- 27 Temmuz 2019
- 2.724
- 9.219
- 158
- Konu Sahibi hayalperest90342017
Acele etme derim. Neden çünkü aynı tip evliliği benim annem yaptı, sizden tek farkı ben vardım. Kız sizi şu an seviyor olabilir, ergenlik çağında ve hayatının kalan kısmında aklında hep annem olsa böyle yapar mıydı sorusu olacak. Belki annesinin bakmadığı kadar iyi bakacaksınız ancak düşünecek.Merhabalar hanımlar
Uzun yıllardır kk üyesiyim aslında yıllar önce evliyken önce vajinusmus derdinden dolayi daha sonra bebek isteğinden dolayı kk da uzunca zaman geçirdim lakin bazı sebeplerden dolayı üyeliğimi sildirip,yeniden üyelik aldım cunki buraya girmeden yapamıyor insan.
Konuma gelecek olursam zor zamanlardan geçtim falan derken boşandım ve bosanali yani kimliğimi degistireli 1.5 yıl olacak çalışıyorum ailemle beraber yaşıyorum kimseye muhtaç değilim çok şükür, çalışarak iyileştim kendime geldim diyebilirim.
Çocuğum yok ve 29 yaşındayım şuan konuştuğum biri var yaklasik 3 aydır konuşuyoruz kendisi 38 yaşında ve 10 yaşında bi kızı var ,işi var, evi var iyi niyetli temiz namazlı abdestli biri hani derlerya gözü açılmamış gerçekten öyle o bni aslında 2 yıldır mahkeme aşamasındayken de biliyordu ve tanışmak istiyordu bn mahkemem devam ettiği için istemedim bi şekilde tekrar tekrar karşıma çıkınca vardır bi hayır dedim ve konuşmaya başladım.Sonra ısınamadım bitirdim doğum günüm de çiçek falan gönderdi tekrar başladık ama korkularım var oda sessiz bende öyleyim sevdiğini biliyorum ama bunu hissettirmede sıkıntı yaşıyoruz henüz yeni ama ne bilim mesala akşama kadar yazmaya biliyo örneğin dün pikniğe gittik ailemle şarz yoktu onada demistin biter diye ki bitti akşama kadar hiç yazmamış,Bende teli açtığımda merak ettim nerdesin gibisinden mesajlar bekledim böyle olunca kendimi önemsiz hissediyorum ve cabuk soğuyorum.Aranizda ne bilim ikinci evlilik yapmış olanlar var mı hani o ilk gibi heyecan ondada yok bendede zaten ilk gibi olsun diye beklemiyorum 19 20 yaşlarındaki o heyecanı beklemiyorum ana ne bilim ilgisiz de yapamam ben bunu söyledim ona dikkat etmeye calısıcam diyo.Biyandan ailesi kızı beni çok seviyorlar ve istiyorlar aklım çok karışık şuraya bile ne yazdığımı bilmiyorum ama merak ettiğim şey şuki;
Bu aramızdaki ilgisizlik ikinci evlilik olacağından mi hani o 19 20 yaşlarındaki heyecan gibi olmaz tabi yoksa birbirimiz için doğru insan mi değiliz.Aslinda hep benden 3 4 yaş büyük olsun,çocuksuz olsun o heyecanı beraber yasayalım istedim madem ikinci evliliğim olacak aklıma mantığıma kalbime tam sinen biri olsun istiyorum.Ama bununla 8 yaş var bi kızı var bulunduğum semtte de oturmak istemiyorum bununla olursa yine bu semtte oturucaz yani kriterlerim uymuyo aslında hayatımda biri olsun istediğim için mi beraberim onu sevdiğim için mi bilmiyorum çok zor gerçekten ilk evlilikte gençliğin verdiği cahillikle hiç biseye bakmadan bodoslama daldım bazen artılarına bakıp şımarıklık yapıyorsun diyorum aklım çok karışık bide kızı gerçekten bni seviyo ve destekli yor oyuzden çocuk durumunu kabul ettim ama zor tabiki bazen cocugu oldugunu unutuyorum aklima gelince kotu oluyorum çok uzun oldu fikirlerinizi soylerseniz sevinirim.
Sevgisi bölünecek, babasının annesinden başka bir kadına olan ilgisi onu hırçınlaştıracak. O şimdi tenezzül etmeyen anası kız büyüyüp bir de eli ekmek tutunca anne olmaya çalışıp seni arada bırakacak.
Adam ilgisiz düzelmez, zaten siz de pek gönüllü değilsiniz. Eğer kızına düşkünse; annesi yok bir yanı eksik diye sizden taviz bekleyecek. İlgisiz birinden romantizm de bekleyemezsiniz. İki çocuk diyorsunuz o tek diyor. İster istemez kendi çocuğunuz önde olacak çünkü kendi çocuğunuzla ettiğiniz kavga sizi üvey kızınızla ettiğiniz kavga kadar yaralamayacak.
Melek de olsanız adınız üvey anne olacak.
Bizzat içinden anlattım olacakları. Ne yazık ki tecrübe. Benim annem üzerinden şahit olduklarım.
O yüzden bence çoook iyi düşünün.
Bir de unutmadan ekleyeyim, üvey babamın ayrılma sebebi de aldatılmaymış bu sebepten belli etmese de ekstra temkinli ve kıskançtır.