Fikirlerinize ihtiyacım var..

Bence barisma yine de sen bilirsin. Barisin da istekleri de artacak bu defa da gidelim diye tutturcak gelsinler diye tutturcak. Soyle davran boyle yap vs diyecek. Yani bi yuz bulunca firsattan istifade edecekler. İsine gelmeyince o senin masum ailene durduk yere yepko koyup gorusmuyor ama her halti yapan ailesine karsi beklentiye giriyor. Valla bize edenler hem bu dunyada hem diger dunyada bin katini ceksin insallah huzurumuzu bozanin huzuru bozulsun
Amiiiin çok amin hem de ... Kesinlikle bende böyle düşünüyorum. Oh gelin barıştı deyip rahat bırakacak değiller. Eşimi de tanıyorum. Şimdi barışayım diye mesafeli oluruz diyor ama çok aileci biri barıştığı an beklentiler kat kat artar

O zaman sakin canim simdi hic olmazsa 1 gram huzurun var onu da bozarlar sonra da masum ayagina biz ne yaptik ki diye magduru oynarlar ahh ahh.. cok fenalar ya..

O zaman sakin canim simdi hic olmazsa 1 gram huzurun var onu da bozarlar sonra da masum ayagina biz ne yaptik ki diye magduru oynarlar ahh ahh.. cok fenalar ya..
Ben anlamıyorum ya bir rahat bırakın şu gençleri be kardeşim. Anne baba olmak bu değil! Tapulu malı sanıyorlar

Çok ayrıntıya girmedim ama eşim ailesini dinleseydi şuan boşanmış olacaktık. Buna rağmen siz olsanız barışır mıydınız?
Haklisiniz ayirmaya calismalari cok uzucu ve ayip ben size en fazla bu konuda derdinizi dinleyip gorusumu belirtebilirim.. sayet kesin bi cevap veremem bazi insanlar icin yuva yikmak oyuncak haline geldi yuvanizi ne zorluklar uzerine kurup ayakta tuttugunuzu dusunun ona gore hareket edin dilerim hayatinizda mutlu olursunuz

Haklisiniz ayirmaya calismalari cok uzucu ve ayip ben size en fazla bu konuda derdinizi dinleyip gorusumu belirtebilirim.. sayet kesin bi cevap veremem bazi insanlar icin yuva yikmak oyuncak haline geldi yuvanizi ne zorluklar uzerine kurup ayakta tuttugunuzu dusunun ona gore hareket edin dilerim hayatinizda mutlu olursunuz
Dilerim .. Çok teşekkür ederim :)

Ben de cok cektim ve cekiyorum daha 3 aylik evliyim. Keske hic konusmasak diyorum muhatap olmamak ne guzel olurdu. Senin eline firsat gecmis tepme...

Ben anne babaya küslüğü doğru bulmuyorum iki taraf açısından da.
Çünkü elbet dogum ölüm düğün bir şey oluyor ve bir araya geliniyor
Birbirinden kaçmak vs daha zor ve yıpratıcı
Görüşün mesafenizide koyarsınız senede bi iki gidersiniz yeter

Ben de cok cektim ve cekiyorum daha 3 aylik evliyim. Keske hic konusmasak diyorum muhatap olmamak ne guzel olurdu. Senin eline firsat gecmis tepme...
Eşim söz verdi bana senin için onlar yok artık dedi daha kaç ay olmuş dayanamadı. Umarım bu fırsatı elimden almazlar :/

Ben anne babaya küslüğü doğru bulmuyorum iki taraf açısından da.
Çünkü elbet dogum ölüm düğün bir şey oluyor ve bir araya geliniyor
Birbirinden kaçmak vs daha zor ve yıpratıcı
Görüşün mesafenizide koyarsınız senede bi iki gidersiniz yeter
Haklısınız zor baya bir de çocuk olunca ortada daha kötü :( Ama eşim ve ailesi öyle senede 1 2 değil ki hep dip dibeler. Bugün barışsam yarın eşim yatılı götürür o derece

Erkekler böyle malesef. Belli bir süre sonra haklı da olsanız ailesi ile görüşmenizi ister.
Onlara yapılan bir haksızlık olsa aynı şekilde biz ısrar etsek ne tepki olur bilemiyorum.
Ben de eşimin hatrına barıştım. Yani barıştım derken kv ile aramız iyi değildi ama ben büyüklük yapmak istedim. Eşim için gidip geliyorum ayda 1. Annesi de ayda 1 gelir eşim yokken görüşmüyorum.
Mesafeli olursan ve kendini ezdirmezsen eşin için barışabilirsin bence. Tekken görüşme sadece eşin varken görüş problem kalmaz.

Back
X