Gebeliğe Hazırlık fikirlerinize ihtiyacim var

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

ZeyZu

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
9 Aralık 2020
1.109
1.581
83
34
Kizlar merhaba,
Mart reglimde 5günlük femara kullandim adetimiin 10.günü biraktim 12.gün catlatma ignesi oldum söyle söyleyeyim gecen hafta cuma günü ilac bitti pazar sabahi igne vuruldum. hani 36 saat sonra iliski olmasi gerekiyor ya o bizde olmadi esim hastalandi hatta covidmis sonra bende covid oldum bütün hafta degerlendirmem gerekirken biz hic bir halt yapmadik neyse :D en son iliskimiz ilaci biraktigim cuma günü yani adetimin 10.günü. bugün adetimin 18.günü hafif kasik agrisi ve peceteye pembeli akinti geliyor fazlaca sivi, yerlesme olabilir mi yoksa daha erken mi? ya da daha yeni mi yumurtam catliyor? yoksa ilac-igne adet düzenimi bozdu da adet mi olacagim? fikirlerinizi benimle paylasirmisiniz

en son olan iliski ile yani catlatma ignesinden 2 gün öncekiyle hamile kalma sansim var mi onu da merak ediyorum dogrusu

Keske o kadar iğne ilaç yapsaydınız tamamen sanssızlık olmus canım öncesi de obenli tabi ama tek ilişki olup da daha hıç mi olmadı canım

14. gününde çatlama olduğunu varsayarsak düşük de olsa bir gebelik ihtimali var, kaliteli spermler sağlıklı bir rahimde 7 güne kadar yaşayabiliyor. Bütün ihtimalleri saymışsın zaten, gerçekten hepsi de olabilir. Yerleşme, ara kanama, ovülasyon kanaması. Beklemekten başka bir çağren yok canım ☹️

Keske o kadar iğne ilaç yapsaydınız tamamen sanssızlık olmus canım öncesi de obenli tabi ama tek ilişki olup da daha hıç mi olmadı canım
hic olmadi kuzum yaa ilk 2 gün esim cok kötüydü sonra o iyi oldu ben 2 gün 39 derece atesliydim.bugün sansimi deneyebilirim belki bilemiyorum henüz 1 hafta dolmadi..tmamen sanssizlik dedigin gibi buna üzülmüyorum bidahaki ay sil bastan aynilarini yaparim da suan yasadigim seyi merk ettimmmm

hic olmadi kuzum yaa ilk 2 gün esim cok kötüydü sonra o iyi oldu ben 2 gün 39 derece atesliydim.bugün sansimi deneyebilirim belki bilemiyorum henüz 1 hafta dolmadi..tmamen sanssizlik dedigin gibi buna üzülmüyorum bidahaki ay sil bastan aynilarini yaparim da suan yasadigim seyi merk ettimmmm
Olabilir. Belki çatlatma iğnesinden önce kendiliğinden çatlama oluysa . İnşallah olmuştur. Rabbim gönlünüzdekini versin

14. gününde çatlama olduğunu varsayarsak düşük de olsa bir gebelik ihtimali var, kaliteli spermler sağlıklı bir rahimde 7 güne kadar yaşayabiliyor. Bütün ihtimalleri saymışsın zaten, gerçekten hepsi de olabilir. Yerleşme, ara kanama, ovülasyon kanaması. Beklemekten başka bir çağren yok canım ☹️
gercekten canim beklemekten baska carem yok ya ta test yaparim :p yumurtlamaya dair hic bir sey de hissetmedim o günlerde akintim falan hic olmadi.bi bu gün akintim yogun affedersin ama daha cok sivi arada süt kesigi gibi geliyor kasik agrim var.Rabbim hayirla sonuclandirsin illaki birkac güne -haftaya belli olur da iste insanoglu sabredemiyor

kizlar bu mümkünmü bilmiyorum ama bence benim yumurtam bugün catliyor

Sen yine de degerlendir canım umarım denk gelmiştir 🙏 hayırlısı olsun bu arada cok da gecmış olsun hepsi olabilir tabi rabbim gönlündekini nasip etsin 🤲🙏

Back
X