerine dikkat edicem mutlaka bide isin o boyutu var tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…