- 16 Eylül 2020
- 29
- 14
- 3
- Konu Sahibi DelasHeras
-
1) dul kocası ölene denirMerhabalar...
Dul cocuksuz bir bayanim.Bekar biri ile evlendim. 3 cocugumuz oldu.Esim evine, cocuklarina cok bagli ve asiri düskündür. Banada ilgili, deger verir. Fikirlerimi dinler, uygular.Gün icinde 2-3 defa arar neler yaptimizi sorar. Cocuklarla disari ciktigimizda dikkatli olmamizi defalarca söyler.Ne kadar harcama yapsam asla karismaz.Genelde gittigi heryere benide götürür.Benimle sakalasir. Yemek yapamasam surat asmaz. Gelirken disardan alirim ne yemek isterseniz diye sorar. Is cikisi arar bir eksik varmi diye sorar. Cocuklarin uyku saati den önce den eve gelmeye calisir. Yetisemesede görüruntulu arar iyi geceler diler. Yilda 1 hafta tatile gideriz.Akrabalarin, es, dost arasinda Benden konu acilinca beni över. (Baskalarindan DUYUYORUM) Her yere beni araba ile göturmeye calisir. Alisveris yapildiginda agir tasimama özen gösterir. Bana deger verene deger verir. Beni üzene soguk davranir. Sevgisini hediyelerle, ciceklerle belli Eden degil, romantik biride degil.Cok mükembel bir es ve bir Baba. Gelelim isin icinden cikamadigim konuma. Esim benim eski es ile yillarca yasadigimi kaldiramiyor. Sürekli kafasinda bir türlu unutamiyor. Iliski esnasinda bazen hisediyorum eski esi ile acaba böyle yapiyormuydu diye düsunuyor. Yeni esimi cok seviyorum bazen kiskanclik yapiyorum.Kesinlikle aldatma konusunu kendisine acamiyorum. Cok siddetli sinirleniyor. Baska kadina bakma, aldatma beni diyemiyorum. Büyük kavgalar cikiyor. Aldatma konuyu acildimi senin eski kocan aklima geliyor diyor. Dul olusunu kaldiramiyorum ama cocuklarim icin güclü olacam diyor. Bazen acaba beni aldatimi diye düsünuyorum ama soramiyorum. Sorma hakkin yok nasil bunu sorarsin Ben seni dul aldim deyip koyunu kapatir. Bu Adam gercekten beni seviyormu?Neden Bu konuda kendisine birsey soramiyorum? Bu konuda fikirlerinize ihtiyacim var. Cevaplar icin simdiden Tskler...
Evet haklisiniz dul kelimesi yanlis olmus. Kendime saygim var ve sayiliyorumda..1) dul kocası ölene denir
2) daha önce evlenip ayrılmış olman seni aldatma hakkı vermez
3)sen kendine saygı duymazsan kocan nasıl saygı duysun sana
bu nasıl bir düşüncedir? sizin ''resmi nikahla'' evlenip daha sonra ''resmi'' olarak boşandığınız bir durumu aldatmakla nasıl bir tutabiliyor?Aldatma konuyu acildimi senin eski kocan aklima geliyor diyor. Dul olusunu kaldiramiyorum ama cocuklarim icin güclü olacam diyor.
Gerçekten sizi sevdiğine inanasım gelmiyor son bölüme gelinceye kadar ne iyi bir eş diye düşünmüştüm. Ben seni dul aldım cümlesi hiç etik değil. Siz de onu dul aldınız böyle demeye hiç hakkı yok. Dul sözcüğünü de hiç sevmem doğru bir sözcük değil siz kullandınız diye yazdım kusura bakmayın.Merhabalar...
Dul cocuksuz bir bayanim.Bekar biri ile evlendim. 3 cocugumuz oldu.Esim evine, cocuklarina cok bagli ve asiri düskündür. Banada ilgili, deger verir. Fikirlerimi dinler, uygular.Gün icinde 2-3 defa arar neler yaptimizi sorar. Cocuklarla disari ciktigimizda dikkatli olmamizi defalarca söyler.Ne kadar harcama yapsam asla karismaz.Genelde gittigi heryere benide götürür.Benimle sakalasir. Yemek yapamasam surat asmaz. Gelirken disardan alirim ne yemek isterseniz diye sorar. Is cikisi arar bir eksik varmi diye sorar. Cocuklarin uyku saati den önce den eve gelmeye calisir. Yetisemesede görüruntulu arar iyi geceler diler. Yilda 1 hafta tatile gideriz.Akrabalarin, es, dost arasinda Benden konu acilinca beni över. (Baskalarindan DUYUYORUM) Her yere beni araba ile göturmeye calisir. Alisveris yapildiginda agir tasimama özen gösterir. Bana deger verene deger verir. Beni üzene soguk davranir. Sevgisini hediyelerle, ciceklerle belli Eden degil, romantik biride degil.Cok mükembel bir es ve bir Baba. Gelelim isin icinden cikamadigim konuma. Esim benim eski es ile yillarca yasadigimi kaldiramiyor. Sürekli kafasinda bir türlu unutamiyor. Iliski esnasinda bazen hisediyorum eski esi ile acaba böyle yapiyormuydu diye düsunuyor. Yeni esimi cok seviyorum bazen kiskanclik yapiyorum.Kesinlikle aldatma konusunu kendisine acamiyorum. Cok siddetli sinirleniyor. Baska kadina bakma, aldatma beni diyemiyorum. Büyük kavgalar cikiyor. Aldatma konuyu acildimi senin eski kocan aklima geliyor diyor. Dul olusunu kaldiramiyorum ama cocuklarim icin güclü olacam diyor. Bazen acaba beni aldatimi diye düsünuyorum ama soramiyorum. Sorma hakkin yok nasil bunu sorarsin Ben seni dul aldim deyip koyunu kapatir. Bu Adam gercekten beni seviyormu?Neden Bu konuda kendisine birsey soramiyorum? Bu konuda fikirlerinize ihtiyacim var. Cevaplar icin simdiden Tskler...
Bazen keske seni daha önce tanisaydim diye söyler.Bosanmis oldugumu kaldiramiyorum diyor. Seni Benden baskasinin dokunmasi..Ilişki esnasında eski eşiniz ile ne yaptığınızı düşünecek olsa sizden 3 çocuk yapmazdı bence ,
Yanlis anladiniz Ben bosanmis cocuksuz biri kendisine bekardi hic evlenmemis cocuklarim Yeni esimden.Gerçekten sizi sevdiğine inanasım gelmiyor son bölüme gelinceye kadar ne iyi bir eş diye düşünmüştüm. Ben seni dul aldım cümlesi hiç etik değil. Siz de onu dul aldınız böyle demeye hiç hakkı yok. Dul sözcüğünü de hiç sevmem doğru bir sözcük değil siz kullandınız diye yazdım kusura bakmayın.
Çevremde çok tanıdığım duyduğum evlilikler var eşinden ayrılıp bekâr biriyle evlilik yapan hanımlar olduğunu...siz çocuğunuz olmadigi halde bir değil üç çocuklu biriyle evlenmişsiniz. Kusura bakmasın siz onu kabul ettiğiniz için şukretsin. Sizi aldatıyor gibi bir düşünce intiba nereden geliyor aklınıza ? Gözü dışarıda olduğunu hissediyorsanız hiç çekinmeden kontrol edebilir hatta sorabilirsiniz de... psikolojik şiddet uyguluyor size bunu bir şekilde ifade edin. Bu tür söylemlerin hoşunuza gitmediğini belirtin. O yukarıda saydiginiz şeyleri de arayıp sorması evde değerli hissetmenizi sağlaması bence sizi çok sevdiği için değil çocuklarına daha iyi hizmet bakim yapmanızı sağlamak için...Bu zamanda sizin gibi birini zor bulur hatta bulamaz kusura bakmasın...
Fark ettim canım. Düzeltmeye vakit bulamadım. Olsun yine de evlenip ayrılmış olsan da bunu bir ayipmis gibi hissettirmesi hatta ileri gidip yüzüne vurması gerçekten yanlış.Yanlis anladiniz Ben bosanmis cocuksuz biri kendisine bekardi hic evlenmemis cocuklarim Yeni esimden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?