FİKİRLERİNİZE İHTİYACIM VAR LÜTFEN :(

Ben senin dilinden bile seni haksız buldum

Zor bir karakter kontrol deliliği gibi

Umarım herşey yoluna gider
Sana tavsiyem biraz öz eleştiri

Bence eşin hem suçlu hem güçlü bence alttan almamalısın bugün biriyle dertleşen yarın başka şeyler yapar.esine konuyu anlat gördüğünü de açıkcası ben olsam o kızla hiç konuşmaz direk eşime sorardım

Tam dayaklık. Ailen yakındaysa git dogumu onların oldugu yerde yap cocugunun dogdugunu bile haber verme yuzunu de gosterme bir sure aklı basına gelsin dangoz

Canım, inşallah sağlıkla kavuşursun evladına.. Sen doğum için çantanı hazırla, kendini hazırla.. Diğer evladın o zaman ne yapacak, onu düşün.. Eşini şimdilik kulak ardı et.. İnsanlar evladıma birşey olacak korkusu ile bir çöpü kaldırmıyorlar, temizlik yapmıyorlar, yerlerinden kalkmıyorlar.. Sen herkesi dinleme.. Sakinliğini koru, kendine ve evlatlarına zaman ver.. Konu bu kadar açılmışken eşinle konuşursun, bu durumların seni üzdüğünü.. Ona sorarsın 'bende gördüğün yanlış nedir' diye.. Sende ona söylersin.. Olacaksa olur.. Ya da tamamen erteleyelim dersiniz ertelersiniz.. Hamile halinle kurma kafanda..
Anneye bir iğne battığında bebekte stres hormonu seviyesi artarmış.. O derece etkileniyor yavrularımız.. Ne gerek var onun bunun için onu üzmeye.. Hem nasıl hamilelik olursa bebekte ona göre oluyor.. Sen huzurla geçir ki evladın da mutlu bir bebek olarak doğsun..

Sifreni bilmiyorum demek ne ya. Hele utanmaz utanmaz uste de cikiyor.
Ben olsam boyle bir seyi affetmem.
1incisi eşim hic bir kizla yazisamaz.
2incisi oyle bir sey olsa konussa ve beni sikayet etse, bosanmak istediyini soylese bavulunu toplar defol git derdim.
3uncusu eşim instagrama ve ya facebooka giremez cunki o da bana izin vermiyor.
4uncusu giren biri olsa ve surekli eski sevgilisini aratsa, keske onunla evlenseydim dese yine bavulunu hazirlar git eski sevgiline derdim
ALLAH size sabr versin. Boyle bir okuzden bir de hamilesiniz 2inciye. Terbiyesiz adam !!!

Keşke hiç tanımadığın insana ön yargıyla yaklaşmasıydın demekki annesinede böyle yaklaşdıysan çözümü senden uzaklaşarak aramış
Sorular sorduğun kişinin yerinde olsam git kocana sor derdim gidip kıza hesap soruyorsun ama eşine hesap sormuyorsun buda ilginç

Yanlis anlasildim farkettim fakat bunu ben degil cocukluk arkadasi soyluyor esimle kizi tanidigi icin . Demek istedigim demekki evinden cikmayan yemegini temizlihini eksik etmeyen evdeki karisini bile gormemis gozu o kadar sogumus kii
Yemekle, temizlikle erkeklerin mutlu olacağını mı düşünüyorsunuz gerçekten?

Hamilesiniz sizi üzmek istemiyorum ama burda suçlu olan kV ,eski sevgilisi yada diğer kız değil esiniz .ve size kendini düzeltmek falan deyip üste çıkmaya çalışmış ama kesinlikle esiniz çok çok hatalı sakın alttan almayın kendinizi suclamayin. Elin kadınlarına sizi şikayet edeceğine sizinle paylassaydi sorunlarını beklentilerini dile getirseydi .kendini birde haklı görmüş terbiyesiz. Ezdirmeyin kendinizi bu işin sonu yoksa çok kötü aldatmaya kadar gider .yani şu an eski sevgilisini düşünüyor olmasida aldatmaya girer ama bu kişiden kişiye değişir o yüzden şu Hassas oldugunuz için birsey demek istemiyorum .ama dik durun esiniz haksız .o kendini duzeltip affettirmesi lazım .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…