- 17 Kasım 2017
- 2.481
- 2.302
- 63
- 45
- Konu Sahibi hayalim mucize
Tüm sorunlarımız bitti artık rahata erdik derken kızım da tuhaf haller olmaya başladı banyo giderlerine işiyor sesini çok az duyduğumuz kızım miyav miyav ortada geziyor aşırı gergin stresli olduğunu hissediyorum mutlu değil gibi daha 7 aylık ama kızgınlık dönemine girmiş olabilir mi ki çok minik ama benim kızım hiç konduramıyorum şu an ben 1 yaşına geldiğinde Bi kere anne olur sonra kısırlaştırırım diye düşünmüştüm anne olmadan kısırlaştırmak istemiyorum zaten şu an evim yavrular için hiç müsait değil ve kızım bana hala bebek gibi geliyor minik Bi kız zaten ufak tefek ne yapmamı önerirsiniz kızlar bu dönemi sağlıklı bir şekilde atlatmanın yolu var mı gerçekten kızgınlık dönemine mi girmiştir gece falan miyavlamıyor uyuyor bizimle ama hiç miyavlamayan bir kızdı ve asla tuvaletini kumunun dışına yapmazdı 1 ay önce fışkırtarak işeyerek kabın dışına taşırmaya başladı Bi tuhaflık sezmiştim zaten tahlil yaptırdım enfeksiyon da çıkmadı şimdide banyonun duş giderine ve banyo lavabosunun giderine işiyor azıcık böyle kuma işer gibi değil böyle değişik tonlarda yuvarlaya Yuvarlaya miyav değilde mavvvv mavvv diye miyavlıyor bazen dakikalarca geçer mi bu durum unutur mu sonra yoksa çaresine mi bakmalı