Fikirlerinize ihtiyacım var

Çıkışta kavgaya gel der gibi, daha profesyonel bir yalan bulamamış mı eşiniz? Hiç güven vermiyor eşiniz, takipte kalın.

Böyle meselelerde karşısındakinin aklıyla dalga geçer gibi bahaneler söylenmesi çok sinir bozucu. Aynen küfür etmek için Instagram hesabını almıştır.
Kesinlikle yalan söylüyor. Siz ertesi gün görmüşsünüz zaten eklemeye fırsatı olmamıştır. 5 aylık evlilikte ortalığa düşmezsin böyle ya.
Biraz araştırıp, gözlemleyeceksiniz şu aşamada. Sizinle kötü olmaktansa kızi ekleyip, yazardı bu arada. Yalan söylediği şuradan bile belli.
Evet ben aynı durumda olsam şüphelenilse kesinlikle kişiye yazar kendimi kanıtlardım bunuda özellikle söyleyecegim eğer konuşma kötü biter ve bitirme kararı alırsam kıza ben yazacağım

Ben de oyun oynayan bir insanım hatta farklı farklı oyunlar oynarım bazen tartıştığım kişiler oluyor ama ne onlar benden ig istemiştir ne de ben istemişimdir. Ben olsam kadına mesaj atardım içimde huzursuzluk olacağına gerekirse küçük düşerim ne olacak sanki beni nerede görecek?

Back
X