Fikirlerinize ihtiyacım var

hayalim mucize

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2017
2.481
2.302
63
45
Tüm sorunlarımız bitti artık rahata erdik derken kızım da tuhaf haller olmaya başladı banyo giderlerine işiyor sesini çok az duyduğumuz kızım miyav miyav ortada geziyor aşırı gergin stresli olduğunu hissediyorum mutlu değil gibi daha 7 aylık ama kızgınlık dönemine girmiş olabilir mi ki çok minik ama benim kızım hiç konduramıyorum şu an ben 1 yaşına geldiğinde Bi kere anne olur sonra kısırlaştırırım diye düşünmüştüm anne olmadan kısırlaştırmak istemiyorum zaten şu an evim yavrular için hiç müsait değil ve kızım bana hala bebek gibi geliyor minik Bi kız zaten ufak tefek ne yapmamı önerirsiniz kızlar bu dönemi sağlıklı bir şekilde atlatmanın yolu var mı gerçekten kızgınlık dönemine mi girmiştir gece falan miyavlamıyor uyuyor bizimle ama hiç miyavlamayan bir kızdı ve asla tuvaletini kumunun dışına yapmazdı 1 ay önce fışkırtarak işeyerek kabın dışına taşırmaya başladı Bi tuhaflık sezmiştim zaten tahlil yaptırdım enfeksiyon da çıkmadı şimdide banyonun duş giderine ve banyo lavabosunun giderine işiyor azıcık böyle kuma işer gibi değil böyle değişik tonlarda yuvarlaya Yuvarlaya miyav değilde mavvvv mavvv diye miyavlıyor bazen dakikalarca geçer mi bu durum unutur mu sonra yoksa çaresine mi bakmalı

Kızgınlığa girmiş, evet bir süreliğine geçecektir ama çok geçmeden tekrar başlar ve bu böyle sürer gider. Bir kere anneliği tatsın düşüncesi doğru değil. Bir an önce kısırlaştırmaya bakın.

Kızgınlığa girmiş, evet bir süreliğine geçecektir ama çok geçmeden tekrar başlar ve bu böyle sürer gider. Bir kere anneliği tatsın düşüncesi doğru değil. Bir an önce kısırlaştırmaya bakın.
Anne olmadan kısırlaşırsa meme kisti rahim kanseri gibi hastalıklara yakalanıyorlar diye okumuştum araştırırken ondan öyle düşündüm peki bilginiz var mı 7 aylık ken anne olabilir mi

Bizim kedimizde kızgınlık dönemine girmişti ama çok miyavlıyordu, hatta hiç durmadan. Ben kedimi almadan önce araştırma yaparken sahiplerine bir konuda kızarlar ise kumuna değilde farklı yerlere tuvaletlerini yaptıklarını okumuştum.
Ve kızgınlık ise 7 aylık erken değil, bizimki de tam o aylarda olmustu. :)

Anne olmadan kısırlaşırsa meme kisti rahim kanseri gibi hastalıklara yakalanıyorlar diye okumuştum araştırırken ondan öyle düşündüm peki bilginiz var mı 7 aylık ken anne olabilir mi
7 aylık çok küçük bence gebelik için, doğum zor br olay, bazen epey kan kaybedebiliyorlar.

Benim kızım da 5 aylık ama şimdiden korkmaya başladım 😥 ve dişilerin kısırlaştırılması daha zormuş duyduğum kadarıyla

Bizim kedimizde kızgınlık dönemine girmişti ama çok miyavlıyordu, hatta hiç durmadan. Ben kedimi almadan önce araştırma yaparken sahiplerine bir konuda kızarlar ise kumuna değilde farklı yerlere tuvaletlerini yaptıklarını okumuştum.
Ve kızgınlık ise 7 aylık erken değil, bizimki de tam o aylarda olmustu. :)
Peki siz nasıl atlattınız bu dönemi
Evet öyle huyları var ama tam gidere işiyor genelde kızınca insanlarının en sevdikleri şeylere işerler oturduğu koltuk ya, da yorgan gibi benim kızım giderin tam üzerine işiyor hatta önce kokluyor miyavlıyor baya sonra işiyor dışarının kokusunu mu alıyor acaba diye düşünüyorum

Benim kızım da 5 aylık ama şimdiden korkmaya başladım 😥 ve dişilerin kısırlaştırılması daha zormuş duyduğum kadarıyla
Evet dişiler zor ama ben Bi klinik buldum oraya yaptıracağım memnun kalmayan okumadım 1 cm lik kesiden giriyorlar içeri acısı ağrısı çok az oluyormuş

Çok Dikkatsiziz gerçekten ya bir yandan 7 aylık çocuk banyo giderine nasıl işer diye düşünürken kısırlaştırma kelimesini okuyunca dank etti konunun içeriği ayrıca konu Evcil hayvanlar kategorisinde açılmış :KK70:

Bizim ailenin kediside tuvaletini başka yerlere yapmaya başlamıştı. Çok araştırdık bir ihtimal olarak tuvaletinin aynı renk aynı model olması bir zaman sonra sıkıcı geliyormuş ve kumlada alakalı olabiliyormuş. Kumunu değiştirdik ve büyüdüğü için daha büyük ve ve üçken tuvalet rengini farklı aldık. Eski tuvaletini de yinede başka odaya bıraktık. Yeni tuvaletine gayet normal bir şekilde yapmaya başladı bizdeki sorun buymuş.

Bizim ailenin kediside tuvaletini başka yerlere yapmaya başlamıştı. Çok araştırdık bir ihtimal olarak tuvaletinin aynı renk aynı model olması bir zaman sonra sıkıcı geliyormuş ve kumlada alakalı olabiliyormuş. Kumunu değiştirdik ve büyüdüğü için daha büyük ve ve üçken tuvalet rengini farklı aldık. Eski tuvaletini de yinede başka odaya bıraktık. Yeni tuvaletine gayet normal bir şekilde yapmaya başladı bizdeki sorun buymuş.
Canım kaçıncı tuvalet değişimimiz çok sorun yaşadık ama dışarı yapması değil de kuma prenses gibi girip panter gibi çıkıp yeri göğü kum yapıyordu şimdi kapalı tuvalet aldım sıkıntı yok ama kumdan dolayı olabilir çünkü ever-clean den Bi anda çam peletine geçtim eve dağılma sorunu yüzünden şimdi ben çok memnunum ama kızım da çok memnun diye düşünüyorum çünkü severek kullanıyor sadece giderlere işemesi garip geldi bana o yüzden kızgınlık döneminden dolayımı diye düşünüyorum çünkü benim kızım ne sorun yaşarsak yaşayalım şimdiye kadar hiç kabının dışına tuvaletini yapmadı o kızarsa bildiğiniz çocuk gibi küsüyor 😄

Kızgınlığa girmiş maovvv diye ses çikartırlar benim kizimda anne diye bagırır ona göre kizginlik doneminde herkes anne :))
kıyamam yaa :) peki siz kısırlaştırmadınız mı bu dönemde nelere dikkat etmem gerekli ne kadar sürüyor ben şu an kısırlaştırmak ya da çiftleştirmek istemiyorum çünkü gözü rahatsız ameliyat oldu şu an ilaç tedavisinde ve büyük ihtimal tekrar ameliyat olacak iki seçenekte onun için zor olur

kıyamam yaa :) peki siz kısırlaştırmadınız mı bu dönemde nelere dikkat etmem gerekli ne kadar sürüyor ben şu an kısırlaştırmak ya da çiftleştirmek istemiyorum çünkü gözü rahatsız ameliyat oldu şu an ilaç tedavisinde ve büyük ihtimal tekrar ameliyat olacak iki seçenekte onun için zor olur

Kızginlığı 3 gün sürüyor ve oyle rahatsiz edici acı aci bagirmasida olmadiğı icin kisirlastirmadım..daha cok sevgi verin ona kucağıniza alın sevin biz oyle yapıyoruz..oyunlarla zaten kizginliğını unututuyor

Kızginlığı 3 gün sürüyor ve oyle rahatsiz edici acı aci bagirmasida olmadiğı icin kisirlastirmadım..daha cok sevgi verin ona kucağıniza alın sevin biz oyle yapıyoruz..oyunlarla zaten kizginliğını unututuyor
teşekkür ederim evet benimkininde öyle çok rahatsız edici halleri yok mesela gece uyuyor miyavlamıyor çok şükür yaa zaten aşırı kucak düşkünü oturduğumuzu görmesin hemen hopp kucağa okşuyorum bir de döne döne kucağımda sevemediğim yerleride sevdiriyor :))) bol bol oynatmaya açlışıyoruz bu ara ilk kızgınlığı umarım kolay atlatır ahh bide şu giderlere işeme olayı olmasa ama buna da şükür en azından gidere işiyor veterinerimize sordum tüm saçma hareketleri bekleyebilir sin şu an aklı yerinde değil dedi :)))

Back
X