fikirlerinize ihtiyacım var :/

josef15

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Mayıs 2010
3
0
36
Çanakkale
öncelikle herkese merhaba=))

erkek arkadaşımla 1 sene olacak çıkmaya başlayalı opuyorumnanaktan haliyle ilk yıldönümü ve benim aklıma hediye anlamında hiç bir şey gelmiyor :utangac: Vereceğiniz fikirler benim için çok önemli, siteyi uzun zamandır takip ediyorum, başka bir hesabım daha var ama sevglm kullanıcı adımı bildiği için yenisini açmak zorunda kaldım:) hepinize şimdiden teşekkür ederim kaydirigubbakcemile5

Fotoğraflarınızı bastır...
Arkalarına da fotoğrafın çekildiği anla ilgili,ya da o gün yaşadıklarınızla ilgili küçük notlar yaz...
Hani 1 yıl böyle geçti gibisinden...
Fotoğrafları da güzel bir albüme koyarsın al sana orjinal hediye... hem de anlamlı...

Yapabileceğin çok değişik şeyler var fotoğraflarınızı çeşitli şeylere bastırabilirsin ben bardağa yaptırmıştım mesela hem ucuz bişey hem de güzel ve anlamlı bence.. Bardak siyah kupa şeklinde içine sıcak içecek koyunca yavaş yavaş resim açılıyo hoş bi görüntü oluyo :) istersen yanına bi hediye daha alabilirsin ama güzel bence :)
Concordianın dediği gibi bişeyler de yapabilirsin veya bi slayt hazırlayabilirsin fotograflarınızla ve güzel bi şarkıyla :)

Senin aklında ne gibi fikirler var sen de yaz hem bize yeni fikirler çıkabilir hem de geliştirebiliriz beraber fikrini :)

geç bir cevap oldu ama belki bundan sonrakilerin işine yarar

1) bi tane köstekli saat bir tane ufak calar saat bir tane kol saati alınır. üstlerine şöyle not düşülür bu köstekli saat yaşlandığında kullanman için yani seninle yaşlanmak istiyorum. çalar saatin üstüne her gec euyumadan ve her gece uyandıgından ben olmak istiyorum. Kol saatinin üstüne nereye gidersen git yanında olmak istiyorum..

2) bir gazete yapabilirsiniz. ona ait komik haberler yazarsın.

3) Fazlaca klasik bir örnek. bir kutu çikolata madlen tarzı her biri bi kere ısırılmış üstünde bir not hepsinin tadına baktım hicbiri senden daha tatlı degildi.

bence bardak al ama bardağın üstüne birlikte olan resimlerizden birini bastırabilirsin fotoğrafçılar yapıyor ve pekte pahalı bşe değil zaten yada yastık

1) bi tane köstekli saat bir tane ufak calar saat bir tane kol saati alınır. üstlerine şöyle not düşülür bu köstekli saat yaşlandığında kullanman için yani seninle yaşlanmak istiyorum. çalar saatin üstüne her gec euyumadan ve her gece uyandıgından ben olmak istiyorum. Kol saatinin üstüne nereye gidersen git yanında olmak istiyorum..

3) Fazlaca klasik bir örnek. bir kutu çikolata madlen tarzı her biri bi kere ısırılmış üstünde bir not hepsinin tadına baktım hicbiri senden daha tatlı degildi.

bunu hic duymamistim cok hosuma gittii.

bence ona ozel uzerinde sizin fotograflar oldugu ve bikac not yazdigin bir takvim
yada uzerinde ikinizin ismi yazan bir kunye

:roflol::roflol:
ya kusura bakma da arkadaşım bunların hepsi de iğrenç geldi benim gözüme hele erkek gözünden bakınca daha da kötü

birinci dediğini yapsa kız adam zaten korkuya kapılır.her sabah yanında olacağım,her gittiğin yerde ben de olacağım dese bu erkek gözüyle küfür etmişten beterdir bana göre.eyvahedigeldismile :roflol:

ikincisi gazete hazırlamak ne öyle orta okul poje ödevi gibi çok çocukça.adam bunu dudağındaki çeyrek gülümsemeyle okur eminim.

üçüncüsü biraz iğrenç geldi bana.:roflol:ben bana yapılsın istemem ne öyle hepsi ısırılmış üzerinde bakteriler oluşmuş çikolatalar.naniknanik

ya kusura bakma da arkadaşım bunların hepsi de iğrenç geldi benim gözüme hele erkek gözünden bakınca daha da kötü

birinci dediğini yapsa kız adam zaten korkuya kapılır.her sabah yanında olacağım,her gittiğin yerde ben de olacağım dese bu erkek gözüyle küfür etmişten beterdir bana göre.eyvahedigeldismile :roflol:

ikincisi gazete hazırlamak ne öyle orta okul poje ödevi gibi çok çocukça.adam bunu dudağındaki çeyrek gülümsemeyle okur eminim.

üçüncüsü biraz iğrenç geldi bana.:roflol:ben bana yapılsın istemem ne öyle hepsi ısırılmış üzerinde bakteriler oluşmuş çikolatalar.naniknanik

tabiki güzelde göreceli bir kavram ancak benim erkek arkadaşım bayıldı. Bu gazetelerden hep istediğini söyledi. Oda bana yapmaya başladı. Ayrıca illa ısırılmış demek agzınla olmak zorunda değil bıcakla ikiye kesersin. Kişisine göre değişir bunu evcimen bir insana yaptığın zaman korkutucu değil gayet hoş. Ben öyle hep beraberlikten hoşlanmıyorum diyen bir insana yapmadığımdan belki. En azından bi tshirt alıp götürmekten iyidir bence:)

kendi resimlerimizden olusan bir masa takvimi yapmıştım..ofiste kullanmıştı..
fotograflarımızın hepsinin altına o fotografı çekilirken yaşadıklarımızı yazdım ve tellettirip kitap gibi yaptırdım,ilk sayfasına ve son sayfasına da bir seyler yazmıştım(bu çok hosuna gitmişti)
poster yapmıştım..bir sürü resimleri kucultup kucultup koymuştum..
bir de klasik; kalp bir kutu almıştım,icine de saat,parfüm,hırka koymuştum..ve kendi tasarımım olan bir kart yapmıştım..

not:grafiker olduum için kendi kendime bu tarz seyler yapabiliyorum:) profosyenel matbaalarda da yaptirabilirsiniz :)

kendi resimlerimizden olusan bir masa takvimi yapmıştım..ofiste kullanmıştı..
fotograflarımızın hepsinin altına o fotografı çekilirken yaşadıklarımızı yazdım ve tellettirip kitap gibi yaptırdım,ilk sayfasına ve son sayfasına da bir seyler yazmıştım(bu çok hosuna gitmişti)
poster yapmıştım..bir sürü resimleri kucultup kucultup koymuştum..
bir de klasik; kalp bir kutu almıştım,icine de saat,parfüm,hırka koymuştum..ve kendi tasarımım olan bir kart yapmıştım..

not:grafiker olduum için kendi kendime bu tarz seyler yapabiliyorum:) profosyenel matbaalarda da yaptirabilirsiniz :)

takvim baya yaratıcıymış ama asıl özel yanı kendin yapman bence:) içinde emeğin olan bişi :)

evet canım kendim yaptıgım için tabii daha anlamlı oluyor :) bir ara sürekli kendim bu tarz seyler yapıyordum :) bir ara erkek arkadasım bu durumdan şikayet etmeye bile başlamıştı :) ama daha anlamlı ve daha hesaplı oluyor :)))))))))

ewet kesinlikle mesela üstüne bissürü para harcanmış bişidense kişisel bir hediye daha özel ve anlamlı tabi anlayana :))))

Son düzenleme:

ucuncusunu yapmayi dusunuyordum igrencmiki cidden bilmiyorumkismile
valla bana boyle bi hediye yapsa bayilirdiiiimmmm bence super biseyy delikafadulden
ama yok begenir ya benden gelen herseyi begenir o :asigim:
istemezsede ben yerim :dilcikar:

Bir kaşeye sizin ve sevdiğinizin adını, yıldönümünüzü falan yazdırabilirsiniz. O kaşeden ikinizde birer tane olur, her yere basabilirsiniz ikinizin işareti gibi. yerimseniben

Bu arada tebrikler, Allah tamamına erdirsin mutlulukla... :lepi:

Bir kaşeye sizin ve sevdiğinizin adını, yıldönümünüzü falan yazdırabilirsiniz. O kaşeden ikinizde birer tane olur, her yere basabilirsiniz ikinizin işareti gibi. yerimseniben

Bu arada tebrikler, Allah tamamına erdirsin mutlulukla... :lepi:

ben bunu anlamadim bilmiyorumkismile

Back
X