Merhaba arkadaşlar ben yeni üye oldum bir konuda fikirlerinize ihtiyacım var. Ben eşimin memleketinde yaşıyorum. Burada dertleşecek kimsem olmadığı için sizinle paylaşmak istedim. Bir bebeğim var ben çalıştığım için bakıcı bakıyor kayınvalidem çok ilgisiz aylarca görmediği oluyor aynı ilde olmamıza rağmen. Eşimin arkadaş çevresi çok fazla.ben de birkaçı arkadaşının eşi ile görüştüm ama çok samimi değiliz ben yalnız kaldım burada. Birkaç işyerinden arkadaşım var o kadar. O da işten işe.eşim çok bencillik yapıyor şimdi bile çekip gitti arkadaşlarıyla görüşmeye.bak ben de günlerce yalnızım ne yapayım ben de mi görüşmeyeyim. Git sende görüş arkadaşlarınla diyor olsa zaten ben de giderim ama bunu biliyor. Lafa gelince kayınvalidem görümcelerim ve eşim en iyiler. Eşim ailesine de aşırı düşkün yanlış bir hareketleri de olsam asla kötü söylemez. Çok yalnızım ben de bir evin bir kızıyım ailemi çok özledim. O kadar bunaldım nasıl davranacağımı da bilmiyorum. 1ay senelik iznim var temmuzda memleketime gitmeyi düşünüyorum ama eşim çok uzun olduğunu söylüyor siz olsanız ne yapardınız. Ben bu şehirde bile kalmak istemiyorum. Üniversitede mülakata çağrıldım araştırma görevlisi olmak için ama eşim torpili vardır diyor. Siz olsaydınız gider miydiniz. Eşimin kazansam gitmek istemeyeceği için böyle söylediğini düşünüyorum. Biraz uzun oldu fikirlerinizi söylerseniz sevinirim.