FIKIRLERINIZE IHTIYACIM VAR...

Merhabalar hanımlar
Uzun yıllardır kk üyesiyim aslında yıllar önce evliyken önce vajinusmus derdinden dolayi daha sonra bebek isteğinden dolayı kk da uzunca zaman geçirdim lakin bazı sebeplerden dolayı üyeliğimi sildirip,yeniden üyelik aldım cunki buraya girmeden yapamıyor insan.

Konuma gelecek olursam zor zamanlardan geçtim falan derken boşandım ve bosanali yani kimliğimi degistireli 1.5 yıl olacak çalışıyorum ailemle beraber yaşıyorum kimseye muhtaç değilim çok şükür, çalışarak iyileştim kendime geldim diyebilirim.

Çocuğum yok ve 29 yaşındayım şuan konuştuğum biri var yaklasik 3 aydır konuşuyoruz kendisi 38 yaşında ve 10 yaşında bi kızı var ,işi var, evi var iyi niyetli temiz namazlı abdestli biri hani derlerya gözü açılmamış gerçekten öyle o bni aslında 2 yıldır mahkeme aşamasındayken de biliyordu ve tanışmak istiyordu bn mahkemem devam ettiği için istemedim bi şekilde tekrar tekrar karşıma çıkınca vardır bi hayır dedim ve konuşmaya başladım.Sonra ısınamadım bitirdim doğum günüm de çiçek falan gönderdi tekrar başladık ama korkularım var oda sessiz bende öyleyim sevdiğini biliyorum ama bunu hissettirmede sıkıntı yaşıyoruz henüz yeni ama ne bilim mesala akşama kadar yazmaya biliyo örneğin dün pikniğe gittik ailemle şarz yoktu onada demistin biter diye ki bitti akşama kadar hiç yazmamış,Bende teli açtığımda merak ettim nerdesin gibisinden mesajlar bekledim böyle olunca kendimi önemsiz hissediyorum ve cabuk soğuyorum.Aranizda ne bilim ikinci evlilik yapmış olanlar var mı hani o ilk gibi heyecan ondada yok bendede zaten ilk gibi olsun diye beklemiyorum 19 20 yaşlarındaki o heyecanı beklemiyorum ana ne bilim ilgisiz de yapamam ben bunu söyledim ona dikkat etmeye calısıcam diyo.Biyandan ailesi kızı beni çok seviyorlar ve istiyorlar aklım çok karışık şuraya bile ne yazdığımı bilmiyorum ama merak ettiğim şey şuki;

Bu aramızdaki ilgisizlik ikinci evlilik olacağından mi hani o 19 20 yaşlarındaki heyecan gibi olmaz tabi yoksa birbirimiz için doğru insan mi değiliz.Aslinda hep benden 3 4 yaş büyük olsun,çocuksuz olsun o heyecanı beraber yasayalım istedim madem ikinci evliliğim olacak aklıma mantığıma kalbime tam sinen biri olsun istiyorum.Ama bununla 8 yaş var bi kızı var bulunduğum semtte de oturmak istemiyorum bununla olursa yine bu semtte oturucaz yani kriterlerim uymuyo aslında hayatımda biri olsun istediğim için mi beraberim onu sevdiğim için mi bilmiyorum çok zor gerçekten ilk evlilikte gençliğin verdiği cahillikle hiç biseye bakmadan bodoslama daldım bazen artılarına bakıp şımarıklık yapıyorsun diyorum aklım çok karışık bide kızı gerçekten bni seviyo ve destekli yor oyuzden çocuk durumunu kabul ettim ama zor tabiki bazen cocugu oldugunu unutuyorum aklima gelince kotu oluyorum çok uzun oldu fikirlerinizi soylerseniz sevinirim.
Acele etme derim. Neden çünkü aynı tip evliliği benim annem yaptı, sizden tek farkı ben vardım. Kız sizi şu an seviyor olabilir, ergenlik çağında ve hayatının kalan kısmında aklında hep annem olsa böyle yapar mıydı sorusu olacak. Belki annesinin bakmadığı kadar iyi bakacaksınız ancak düşünecek.
Sevgisi bölünecek, babasının annesinden başka bir kadına olan ilgisi onu hırçınlaştıracak. O şimdi tenezzül etmeyen anası kız büyüyüp bir de eli ekmek tutunca anne olmaya çalışıp seni arada bırakacak.
Adam ilgisiz düzelmez, zaten siz de pek gönüllü değilsiniz. Eğer kızına düşkünse; annesi yok bir yanı eksik diye sizden taviz bekleyecek. İlgisiz birinden romantizm de bekleyemezsiniz. İki çocuk diyorsunuz o tek diyor. İster istemez kendi çocuğunuz önde olacak çünkü kendi çocuğunuzla ettiğiniz kavga sizi üvey kızınızla ettiğiniz kavga kadar yaralamayacak.
Melek de olsanız adınız üvey anne olacak.
Bizzat içinden anlattım olacakları. Ne yazık ki tecrübe. Benim annem üzerinden şahit olduklarım.
O yüzden bence çoook iyi düşünün.

Bir de unutmadan ekleyeyim, üvey babamın ayrılma sebebi de aldatılmaymış bu sebepten belli etmese de ekstra temkinli ve kıskançtır.

Ben ikinci esimle tanistigimda 36 yasindaydim, o da 43 yasindaydi
Oyle buyuk bir heyecan vardi ki , gorusmedigimiz her an telde mesajasiyorduk nerdeyse tuvalate girdigimizi bile haber verecek durumdaydik , yani madem ikinci evliliginizi yapacaksiniz gercektrn sevdiginiz , asik oldugunuz bir adam ile yapin
Bu isin yasi falan yok , dogru insan ise ilk zamanlar heyecan ayni 20 yasindaki gibi oluyor

Eşler için geçerli değil bu bence, eşim evlenirken sahip olduğu dini hassasiyetlerinden bir şekilde vazgeçerse benim içinde ciddi sorun olur.

Yine yakın bir arkadaşım kapanmak istediği ve hayat şeklini değiştirdiği için eşiyle ortak karar alarak ayrılmıştı çünkü birbirlerine ayak uyduramayacaklardi artık. Eşler birbirlerine baskı yapma hakkına sahip değil ama aynı yaşam şeklinde olmak istemek hakkına sahip, başta var olan bazı şeyler zamanla değişiyorsa , boşanma da gerçekleşebilir bu sebeple.
Düşüncelerinize katılmıyorum, en büyük nedeni ise bir kadının örtünmesi veyahut açılmasıyla alakalı erk kişiyi bağlayan hiçbir şey olmadığı gibi, yaşam tarzında da bir şey değiştirmez giyim hariç.
Bu düşüncenin altında örtünmeyen kadınları günahkar ilan etmek gibi bir şeydir.
Ya da kapalı her hamımın azize olması gibi bir izlenim vardır.
Örtü; dini vecibelere ve ortak bir paylaşıma ne engel ne destektir.
Diğer söylemlerinize ise, her koyun kendi bacağından asılır.
Din bir yaşam şekli değil, inanıştır.
Ve insan eşiyle bir hayatı yaşar.
Edep, haya, ar, vicdan, merhamet vb şeylerle bu hayat örülüdür, yanyana namaz kılmak gibi hayaller yoksa ortada, neden sorun olsun ki?
İnanışına uygun hayatı her iki taraf da yaşayabilir birbirlerine saygı göstererek.
Boşanma sebebi açılması değil ihanetmiş yalnıZ
Bu, karşı tarafın ithamı.
Karısı, hiçbir söz ve sorumluluk yükü olmadığı halde başını açtı diye tartışan adam, itham da eder, iftira da atar yargılar da.
Yanlış mıyım?

Kendini haklı çıkarmak için kurduğu bir cümle bu adamın. Hani eski karım zaten hanım değildi, öyle pek de makbul biri değildi, yoksa benim gibi adamı neden aldatsın o suçlu kesinlikle... algı operasyonu yapmaya çalışmış
Kimse kusura bakmasın ama boşanmış çiftlerde oranlama yapılırsa yüzde 95 lik bir payda ile kadın haklıdır ülkemizde.
Şiddetin her türlüsünü çeken, aldatılan, sokağa atılan, eviyle ilgilenmeyen ve bu konudaki gibi hayatına müdahale edip, kendi istediği gibi yaşamasına müsade etmeyip kuklaya çevrilmiş kadınlarla dolu mahkeme salonları.

Yahu örtümden ya da örtünmediğimden kime ne, bir kula mı hesap verilecek bu dünyada!
Şaka gibi ...

Bu, karşı tarafın ithamı.
Karısı, hiçbir söz ve sorumluluk yükü olmadığı halde başını açtı diye tartışan adam, itham da eder, iftira da atar yargılar da.
Yanlış mıyım?
[/QUOTE]
Şimdi şöyle bir şey var: söz ve sorumlulyk yükü olmasa da bu bir beklentidir. Eşim bikini giymeme karışmıyorsa ikimizin beklentisi yazın tatilde denize gitmekse başlangıçta, sonradan evlilik içerisinde bana ben yaylaya gidecem bundan sonra derse bozuşuruz. Ben seninle bundan emin olarak evlendim neden çark ediyorsun ben yaylada kalamam börtü böcek derim. Tartışırım. Bu olabilir. Konudaki durum böyle sonradan değişen yaşam tarzından ibaretse normal. Ancak Konuda adam belki iftira atıyordur elbette bilemeyiz. Başını açtı diye boşandım dememiş . Sanırım anlatabildim. Zaten adamın derdinin sonradan değişen yaşam tarzı olmadığını belirtmek istedim ben orda. Zamanla değiştik uyuşamadık diyebilirdi ama aldatma var diyerek çok geçerli bir kılıf dikmiş boşanmasına

Merhabalar hanımlar
Uzun yıllardır kk üyesiyim aslında yıllar önce evliyken önce vajinusmus derdinden dolayi daha sonra bebek isteğinden dolayı kk da uzunca zaman geçirdim lakin bazı sebeplerden dolayı üyeliğimi sildirip,yeniden üyelik aldım cunki buraya girmeden yapamıyor insan.

Konuma gelecek olursam zor zamanlardan geçtim falan derken boşandım ve bosanali yani kimliğimi degistireli 1.5 yıl olacak çalışıyorum ailemle beraber yaşıyorum kimseye muhtaç değilim çok şükür, çalışarak iyileştim kendime geldim diyebilirim.

Çocuğum yok ve 29 yaşındayım şuan konuştuğum biri var yaklasik 3 aydır konuşuyoruz kendisi 38 yaşında ve 10 yaşında bi kızı var ,işi var, evi var iyi niyetli temiz namazlı abdestli biri hani derlerya gözü açılmamış gerçekten öyle o bni aslında 2 yıldır mahkeme aşamasındayken de biliyordu ve tanışmak istiyordu bn mahkemem devam ettiği için istemedim bi şekilde tekrar tekrar karşıma çıkınca vardır bi hayır dedim ve konuşmaya başladım.Sonra ısınamadım bitirdim doğum günüm de çiçek falan gönderdi tekrar başladık ama korkularım var oda sessiz bende öyleyim sevdiğini biliyorum ama bunu hissettirmede sıkıntı yaşıyoruz henüz yeni ama ne bilim mesala akşama kadar yazmaya biliyo örneğin dün pikniğe gittik ailemle şarz yoktu onada demistin biter diye ki bitti akşama kadar hiç yazmamış,Bende teli açtığımda merak ettim nerdesin gibisinden mesajlar bekledim böyle olunca kendimi önemsiz hissediyorum ve cabuk soğuyorum.Aranizda ne bilim ikinci evlilik yapmış olanlar var mı hani o ilk gibi heyecan ondada yok bendede zaten ilk gibi olsun diye beklemiyorum 19 20 yaşlarındaki o heyecanı beklemiyorum ana ne bilim ilgisiz de yapamam ben bunu söyledim ona dikkat etmeye calısıcam diyo.Biyandan ailesi kızı beni çok seviyorlar ve istiyorlar aklım çok karışık şuraya bile ne yazdığımı bilmiyorum ama merak ettiğim şey şuki;

Bu aramızdaki ilgisizlik ikinci evlilik olacağından mi hani o 19 20 yaşlarındaki heyecan gibi olmaz tabi yoksa birbirimiz için doğru insan mi değiliz.Aslinda hep benden 3 4 yaş büyük olsun,çocuksuz olsun o heyecanı beraber yasayalım istedim madem ikinci evliliğim olacak aklıma mantığıma kalbime tam sinen biri olsun istiyorum.Ama bununla 8 yaş var bi kızı var bulunduğum semtte de oturmak istemiyorum bununla olursa yine bu semtte oturucaz yani kriterlerim uymuyo aslında hayatımda biri olsun istediğim için mi beraberim onu sevdiğim için mi bilmiyorum çok zor gerçekten ilk evlilikte gençliğin verdiği cahillikle hiç biseye bakmadan bodoslama daldım bazen artılarına bakıp şımarıklık yapıyorsun diyorum aklım çok karışık bide kızı gerçekten bni seviyo ve destekli yor oyuzden çocuk durumunu kabul ettim ama zor tabiki bazen cocugu oldugunu unutuyorum aklima gelince kotu oluyorum çok uzun oldu fikirlerinizi soylerseniz sevinirim.
İlgi göstermek sevdiğini belli etmek yaşla veya evlilik sayısıyla ilgili bişey değildir. Hele dikkat edilerek uyarıyla falan olacak bişey hiç değildir. Tamamen insanın kişiliğiyle ve duygularıyla ilgilidir. Aşık bir insan sevdiği insanı merak eder,arar sorar, konuşacak bişey olmadığında bile sesini duymak ister. Aranızda aşk yok bu bu kadar net. Siz daha 29 yaşındasınız mantık evliliği için çok gençsiniz. Aşk olmayan evlilikler pek katlanılabilen evlilikler olmaz benim kanaatim.. (ki kesinlikle ilgiyi sevgi gösterisini seven ve ihtiyaç duyan biri gibi görünüyosunuz burdan.) O yüzden yol yakınken dönün derim, ikinci kez yanlış bi evlilikle gençliğinize yazık etmeyin. Ben ilk evliliğimi 29 yaşımdayken 8 yıllık aşkımla yaptım. 1 yıl dolmadan boşandım çünkü şiddet gördüm. ikinci evliliğimi 34 yaşımda 2 yıldır aşk yaşadığım biriyle yaptım. İkimizin de ikinci evliliği, 4,5 yıldır mutlu ve aşk dolu bir evliliğim var çok şükür. Yani aşk dediğimiz şey 19-20 yaşında oluyor diye bir kural yok. 60 yaşında da olur.

Back
X