- Konu Sahibi askrhpozitif
-
Evin odalarini çekmek aklima gelmedi evin sadece sivasi var o kadar diğer ayrintilarin hepsi duruyor yaptirmiskende içime sinen bisey olmasini istiyorumaslında odaların resimlerini koysan daha net görüşler çıkabilir. en azından fikir almak için bile olsa bir iç mimarla görüşebilirsin kendi evin nasıl olsa. elindeki proje resimlerini falan gösterirse belki ilham alırsın.
hımm daha başlangıç aşamasındasınız o zaman.Evin odalarini çekmek aklima gelmedi evin sadece sivasi var o kadar diğer ayrintilarin hepsi duruyor yaptirmiskende içime sinen bisey olmasini istiyorum
Salonu büyütmek evet mantikli ama bu seferde oturma odasini kaldirmis olucam cati katinin basil bi oda olacagini kestiremedigim için tedirginimhımm daha başlangıç aşamasındasınız o zaman.
evet o halde içine sindiği gibi yaptırmalısın.
özelikle salonun büyütülmesi konusu çok mantılı zira eşyalar sıkış sıkış olunca ortam çok boğuk oluyor.. ve eşya kendini göstermiyor.
çok geniş değil ev salon ve banyonun darligi skinti benim için mobilyalarim beyaz zaten laminantlari bende acik renk iyi olur diye dusunuyoruneğer eviniz darsa olabilir ..
katlanan camlar kullanıslı olur ..
iki odayı birlestirebilirsiniz ..
laminant,mobilya acık renk olsun ferah ..
Salonu büyütmek evet mantikli ama bu seferde oturma odasini kaldirmis olucam cati katinin basil bi oda olacagini kestiremedigim için tedirginim
çok geniş değil ev salon ve banyonun darligi skinti benim için mobilyalarim beyaz zaten laminantlari bende acik renk iyi olur diye dusunuyorun
alt ve üst katta kaç oda var şuanki plana göre?Salonu büyütmek evet mantikli ama bu seferde oturma odasini kaldirmis olucam cati katinin basil bi oda olacagini kestiremedigim için tedirginim
çok geniş değil ev salon ve banyonun darligi skinti benim için mobilyalarim beyaz zaten laminantlari bende acik renk iyi olur diye dusunuyorun
Bende öyle umuyorum çünkü terasa ancak o şekilde cikis güzel olur diye düşünüyorum bilmiyorum o konuda tek beni düşündüren isinma sorunudiğer odaları bilemem, fikrim yok ama teras için hem duvarlara yalıtım yaptırırsanız, hem de camları ısıcam tarzı kaliteli bir şey alırsanız ısınma sorunu olmaz sanıyorum.
Tskler canim insşimdiden güle güle kullanın cnm :)
şuan altta 2 oda var ustede 2 odalik yer var deniliyor ama bana gore ancak olursa tek bi oda olur diye düşünüyorum acikcasi çünkü catinin eğimi varalt ve üst katta kaç oda var şuanki plana göre?
Mutfagin yatak odasindaki uzantisini gömme balkon düşünüp yapilmis aslında ben orayi yatak odasina dahil etmeyi düşünüyordum ama orayi mutfağa dahil edip balkondan vazgeçip oraya guzel bi mutfak masasi koyabilirsin seklinde düşünceler geldi biraz mantigima yatti gibi ama kararsizligimda varanlamadığım mutfakla yatak odası neden öyle konumlandırılmış çok kötügörünüyor
o zaman 3+1 gibi ki teras kullanım için tam uygun değil diyorsun. o zaman bence odaları bölmek çok doğru değil. üst katı yatak odası yaparsın diğer odayı da bebek odası.Tskler canim ins
şuan altta 2 oda var ustede 2 odalik yer var deniliyor ama bana gore ancak olursa tek bi oda olur diye düşünüyorum acikcasi çünkü catinin eğimi var
Rabbime şükürler olsun maddi durumumuz iyi ve ev suan zaten insaat halinde yani evde olması gereken şeyler yapilacak var olan bi düzeni tekrardan dizayn etmiyorum yani ic mimara verip vermemek gibi yada maddiyat olup olmamasi degil durum bahsettiğim duvar kolon üzerinde değil zatenBu kadar degisiklik yapacak maddiyata sahipseniz bi ic mimara danismaniz daha dogru olur bence, hem öyle her duvari istediginiz gibi yikamiyorsunuz, tasiyici duvar diye bisey var.... Bu düsünceleri bi ic mimara söyleyin oda size ona göre bi plan yapar...
Terasim kullanisli canim üstteki odalar kulanisli olmaz gibi geliyor uste 2 oda sigarsa bende öyle düşünüyorum yatak odasi ve bebek odasi güzel olur o duvar yiktirmasamda salonu yerleştirmek esyalari çok zor olucako zaman 3+1 gibi ki teras kullanım için tam uygun değil diyorsun. o zaman bence odaları bölmek çok doğru değil. üst katı yatak odası yaparsın diğer odayı da bebek odası.
hem yıkım vs tadilat için harcayacağın parayı da dekorasyon için kullanırsın.
mesela terasta balkon var mı?
geniş mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?