bakıcı sorununm yine hortladı. durumu kısaca özet geçeceğim . bakıcımın ailev problemleri son zamanlarda hat safhaya ulaştı. iki senedir çok güzel gidiyodu herşey. sonra kızı ile ilgili problemler yaşadı. torun çıktı ortaya. hiç hesapta olmayan şeyler. şimdi hem torunlarına hem benim kızıma bakıyor. ara ara kızımı kızının evine götürüyo hepsine orda bakıyo. bugün küçük torununu bize getirmişti. kızım çok kıskanmış. çocuğa saldırdı oyuncaklarla. sonra hızını alamadı bana girişti. elim yüzüm tırnak izi oldu. kadıncağızada bişey diyemiyom çok zor günler geçiriyo ilaçlarla ayakta. paraya ihtiyacı var ama bende dayanamıyom artık. parasını ben veriyom o torunlarına bakıyo . benim evde de elini bişeye sürmüyo. tamam onları geçtim ama kızı ordan oraya onun peşinde sürüklüyoz ne yapacağımı şaşırdım. yeni birini alsam başlatsam bu sefer ona alışmaya çalışacağız. kreşe versem daha küçük diye düşünüyorum akşama kadar orda usanacak. ücretsiz izin alsam borçlar var. kafayı yemek üzereyim. ayrıca oğlumda var tabi işin içinde. onun yaşı büyük 4 egidiyo ama kahvaltısı vesairesi içinde ona adam lazım. başbakan 3 3 3 diye bağırıyo benim şu bakııc sorununma bi çözüm bulsun 5 tane yapacam an....... sat....... kusuruma bakmayın ama gerçekten çok bunaldım ya .
aşağıya bi anket açtım benim yerimde olsanız siz hangisini tercih ederdiniz. belki fikirlerinizin bana bi yararı dokunur.
aşağıya bi anket açtım benim yerimde olsanız siz hangisini tercih ederdiniz. belki fikirlerinizin bana bi yararı dokunur.