- 14 Mart 2024
- 37
- 12
- 3
- Konu Sahibi My daughter is my heart
Merhaba güzel arkadaşlarım. Siteyi uzun süredir takip ediyordum ama artık konu açmak için yeni üye oldum. Çoğunuzu gıyaben tanıyorum, aranızda fikirlerini çok beğendiğim arkadaşlar da var. Arkadaşlar 6 yıllık evliyim ve dünyalar güzeli 4,5 yaşında bir kızım var.Eşim çok iyi, içinde kötü niyet barındırmayan biri.. Ben ona iyiysem o da bana sonsuz kucak açar çok iyidir yani.. Çok zor zamanlardan geçtik ;maddi durumumuz çok kötüydü. İnanır mısınız aç yattığımız günler oldu. Elhamdülillah dişimi tırnağıma kattım branşım çok az alım yapan bir bölüm olmasına rağmen atandım. Evimin önündeki okula atandım. Eylülde işe başladım. Rabbim kimseyi darda bırakmasın
Ama kızlar psikolojik sağlamlığım yerlerde.. Bunun için yazdım zaten. Eşimin ailesi (özellikle annesi) beni ilk 4 yıl çöktürdü resmen(Son 2 yıldır kendimi korumaya aldım) Manipüle etmekte üstüne olmayan bir kadın, hayatınızda görüp görebileceğiniz en kibirli insanlar olabilir.Lohusa döneminde beni psikolojik olarak alaşağı etti. Saçma sapan bilgisizliği ve uyanıklığı yüzünden camım yavrumda kalıcı hasar kaldı. Neyse kızlar uzatmak istemiyorum... Ruhumda derin yaralar kaldı;kendimi sürekli yaptıklarını,haksızlıklarını düşünürken buluyorum. Hayatı, çocuğumun en güzel zamanlarını kaçırıyorum. Evliliğime odaklanamıyorum. Ne yapmamı önerirsiniz,? Farklı bakış açılarına ihtiyacım var kardeşlerim... Şimdiden teşekkür ediyorum, hayırlı iftarlar diliyorum.