Fikirlerinize ihtiyacım var

Ayril evde tek calisan o mu yani eve ovmu bakiyor evlenince de o bakmaya devam eder sende ona bakarsin.... hem egitim cok farkediyor esimle aramizda yuksek bir egitim farki var anlasamadik asla... esimde ailesine surekli maddi destek olmus evlenince kaldiramadilar 1 ay sonra bosaniyorum eger sonun benim gibi olsun istiosan devam et tabi

İşte benimde takildigim bu. Evdeki Hera çalışıyor ama bu sanki oraya muhtaç gibi

Canim para lafi yapan insani hic sevmem ve o insandan sana hayir gelmez soyliyim
Bende hiç sevmem ki her zaman yardım etmeye çalışırım hesap ödenirken. O yüzden çok ağrıma gitti. Sanki ben hergun başka lüks bı yere gidiyorum elimi de hiç cebine atmiyorum

Ayrılınca gidersin hemen eski sevgiline içinde o var demekki ayrılığı kabul ettiğine göre dedi
Şu lafın üzerine lütfen ayrılın. Böyle çirkin bir cümleyi ağzına alan bir insandan koca olmaz. Resmen geleceğini özetlemiş. Hep yüzüne vuracak. İğrenç bir insan. Kuzen kısmı da çok sıkıntılı. Uzak durun/

O dedikleri son nokta oldu zaten icimden hiç bir sıcaklık gelmiyor.aetik sevgimi hala bendeki yoksa alışkanlık mi bunlardan sonra bilmiyorum.

Bende hiç sevmem ki her zaman yardım etmeye çalışırım hesap ödenirken. O yüzden çok ağrıma gitti. Sanki ben hergun başka lüks bı yere gidiyorum elimi de hiç cebine atmiyorum
Simdiden bunlari dusunuyorsun ilerde beraber bi hayat kurdugunuzda belki daha fazla sorunlariniz olucak canm iyi dusun ona gore devam et hayatina

Bu kadar sorunun üzerine nasıl mutlu olunur bilmiyorum
Ilerde daha buyuk sorunlar sizi bekliyor olablr diger arkadasin dedigi gibi simdik kuzenine ve teyzesine bakiyorsa ilerdede aynisni yapicaktir maddi durumdanda huzurszluk cikablr aranizda

Ilerde daha buyuk sorunlar sizi bekliyor olablr diger arkadasin dedigi gibi simdik kuzenine ve teyzesine bakiyorsa ilerdede aynisni yapicaktir maddi durumdanda huzurszluk cikablr aranizda
Farkındayım hiç bir girişimi de yok birşeyler yapmak için git kendi ülken de düzenli bir iş bul ara en azından diyorum madem bu kadar evlenmek istiyorsun. Oranın durumu kötü diyor. E burda kazandığı 1800 lirayla nasıl gecinicez hadi bende calisicam tamam ama sigortası yok. Annem de diyor hasta olsan hemen iş bulamasan ya da hamile kalsan o zaman nabacaksiniz

Yabancı deyince ben de merak ettim ama çok da yabancı sayılmazmış. Konunuza gelince kesinlikle ayrılın.

1800 lira maasimin yarisindan az ve ben inan gecinemiyorum bulundugum yer pahali eger zorluklara gelirim az para az giysi ev araba olmasada olur diyorsan bilemem ama ben arabasiz yada bahceli bi evim olmadan her istedigimi istedigim an almadan yapamam karar senin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…