Fikirlerinize ihtiyacım var...

nurummm

Oğlum Abii oluyor!!! Karnıma Mutluluk Kondu :)
Kayıtlı Üye
21 Haziran 2010
1.972
155
163
Merhaba Arkadaşlar hemen konuya girmek istiyorum. 3,5 yıllık evliyim kayınvaldem ve kayınpederimden bugüne kadar hiç bişey görmedim yapmadılar. Geçen gün kayınpederim eşimi aradı konuşuyorduk. Beni istedi telefona aldım. Bana dediki sakın bayram için kendine bişey alma. Ben almak istiyorum size hediye olarak dedi. Çok şaşırdım mutlumu oldum anlamadım daha önce böyle bişey yapmadıgı için... Şimdi size sorum arkadaşlar nasıl davranayım. Daha önce hiç alışverişe falan çıkmadık çekinirim açıkcası şunu begendimde diyemem. Nasıl davranayım lütfen yardımcı olun, kabul edeyimmi? Edersem nasıl bişey aldırayım bu senenin modasına uygun kafam karıştı (

canım gıdın dolasın ne begenırsen onu al. ama sonrasında ellerını op tesekkur et. ama o kadar sıcak davrankı senı gercekten mutlu ettıklerını dusunsunler. Cekıngen olma ama :)

Ben onlara hiç soguk davranmadım cnm. Eşimde zaten hatalarını anlamaya başladılar sanırım senin için bişeyler yapmaya çalışıyorlar diyor. Ama mutlu oldum tuhaf hissettim kendimi. Ama nasıl dicem ben şunu begendim diye. Bide işte benim begendiğim onlara pahalı gelirmi? Bu konuda
çekiniyorum açıkcası ( önerin için teşekkür ederim cnm.

neye ihtiyaciniz varsa sonradan günlükde giyebileceginiz birseylr alin
tabi adami alirim dedi diye fiyat olarak pisman etmemeye bakin:kedi:

Yok zaten çok dikkat ederim öyle şeylere ama ne bileyim ilk defa birlikte alışverişe çıkacagımız için
ister istemez çekiniyorum.

Hayatım beğendiğini de beğenmediğini de söyle....Beğendiğini al..Mutlu olma konusuna gelince insan hakikaten mutlu oluyo ben de 2,5 senelik evliyim geçen hafta ilk defa kayınvalide bana "anan atan nur içinde yatsın" diye DUA etdi o kadar mutlu oldum ki anlatamam.
Seninkiler biraz daha ileri gitmiş sana bayramlık almaya karar vermiş ler HARİKA git istediyini aldır.Ama fazla pahalı da olmasın ki bidahaki bayrama bi daha bayramlık şansın olsun
Haydi kal sağlıcakla...

Son düzenleme:
Seva_ky arkadaş teşekkür ederim. Yok çok pahalı şeyler istemem zaten. Ama ne bileyim işte eşim olsa şu olsun bunada bakalım derim ama onların yanında nasıl dicem. Yada misal ben 50 liraya bir etek begendim benim açımdan çok pahalı değil ama onlar ne düşünür diye düşünüyorum.

Ne mutlu .Bence olumlu bir gelişme olmuş:)Bence zevkine ve bütcelerine göre seç tabiki.Onlar maddi olarak ne düşünür pahalımı gelir dersen fikirlerini alabilirsin bence fazla çaktırmadan.

Teşekkürler Elifcim. Bende olumlu bir gelişme olarak görüyorum bu durumu. Bende sevindim ya alacakları değil inan beni mutlu eden düşünmeleri. Sonuçta bu zamana kadar kendim aldım gene alırdım ama düşünmüş olmaları çok güzel. İnşallah hayırlısıyla atlatırız şu alışveriş olayını.

Canım sen soguk davranmamıs olabılırsın ama ınsan hatasını anlayıp bıseyler yapmak ısetdıgınde bıraz cekıngen olur. Muhtemelen onlar sana karsı cekıngen davranacaklar. sende o cekıngenlıklerıne karsı ne kadar olumlu enerjı yaratırsan aradakı mesafe o kadar cabuk kapanır. Bu gelısmelerı mutlaka goz onunde bulundurarak hareket et. tatlı dllı olabılırsın ama dahada tatlı dıllı olkı onlarda senı memnun etmenının rahatlıgına erıssınler.
Insallah bundan sonra hersey gonlune gore olur. Sen onların gelınısın ayrıca alısverıste cekınecegın hıc bır sey olmasın annenle nasıl alısverıs yapıyorsan onunlada oyle yap. zaten oyle cok para harcatacak, herseye burun kıvıracak bırınede benzemıyorsun, keselerıne gore bıseyler secersın :)

Teşekkürler. Tavsiyelerini dikkate alacagım.

cekinirsen zaten almazlar hic bir sey annem hep öyle derdi hic bir seyde özelikle bu konuda cekinmiyceksin sen istemesen haaa bak bu gelin istemiyor diyipte bas taci etmezler derdi sanirim hakliymis sen deki tamam baba sen nasil istersen ben almam bayram icin birsey sen öyle uygun görmüssün icinden gelmis saol ALLAH razi olsun de tmm...ondan sonra alisverise ciktiginizdada kendi tarzina uygun begendin kiyafeti aldir onlari karistirma ise yoksa tüm bayram boyunca icinde kalir tarzini bilemeyiz ne giyiyorsun spor mu klasik mi ya da etek ceket yoksa bluz pantolon hic bilemiycem o yüzden kendi zevkine göre baba bunu begendim bayram icin dersin adamda yok alamayiz demez heralde zaten kendisi söylemis almak istedigini iste bu kadar...

Tamam çekinmicem. Bu zamana kadar çekindim istemedim de ne oldu sanki dimi hiç.

Tabi ki kabul edin, ve gittiğiniz zaman orta yollu beğendiğiniz şeyleri alın.

bence bir gün önceden bir bakın gideceğiniz yerlere şöyle orta halli çok açık saçık olmayan çok uçuk kaçık olmayan bir şeyi beğenin onlarla gidincede çok fazla çeşit denemeden daha önceden beğenidğinizi deneyin bu tam oldu siz ne dersiniz diye fikrini sorun ufak tefek değişikliklere müsade edin mesela istediği renk alsınlar nasılsa her zaman onların istediklerini giymeyeceksniz :))
çok hoşmuş keşke benimde kayınvalidem böyle dese nerdeeee bilmiyorumkismile

Haklısınzı böyla yapmak mantıklı. Ama eşimin ailesi aile farklı şehirlerdeyiz malesef (

Zaten maddi durumlarını iyi kötü biliyorsundur. Gerekirse eşine de danış, o daha iyi bilir. Ortalama bi fiyat oluştur kafanda öyle çık alışverişe. Beğendiğin bir şey olduğunda, tamam bu güzel bunu alalım deme de, bu fena değil aslında ama siz ne dersiniz diye sor mutlaka. Açık kapı bırak ki eğer pahalı gelirse başka bakalım falan derler (tecrübe konuşuyo :)) sen de huzursuz olmazsın.

Doğru söylüyorsun saol cnm.

Bence maddı durumlarını sen daha ıyı bılırsın bızden ne alıp alamayacaklarını ona gore davran bence
ama senın yerıne bende cok sevındım benım kaynanam hep bekler bızden kendı almaz hayatta

Bu zamana kadar bizimde öyleydi hep canım hep biz alırdık ama nerden estiyse bu bayram böyle bişey yapmak gelmiş içlerinden bende çok şaşırdım tuhaf hissettim kendimi hatta hiç böyle bişey görmediğim için. inşallah değişmez kararları. Ne diyeyim darısı başına cnm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…