- 9 Aralık 2020
- 1.109
- 1.581
- 83
- 34
Kizlar merhaba,
Mart reglimde 5günlük femara kullandim adetimiin 10.günü biraktim 12.gün catlatma ignesi oldum söyle söyleyeyim gecen hafta cuma günü ilac bitti pazar sabahi igne vuruldum. hani 36 saat sonra iliski olmasi gerekiyor ya o bizde olmadi esim hastalandi hatta covidmis sonra bende covid oldum bütün hafta degerlendirmem gerekirken biz hic bir halt yapmadik neyse
en son iliskimiz ilaci biraktigim cuma günü yani adetimin 10.günü. bugün adetimin 18.günü hafif kasik agrisi ve peceteye pembeli akinti geliyor fazlaca sivi, yerlesme olabilir mi yoksa daha erken mi? ya da daha yeni mi yumurtam catliyor? yoksa ilac-igne adet düzenimi bozdu da adet mi olacagim? fikirlerinizi benimle paylasirmisiniz
Mart reglimde 5günlük femara kullandim adetimiin 10.günü biraktim 12.gün catlatma ignesi oldum söyle söyleyeyim gecen hafta cuma günü ilac bitti pazar sabahi igne vuruldum. hani 36 saat sonra iliski olmasi gerekiyor ya o bizde olmadi esim hastalandi hatta covidmis sonra bende covid oldum bütün hafta degerlendirmem gerekirken biz hic bir halt yapmadik neyse