Karmakarışık bir durumdayım. Sizden fikir almak istiyorum. Eşimle boşanma aşamasındayız. Şu an hiçbir iletişimimiz yok, değil görüşmek adımı bile duymaya tahammülü yok. Neden böyle oldu kısmı ise tam bir muamma. İnanın neden boşandığımızı ben de bilmiyorum, ortada bir sebep yok. Yarın eşimin doğum günü. Kutlamak istiyorum ama alacağım tepkiden korkuyorum. Cevap vermemesini bile iyi olarak yorumlarım. Ne yapsam kutlasam mı? Bilemedim
Ben istemedim. Barışmak için her şeyi yaptım, yine yaparım. Çok ısrar ettim aradım sordum, şimdi doğum günü için arasam ya da mesaj atsam ters tepki yapar mı diye tereddütlerim var
Bazen sukut edip beklemeli hiç gerek yok aramaya kendinizi hatırlatmaya
Onu alttan almanız sizi onun gözünde gurursuz küçük yapacaktır
İlginizi başka yönlere çevirin düşünmemeye çalışın
Ne yaşadınız, neden bu durumdasınız bilemeden nasıl yorum yapılabilinir ki.. Sebepsiz demişsinizde evde otururken hadi boşanalım mı dediniz vardır elbet sebepler.
Bir öyle düşünüyorum bir de ortada ayrılmayı gerektirecek bişey yok diye düşünüyorum. Tamamen başkalarının dolduruşuyla bu noktaya geldi. Aile büyükleri araya girdi onlara da hala sevdiğini söylüyor. O benden de karmaşık
Ne yaşadınız, neden bu durumdasınız bilemeden nasıl yorum yapılabilinir ki.. Sebepsiz demişsinizde evde otururken hadi boşanalım mı dediniz vardır elbet sebepler.
İnanın somut bir sebep yok. Bir gün içinde boşanıcam diye tutturdu, abuk sabuk bir sebep hem de. Mesajlaşırken onu niye öyle yaptın diye sordum alakasız bir konuydu. Eleştirme, yermek maksatlı da değildi. Sadece sordum. Çıldırdı resmen
Bir öyle düşünüyorum bir de ortada ayrılmayı gerektirecek bişey yok diye düşünüyorum. Tamamen başkalarının dolduruşuyla bu noktaya geldi. Aile büyükleri araya girdi onlara da hala sevdiğini söylüyor. O benden de karmaşık
bence kendinizi geriye çekin.
nolursa olsun.
siz bi kadınsınız suan sizi düşürdüğü durum zaten cok kötü bide dogum günün kutlıcaksınız size cevap vericeğini de hiç sanmıyorum.
biraz bırakın üstüne düşmeyin.
Aldatma, şiddet, yalan dolan ya da şiddetli geçimsizlik gibi bir durumumuz yok. Çok iyiydik, mutluyduk çocuk istiyorduk... Ama şu var ki hemen herkesin derdi kayınvalide problemi vardı. Kadın beni hiç ama hiç istemedi. Eşimi de her fırsatta etkilemek için elinden geleni yaptı. Onunla da bi kavgamız tartışmamız olmadı aslında. Saygıda hiç kusur etmedim, ama kadın oğlunu evlat olarak değil sağılacak inek gibi görüyor. Etinden sütünden yününden faudalanayım istiyor
Eğer bu şekildeyse o zaman ne doğum günü kutlaması :) Boşverin.
Biraz geride durun kendi başına kaldığında eğer gerçekten hata yaptığını düşünürse zaten bi çabası olur. Gerçi böyle kafasına esip dolduruşa gelip giden biri sonra gelse ne hayır beklenir oda ayrı mevzuu.