Fikirlerinize ihtiyacım var

Siz her şeyin zaten farkındasınız, kimsenin size çat çat bişey söylemesine gerek kalmadan aslında gerçeği kendiniz yazdınız.

Kendimi sizin yerinize koyuyorum; bana BİR DEFA bile hakaret eden, kendini kapının önünde bulur. Nerde kaldı affetmeler, ikna olmalar... Siz size hakaret etmiş birini affedip hayatınıza geri almışsınız. Rahmetli babamın bir lafı vardı, "afedersin baba" dediğimde derdi ki: "Affedersem bi daha yaparsın".

Adam size hakaret dahi etse sizi ikna edebileceğini fark etmiş, muhtemelen istediği gibi manipüle edecek artık sizi.
"Ben o hakaretleri unutamıyorum, gururuma yediremiyorum, ayrılmak istiyorum" demek bu kadar zor değil inanın.
İşte haklısınız. O hazirandaki kavgamızda bana hakaret ettiği için ayrılmıştım, sonrasında saçma sapan şeylerle bana ulaşıp, düzeleceğine dair sözler verdi. Sürekli bu konuyu açtığımda da geçmiş zamanı arkada bırakalım gibi sözler söylüyor. Bunlara rağmen nasıl devam edebiliyorum ben de kendimi anlayamıyorum. Ciddiye binmedikçe tolere ederim diyordum ama o şu an böyle beni çekebilecek birini buldum bırakmayayım diye düşünüp hemen evliliğe bağlıyor konuyu sanki.

Kuzenim daha 1 yıllık evli bile değil, boşanacaklar alkol sorunu yüzünden. Çocuk alkollü iken başkasının arabasını perte çıkardı. Önüne geçemediler. Alkole düşkünlük evlilikte çok büyük sorun. Çocuk ne zaman içse, misafirlikte de olsalar evlerinde misafir de olsalar birbirine giriyorlar daha 10 ay anca oldu evleneli. Yakmayın gençliğinizi iki güzel söze lütfen ya
Ya inanın ben 1.5 senelik ilişkide alkollüyken böyle şeylerine kaç kere şahit oldum. En korkutan şey bu beni zaten. Bazen kendime şaşırıyorum

işte en kötüsü kendim gayet farkındayken bu döngüden çıkamıyorum. Onun aşırı manipülatif biri olması daha da beter hale getiriyor. Bir de bu kişi hep kötü olsa kimse çekmez ama arada iyi olunca hep o iyi şeylere tutunuyorum. Ama evlilik bambaşka bir şey. Çevremde bazı kişiler aman olmazsa boşanırsın çok düşünme diyolar ama bunları yaşamak da istemiyorum bile bile
Seni çok iyi anlıyorum. Bir umuda inanıp gitmenin o umudu o hevesi. O kıyamama durumu bu sefer çok başka olacak hissi inanma hissi çok başka..

Huylu huyundan vazgeçmez.
İnsanlar değişmez.En kaba tabiriyle soyliyim hatta aklınız başınıza gelsin.
Köpek b.k yemekten vazgeçmez.

Back
X